Na tregoni ndonje TE RE qe ju ka ndodhur se shpejti!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Na tregoni ndonje TE RE qe ju ka ndodhur se shpejti!

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] e di shqiptarja e di se RAUl thot kshu qe te ikin nga mua ato e ti ven atij /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Uuuuu Zeqo, po ca shoku qenka RAULi mer?! :confused: :cool:

Anana

Primus registratum

Jam sooooo bored sot ketu ne pune. Na theni ndonje thashethem te bukur.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
[qb] e di shqiptarja e di se RAUl thot kshu qe te ikin nga mua ato e ti ven atij /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Uuuuu Zeqo, po ca shoku qenka RAULi mer?! :confused: :cool: [/qb]
Shqiptarja e di ti me qe i yti ta fut kurse armiku te vret /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]
[qb]
Uuuuu Zeqo, po ca shoku qenka RAULi mer?! :confused: :cool: [/qb]
Shqiptarja e di ti me qe i yti ta fut kurse armiku te vret /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Zeqo, po prapeseprap e para si veper eshte me e mire sesa e dyta! :cool:

helibak mucogllava

Primus registratum

shqiptarja per ty kurse per mua me mir te vrasi /pf/images/graemlins/tongue.gif

tola77

Primus registratum

Me erdhi fatura e telefonit,ishte per te te lojtur truri hajde te degjoje tjetrin ne shtepi... :cry: :cry: :cry:

Guest

Duke kaluar afer nje ferme te Bordos pashe nje Gomar qe po kulloste afer rruges, isha me nje mikun tim dhe iu afrova per te bere nje foto, nje person qe punonte ne ferme erdhi me shpejtesi dhe me tha qe nuk lejohet, tashe me vete as me Gomarin nuk na krahasojne.

leonora

Primus registratum

e reja me fundit eshte se bleva nje pc te ri se ati tjetrit ja nxorra bojen me kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif por jave qe kaloj ka ken plot me te reja te kenshem qe nuk do i permende ktu sepse do ishte etepert por qe u kenaqa shume me to pasi isha me pushime dhe kisha kohe ti shijoja

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb] Me erdhi fatura e telefonit,ishte per te te lojtur truri hajde te degjoje tjetrin ne shtepi... :cry: :cry: :cry: [/qb]
eh ja ashtu edhe une. Join the club. Me frike e pres diten kur me vjen fatura. Se si i prish tere ato lek s'e di.

Shqiptarja

Primus registratum

Kam pranu nje ftese per te shku ne nje dasem Amerikane, pikerisht ne New Jersey, po vaj halli qe nuk do mundem!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

Anana

Primus registratum

[qb] Kam pranu nje ftese per te shku ne nje dasem Amerikane, pikerisht ne New Jersey, po vaj halli qe nuk do mundem!!! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Coja cekun me poste, se nuk thone jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

E re e kendeshme???
Dolen datat e provimeve! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk e keni idene sa i kenaqur qe jam,sidomos kur mora vesh qe matematiken kam provimin e pare per te dhene! :rockband:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb]
[qb] Kam pranu nje ftese per te shku ne nje dasem Amerikane, pikerisht ne New Jersey, po vaj halli qe nuk do mundem!!! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Coja cekun me poste, se nuk thone jo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Yllka, po une jam vajze "humane", s'e bej dot ate qe me sugjeron! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Epo mire e paske. Me mire me humanizem se te del me lire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

[qb]
[qb]

Zeqo, mos degjo RAUL-in se do mbetesh beqar tere jeten masanej.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
se keq paska patur nga une ky. /pf/images/graemlins/laugh.gif e shikon si ka gjetur nusen ky i gjori,nuk eshte dukur me ktej nga af. /pf/images/graemlins/tongue.gif ai tani eshte ne muajn e mjaltit. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

Princesha

Primus registratum

Si ia bani zeqoja, si kola qe kur u martu nuk doli nji jave prej shpie /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Zeqo, po urime pra,...per martesen!pse nuk na tregon kete te re ti, e i le njerezit te te pergojojne?!!

P.S Le ta lejojme zeqon te shijoje muajin e mjaltit rehat!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:cool:

RAUL

Primus registratum

pash zeqon sot me gjith nuse ne pishin. /pf/images/graemlins/wink.gif
dhe e di se cfar po bente i ziu zoqo gjynof me thon,ja kishte fut koken ajo italanka zeqos tek gjoksi,mezor te merrte frym i shkreti..gjynof gjynof i kishin dal syte si koqe dashi. :lol: :lol: