NARKOTIKET-SI TE NDIHMOJME KETU?!

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: NARKOTIKET-SI TE NDIHMOJME KETU?!

Ados! Vetem heroina eshte droge, te tjerat jane karamele /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Qafsha shkrimin qe paske postu o Satana!

Jo po, neser do te thoni, heroina eshte karamele, e te tjerat lloje te substancave te asaj kohe do jene droge!!!!!!

Ju lutem, tema duhet te merret me me seriozitet!Mos dhashte Zoti qe ndonjeri nga ju, apo femija juaj neser te jete viktime e ndonje lloj substance te ketille,a tehere do te shohim se a do e permendnit fjalen "karamele" ketu!!!!!!

:rolleyes: kur keto drogat e lehta i quan karamele, :shrug: heroina qe per ty qenka taman droge ,c'eshte....???krem karamel..!!! :smash:

Shqiptarja

Primus registratum

Moira mos u habit, ca njerez edhe kete e quajne ndihme ketu!!!! :shrug:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga THC:
[qb] .Le te kthehemi tek menyra dhe gjerat qe duhen per t'a lene.Ilac, qe quhet metadon qe eshte shume i veshtire per t'u gjendur dhe per cudi me lehte mund te gjesh droge qe eshte ilegale sesa metadon qe sherben si lehtesues deri ne momentin qe trupi te pakten nuk ka me nevoje per heroine.Ndersa e dyta eshte dashuri, dashuri qe ka rendesi me shume nga te gjitha te tjarat.
Nje puthje te dashures
Te dua...
Edhe pse kete s'do ta dish kurre
Je shume e mire per t'u felliqur
nga vesi im i ndyre
Prandaj dhe jam e kenaqurqe t'i do ikesh
Dhe s'do vuash duke me pare
KEQ [/qb]
THC tashti jam ne diten e 11 qe e kam lene. 4 ditet e para ishin Ferr i vertete dhe kto dite i kaloja me ushtrime fizike qe nqs ben me teper se nje ore te sjellin endorfinat, ta heq disi depresionin. Ndersa per pagjumesine futja me dy tre birra ose cfardolloj alkoli qe gjen aty. Un kisha vetem 2 muaj qe e perdorja nga hunda dhe e di qe me shiringe + 8 muaj do jete shume e veshtire per ty por pas dites se 5 gjerat fillojn kthehen ne normal dhe nqs nuk shoqerohesh me drogaxhijt mund tja dalesh. Metadonin nuk ta keshilloj pasi eshte nje substance me e keqe se heroina, kjo per shkakun se qendron ne trup per 48 ore dhe keshtu kur te mundohesh te lesh methadonin do jete shume here me keq se te lesh heroinen. Un kur ndihesha keq gjate periudhes se Withdrawals futesha online dhe lexoja historite e atyre qe e kishin lene. I still love Heroin but it's not worth it so... beju e forte, nqs arrin te heqesh dore gjith problemet e tjera qe mund te kesh do te duken qesharake ne krahasim me te, pastaj edhe mund tu mburresh drogaxhinjve te tjere me faktin qe ishe e forte ta lije.. pra mund ti ndihmosh dhe ato. Te uroj fat te mbare ty dhe vetes time qe mbase mos ti kthehemi prape asaj rruge.

ps.>> Heren tjeter qe do ta besh provo te besh Ecstasy ne fillim dhe pas 1 ore kur te ndiesh efektet e eksazy bej Heroin... eshte gjeja me e bukur. :eek: :goofy: SHnet!

Jona H

Primus registratum

Junk, mendoj qe dhe une jam rruges drejt lenies....te pakten kam nja 4 dite qe s'bej...
Dhe mendoj s'e s'do bej...
Se u lodha...

