joetisti_
Locus omnem
po fli mor epse torturohesh ...
Flm per keshillen. Ja tani do te fle. Vdiqa...
po fli mor epse torturohesh ...
cte mbjellesh do korresh ... hard way ...selected ...
he mor edjale se ka boll kohe edhe neser apo sot se paska kalu mesnata ...Flm per keshillen. Ja tani do te fle. Vdiqa...
ai ai aii nooo !Do shisja zemren dhe organe te tjera qe pos meje tju dhuroja nje pasuri te tere familjes time
po jo ti shesesh o zotri !Po pse,une do vdisja si do qe te ishte.pastaj sdo i pyesja zgjedhja ime
e kunderta kur je shendosh ateher fillo pune Zhigolo keshtu te paguajn femrat e zemren e le per ndonje te gjore en spital!Hahahahaha me pelqen tregtia
mos ki frige se ska FERRA kund !ku i shikjon ferrat? gjith ai arkivol luxe ceremonia po ashtu qindra vet nuk jan te marre te qojn ne ferra por ne varreza naqe rri e qete ti.......asgje do lutesha qe ti Shpetoj ferrit
Nese do te kisha dhe 24 ore jete ...! do kapja komshien me zor se eshte 33 vjece akoma e virgjer
se ckam nje parandjenj qe un jam e pavdekshmemos ki frige se ska FERRA kund !ku i shikjon ferrat? gjith ai arkivol luxe ceremonia po ashtu qindra vet nuk jan te marre te qojn ne ferra por ne varreza naqe rri e qete ti.......
Pinky me qen se paske nje parandenje qe je e pavdekshme une te theme qe je specie ne zhdukje.se ckam nje parandjenj qe un jam e pavdekshme
o kafshew e zotit Ferr, jo nferra mer toc