THC tashti jam ne diten e 11 qe e kam lene. 4 ditet e para ishin Ferr i vertete dhe kto dite i kaloja me ushtrime fizike qe nqs ben me teper se nje ore te sjellin endorfinat, ta heq disi depresionin. Ndersa per pagjumesine futja me dy tre birra ose cfardolloj alkoli qe gjen aty. Un kisha vetem 2 muaj qe e perdorja nga hunda dhe e di qe me shiringe + 8 muaj do jete shume e veshtire per ty por pas dites se 5 gjerat fillojn kthehen ne normal dhe nqs nuk shoqerohesh me drogaxhijt mund tja dalesh. Metadonin nuk ta keshilloj pasi eshte nje substance me e keqe se heroina, kjo per shkakun se qendron ne trup per 48 ore dhe keshtu kur te mundohesh te lesh methadonin do jete shume here me keq se te lesh heroinen. Un kur ndihesha keq gjate periudhes se Withdrawals futesha online dhe lexoja historite e atyre qe e kishin lene. I still love Heroin but it's not worth it so... beju e forte, nqs arrin te heqesh dore gjith problemet e tjera qe mund te kesh do te duken qesharake ne krahasim me te, pastaj edhe mund tu mburresh drogaxhinjve te tjere me faktin qe ishe e forte ta lije.. pra mund ti ndihmosh dhe ato. Te uroj fat te mbare ty dhe vetes time qe mbase mos ti kthehemi prape asaj rruge.Fillimisht postuar nga THC:
[qb] .Le te kthehemi tek menyra dhe gjerat qe duhen per t'a lene.Ilac, qe quhet metadon qe eshte shume i veshtire per t'u gjendur dhe per cudi me lehte mund te gjesh droge qe eshte ilegale sesa metadon qe sherben si lehtesues deri ne momentin qe trupi te pakten nuk ka me nevoje per heroine.Ndersa e dyta eshte dashuri, dashuri qe ka rendesi me shume nga te gjitha te tjarat.
Nje puthje te dashures
Te dua...
Edhe pse kete s'do ta dish kurre
Je shume e mire per t'u felliqur
nga vesi im i ndyre
Prandaj dhe jam e kenaqurqe t'i do ikesh
Dhe s'do vuash duke me pare
KEQ [/qb]
Hallall o njeri.Ke edhe mbeshtetjen time morale ne kete nisme qe ke marre.Shpresoj me gjithe zemer t'ja dalesh mbare.Fillimisht postuar nga THC:
[qb] Junk, mendoj qe dhe une jam rruges drejt lenies....te pakten kam nja 4 dite qe s'bej...
Dhe mendoj s'e s'do bej...
Se u lodha... [/qb]
keep it up, it's all downhill from hereFillimisht postuar nga THC:
[qb] Junk, mendoj qe dhe une jam rruges drejt lenies....te pakten kam nja 4 dite qe s'bej...
Se u lodha... [/qb]
Nje fjale Angleze thote "ALWAYS look at the bright side of life" Pra shihni anene me te bukur te jetes, ate me te ndrituren!Fillimisht postuar nga THC:
Se u lodha... [/qb]
po he mo ti se edhe une e ashtu emora si TH,isha gati te te ulerisja nejseFillimisht postuar nga ados:
[qb] THC- when i said that, i ment, you are loosing life, wife, and dunno what other s.h.i.t.s. Cut it off,before you gotta fly to hell. Salue!! [/qb]