S6T6N6

Forumium maestatis

:thumbsup: good job /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Junk, mendoj qe dhe une jam rruges drejt lenies....te pakten kam nja 4 dite qe s'bej...
Se u lodha... [/qb]
Hallall o njeri.Ke edhe mbeshtetjen time morale ne kete nisme qe ke marre.Shpresoj me gjithe zemer t'ja dalesh mbare.

anny

Primus registratum

une sinqerishte e them kur flitet per kete teme ndihem shume keq,njohe dike qe pi droge,dhe jam perpjekur shume me gjithe shpirte ,po keta njerez kane shume pesimizem ne vetevete,edhe dhimbje,do te jepja gjithcka sikur ai njeri te linte drogen
me sa di une per ata qe perdorin droge te forte sikur te bejne nje rezistence 7dite mund ta lene dhe nuk jane me vartes te saj, dhimbja eshte e forte e tmershme,te dhembin edhe kockat,po per hir te vetes,jetes,dashurise(te shumellojshme) perpiquni tja dilin mbane te tere ju qe pini droge

anny

Primus registratum

THC te uroj me gjithe shpirt qe tja dalesh mbane :kiss:

gjekec

Primus registratum

[qb] Junk, mendoj qe dhe une jam rruges drejt lenies....te pakten kam nja 4 dite qe s'bej...
Se u lodha... [/qb]
keep it up, it's all downhill from here

Shqiptarja

Primus registratum

Se u lodha... [/qb]
Nje fjale Angleze thote "ALWAYS look at the bright side of life" Pra shihni anene me te bukur te jetes, ate me te ndrituren!
THC, tahs sinqerisht me ke bere qejfin, sepse ketu edhe ka qene qellimi i hapjes se temes, qe edhe nese ka te tille qe e perdorin narkotike, kjo teme te jete nje stimul per ti bere ata njerez ta braktisin drogen dhe ta shohin jeten nga nje prizem pozitiv.

Jeta vlen te jetohet, ajo eshte e bukur, dhe ajo eshte NJE, njeriu duhet ta shfrytezoje sa me mire qe eshte e mundur!
Nje buzeqeshje me shume nefytyre, nje jete me te gjate e te lumtur!

Buzeqeshni e gezojuni jetes! /pf/images/graemlins/wink.gif

Jona H

Primus registratum

Ju faleleminderit te gjitheve per mbeshtetjen morale.
Une jam mire...po them se do behem edhe me mire pas ca kohesh. :wave:

ados

Primus registratum

THC....You dont know what are you loosing!!

Jona H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ados:
THC....You dont know what are you loosing!!
ehe e di...po dhe deri tani kam humb cdo lek qe kam pasur ne dore...dhe shume gjera te tjera...personale... :wink:
kujdesu per veten :kiss:

ados

Primus registratum

THC- when i said that, i ment, you are loosing life, wife, and dunno what other s.h.i.t.s. Cut it off,before you gotta fly to hell. Salue!!

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ados:
[qb] THC- when i said that, i ment, you are loosing life, wife, and dunno what other s.h.i.t.s. Cut it off,before you gotta fly to hell. Salue!! [/qb]
po he mo ti se edhe une e ashtu emora si TH,isha gati te te ulerisja nejse
THC vazhdo keshtu zhemel

S6T6N6

Forumium maestatis

THC!

Besoj se "betejen" fizike ndaj heroines e ke fituar dhe per kete nuk kam asnje dyshim duke iu referuar dates ne te cilen ti na the se e le, nderkohe qe duhet te fillosh luften psikologjike e cila eshte shume me e veshtire, qe kerkon shume me teper kohe dhe impenjim, qe kerkon sakrifica te cilat konsistojne ne ambjente dhe ne njerez...

gjithsesi ki parasysh e dashur THC qe sa here te kujtosh heroinen, kujtoje deri ne fund, deri tek sikletet, dhimbjet te cilat "trembin me te fortin" dhe shume kohe me pas :wink:

S6T6N6

Forumium maestatis

Aha se harrova te te them... ndrysho nickun pasi tani nuk je me toksike, nuk je me THC /pf/images/graemlins/laugh.gif