Ndarja e gjuhes!!!!

dirty vegas

Primus registratum
Re: Ndarja e gjuhes!!!!

O Neo, ..sa kerkesa paske ti mer plak! ...jo tronafil, jo dallandyshe ...jo ktu po atje.

Nejse per punen e t'folmes, kom i shok qe ka vath n'gjuh, flet normalisht ...ka ciflu vetem 3 dhemballa nga kafshimi pa dashje i vathit, ...dhe ka pertyp 1 here plumcin se i ishte liru gjat ngrenies ...po probleme te tjera s'ka pas /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur shpon gjuhen ...te fryhet per nje jave (me duket) ..dhe flet me veshtirsi. Mund te hash vetem lengje e supra. ..duhet ta pastrosh gojen rregullisht me Listerin qe mos te infektohet. ...me i llaf pun-muti.

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Sapuno qe ku e ke ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nani%20Belly.jpg
[/qb]
Beba, ...ti je ktu rrusho?? ...yummmm!!! :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Not yet ... but maybe soon nqs ma humb mendjen kur te ma bejne :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

:wave:

Beb, e cpuara e kerthizes nuk dhemb fare (nese zgjedh dike qe di c'po ben), ngelet disi e kuqe dhe fryre per pak dite por iken. Kurajo!

Une dua te ve nje vath te vooooogel fare platini ne hunde, po ehe s'po i mbushet mendja ketyre qe me rrethojne te investojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Duke bere Pirsing ne gjuhe vdiq djali!!! E s'ishte as 20 vjeç /pf/images/graemlins/frown.gif

Se ca ju duhen bho!

Guest

Ajo ndodh kur e ben tek ata qe sdine apo skane eksperjence ktu tek ne jane te licensuar nga qeveria ata qei bejne dhe jane eksperta .

KESI_USA

Primus registratum

ewww this is soooooooooooo GROSS!!!! Ma prete oreksin fare ncncncnnc, :smash: Ec mer keta qe bejn keto gjera qekan pupu.. spo e them /pf/images/graemlins/laugh.gif cuz me nice girl :wave: :tipsy:

dirty vegas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KESI_USA:
[qb] Ec mer keta qe bejn keto gjera qekan pupu.. spo e them /pf/images/graemlins/laugh.gif cuz me nice girl :wave: :tipsy: [/qb]
...e mir mir ti, ...kot bo si goca mir se kushedi nga e ke von vathin. :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une vallai kam nigju qe te shajn rrobt noji her 'tu caft kaptina tu caft' por tashti duhet me shajt 'tu caft gjuha tu caft' /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

pse re kane maru robt tu cajt sumen ene ja kane fillu me gjuhen tashi eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo re una vallai jam tu e majt ne vesh ene boll me nji /pf/images/graemlins/laugh.gif skina takat per shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

dirty vegas

Primus registratum

ke kush vesh e ke von mre, ...** t'vefshin vath n'mjekerr! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ate nkerthize e kom qef,po sma ma me shku e me e bo..kam ne mamin masnej qe mcau veshet jo,ce do tiii,osht e shemtuuuut,do maresh infeksjooooooon..etj etj
sa per ate gjuhen..iiiiiii sa gjo e cpifme,ce dun ihere aman..mir na e ka bo natyra ket gjuhe,cju duhen 2..iiiiiiii :eek: :eek: :eek:

I love new york

Primus registratum

why would anyone want to do thattttttttttttttttttttttttt
tttttttttttttttttttttttttttt
ttttttttttttttttttttttttttttt :eek: :eek: :eek:
apo c'them dhe une qefe qefe kjo dynja

bebivogel

Forumium maestatis

Mos u cudisni hic ... une pashe para dy ditesh tek 'JACKASS" ne MTV ... njeri i cili vuri nje vath midis dy tuleve te byfeve... :shrug: Gje me e shpifur edhe me me dhimbje s'kishte ... yuck :mad:

nderim

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] E me te vertete ca jane keta njerez mostruoze aman. Do dali mode dhe do vene gjenitalet ne balle ndonje dite me operacion plastik

Pffffffffff [/qb]
jo moj lara jem ese i ven gjenitalet ne balle ateher doti pengoj kqet syve nuk dote shohin ,se ndoshta nje çik doi pengoj a?ju lutem falje per banalitet a vetem desha sqarim :thumbsup:

Guest

cfare thot ky tipi ma perkthen dot njeri :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif