naten bad guy

B

briiigi

Guest
Re: naten bad guy

uaaaaa
te te gjuj icik? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jo se me rref mami /pf/images/graemlins/frown.gif te lutem :tipsy:

Po jo ketu mi shkruame ne pm,se e moren vesh te gjith,dhe hajde degjo thashethemet pastaj.

B

briiigi

Guest

shkruj vete ne pm mer /pf/images/graemlins/tongue.gif pse une do te shkruaj ty /pf/images/graemlins/tongue.gif pfffffffff LOL

B

briiigi

Guest

ciao /pf/images/graemlins/smile.gif dhe kujdes mos te rref mami /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bad-guy

Primus registratum

o ti briiigi une se marr vesh ceshte kjo pune ?te ma dredhesh te tema ime??!
aq me teper me nje interist

Jemi Simpatik ne Interistat /pf/images/graemlins/wink.gif prandaj noku lere gocen se e di vete ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe ajo si puna jote do behet Interiste. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

B

briiigi

Guest

o Bad, se merr vesh ti, eshte strategji me e bo milanist /pf/images/graemlins/smile.gif
mgjse per ndonje ndeshje do behet vete milanist ai , ndoshta dhe une interiste...kur te mos lujne bashke kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif
si thu X ?

B

briiigi

Guest

ca ke re? pse bo si erotik? apo u bone xheloz gja /pf/images/graemlins/tongue.gif hihihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

ej, po ky X-Ray, ka osht me... se si kam thon akoma mirmjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

she si bo kot, po ti ke dhe teme me emrin tat er dreq...pse ke zili te tjeret /pf/images/graemlins/tongue.gif
hihihihihiih

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] o Bad, se merr vesh ti, eshte strategji me e bo milanist /pf/images/graemlins/smile.gif
mgjse per ndonje ndeshje do behet vete milanist ai , ndoshta dhe une interiste...kur te mos lujne bashke kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif
si thu X ? [/qb]
Po ne chamions league kur luajti milani me Realin isha me Milanin dhe po beja tifo me ca shoket e mi.

Lere bad-in se ben vete ai ashtu,nuk ka asgje apo jo bado?

Jo po deshe thuaj jo :smash:

Ore kot nuk e nderron ate nickun dha ta besh Bato,se eshte dhe me kollaj dhe per ne kur te therrasim. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

hahahahahahah BAtoooooooooooooooooo
hahahahahhahahhaha
ku mi gjen o aman?!
Je bo me keq se ne dhe ti...

Ps: check PM

Ku i gjej thot,po batua ka gjith ate emer,nuk kam gje tjeter per te bere po te shkruaj edhe emrin e atij /pf/images/graemlins/laugh.gif