N.q.s do kishit nje arme,ke do te vrisnit ne fillim...

Hermesss

Primus registratum
Re: N.q.s do kishit nje arme,ke do te vrisnit ne fillim...

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Hermesito, cpo na kunfuzon ne ti?
Ku ka muzike ketu, nga na doli melodija....
[/qb]
Per sqarim: ajo qe shkrova une me siper kishte te bente me vendosjen fillimisht te kesaj teme (sic duket gabimisht nga ana e atij qe e hapi) tek "Muzika", gje qe me cuditi dhe me detyroi te beja ate koment. Por sot shoh qe moderatoret tane te kujdesshem e korrigjuan shpejt kete gje, dhe tani tema eshte hapur aty ku duhet. Flm moderatore :thumbsup:
Per t'ju pergjigjur pyetjes: te paren do te vrisja pa asnje medyshje Hipokrizine e njerezve, dhe nese do kisha akoma plumba te mbetur nuk do kurseja aspak as Tradhetine dhe Mashtrimin.
Keto jane tre kryesoret, per t'i vrare te gjitha ato gjera qe urrej nuk e di a do te mjaftonte edhe nje arke plot me municione
excl.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Eshte cun me karakter tjetri e kam thone une
tongue-.gif
smile-.gif

Erison700

Forumium maestatis

Hermeso aman er ti na thuj dhe neve ku i merr ato lloj plumash ti qe bojne me vra ato qe thu ti.
Kur hyra ne kete teme, mua, me dhane i bazuka ne dore ene nja dy kallashe, por s'bojne pune me vra rrenat. Ato jane qe urrej me shum. Ops...Dolem nga tema.

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Eshte cun me karakter tjetri e kam thone une
tongue-.gif
smile-.gif
[/qb]
Ma kane thene qe i vogel /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

roland

Primus registratum

ej APACHE DHE ASSASSINO pse duhet ti vrisni te tere?
jo te tere se ca duhen, po vrisni 2 kokat e politikes shqipetare qe po sjellin nje popull verdall qe prej 10 vjetesh dhe shikoheni ka per te ecur shqiperia apo jo.

personalisht vetem ato dy koka do hequr- kane qelbur dhe te tjerat :thumbsup:

o dott.essa ketu nuk behet fjale per bamiresi ketu behet fjale per te hequr qafe ate molle te kalbur qe ka dhe po kalbe edhe te tjerat. :smash: :smash: :smash:

Petroninsja

Primus registratum

Hermes je avantar i modestise, se lun as topi i Mato grudes kete gje .... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nejse, kerkoj ndjese per komentin, skisha asnje qellim te vija ne medyshje zgjedhjet e tua... aspi karralloi....
Nejse rikthehemi tek vrasja, assasino ma hodhi poshte hipotezen e gjuetise se rosave, sqenka e hajrit dmth.
Ok atehere, nese kam nje arme e di cdo beja.
Do vrisja qente e Tirones qe mos levrinin shume rrugeve te Tirones edhe te na pastrohej paksa mjedisi...
Assasso po kjo hipoteze pranohet valle ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

O Petroninse jom plotesisht dakort me menimin tat.Ec e lidhna bashke edhe dalim nai nate me ciften time edhe bejme kerdine.Sidomos ke parlamenti ka shume,me sa duket kan mar vesh qe atje mrena jane te gjithe qen edhe presin te hyjne edhe qente e vertete mrena.Fisheket i ble ti edhe Ciften e kam une.Pa merak se me leje e kam ciften

Erison700

Forumium maestatis

Assassino me prinsi ene mua po qe per qente e parlamentit. E kom ciften e plakut gati. Per ata lojj qensh do vej sacma derri.

assassino26

Primus registratum

Ok plako,do e bokemi i gjueti te fuqishme me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

un po te kisha arme do vrisja assasinon
biggrin-.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif :wub: :tipsy:

Petroninsja

Primus registratum

Oobobobob filloi ploti i brendshem....
Te vrane o Sassoooooooooooo oiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca bo mi Latine, lene burrin e huj me i hy miletit ne pune, pastaj merrja jeten.... Jo kaq hapur ndaj planeve te tua grabitqare....
ninja.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Ehh sme vret dot mua ajo se ska arme.Masnej un sa shof ate iki nga frika,kshuqe nuk e ka ate fat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
happy.gif

McByrek

Primus registratum

SHiko, nuk eshte puna se eshte veshtire per te patur arme, duhet edhe nje ligj per te legalizuar "vrasjet e nevojshme". Nqs do ishte keshtu atehere; Fillojme?

Njazi Kosovrastin
Gramoz Ruçin
Reiz Çiçon
Ardit Gjebrene
Kozma Dushin
Edi Paloken
Orkestren e Radiotelevizionit etj etj, se lista eshte shume e gjate dhe ngerthen shume shtresa te popullsise... /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kastro zizo:
[qb] SITUATA ESHTE KJO:
Ju japin nje arme,ju japin dhe licensen per te vrare kedo dhe kurdo...ke do te vrisnit?!
Une do mendohesha nje here...ndoshta mun tia fusnit edhe vetes.... :smash: [/qb]
Atehere mua me duhet nje BOMB!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

roland

Primus registratum

Kozma Dushin
-----------------------------------------------------------------

ej o McBYREK me kozmain mos e kruj er bab se ai osht berats dhe eshte cun persembari /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: :mad:

hot

Hotgirl

qafshi mu un do kisha vra FALKO-n te parin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

McPitja dmth byreku, ca ke me kengetaret more
Kozma Dushin qe nje dy ta shkel me ate syrin e djathte, apo Arditi qe preferon te tund belin njecik si teper...?
Shume mendime abstrakte ke dhe ti lol /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

KATALLANI

Primus registratum

Na thoni tju japim nje arme dhe car do boni right?? Po mire car arme bohet fjale??
disa sugjerime:

Kundratank--do ja fusja makines se presidentit
Tanks---ministrise
M-16----Tek partizoni do me gjenit duke vrare zyshat
Kallash---Xhamat e komshies
45 ---.....Veten

Guest

nuk e them se pastaj fshihet dhe nuk e vras dot.

mc byrek qetesohu mos i vrit te gjithe te pakten per sa kohe te jemi edhe ne ne tr. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

ca pyetje pata un:(?)
-sa fishek lejohen t`kesh?
-ke koh ta mbushesh, pas cdo shkrepje?

se vetem me nje fishek, sdo bej armen kot per tpastru :devil: