Nëse do të emigronit në ndonjë shtet tjetër :

HipHop-Girl

Papirus rex
me cilët do të parapëlqenit të shoqëroheshit më shumë : me vendës , me emigrantë të kombësive të tjera , apo me emigrantë shqiptare?

Hektor12

Locus omnem
Une per vete nese do emigroja njer me shqiptare jam ngop , emigrante te tjere jo po me vendas ke nje benefit te pakten gjuhen

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
ma mir kalon me të hujt sse me shiptar.se të hujit nuk i intereson shka punon e ku shkon e sa e ki rrogën.e shiptarit i interesojn krejt.për qëta ashtë ma mir mosme pas pun me shiptar.unë 5.vjet kum jetu në australi dhe kum jetu meni lagje të sidnejit ku ska pas asni shiptar shum mir kum kalu.qat ditë që ekum shlu australin kum ardh në kosovë.në aeroport të sidnejit e takova ni shiptar tetovës,adi shka mveti,sa pare ike mledh ake nreq naj shpi,veq e kqyra shka mithan.e amerikanit,gjermanit nuk i intereson nuk mirret me ksi budallakija.....pi shiptarit sa ma larg ma mirë...

Hektor12

Locus omnem
I thone nje llaf me tandin ha e pi e rri larg , boll shqiptare kam pa jam ngop po qesh jasht vetem me vendali, as me kurd kineze, afrikane a ku di une ... leshi e preshi ... Po njer per njer boll kam ndejt jashte guri i rende ne dhe te vet

scadarsko

Locus omnem
me cilët do të parapëlqenit të shoqëroheshit më shumë : me vendës , me emigrantë të kombësive të tjera , apo me emigrantë shqiptare?
Per te gjith kemi nevoje dhe per nje zezak apo kinez!
Me patriote ,pse jo kur ka mundesi se te gjith nuk jan te keqinj,ka nga ato qe hiqen sikur kan prekur qiellen por ju uroj sukses skam inad.Ndersa per integrim dhe per te siguru nje te ardhme stabil doemeos duhet shoqeria vendase sepse jan ato qe kan gjithcka te disponueshme ndaj nesh!ne duhet te jemi shume mirenjohes ndaj tyre ,e jo si disa qe i akuzojn RACISTE.Nuk jan raciste,perkundrazi mendoj nganjeher sa te fort jan qe durojn gjith kto kombe brenda!

Fix

ExceLlenCe
Nese me lendon nje her mos me Kerko te dyten her, Sepse edhe un do kem emigru per Gjermani si gjith te tjeret.
:giggle::giggle::giggle::giggle::giggle:

joetisti_

Locus omnem
m'u duk sikur tema thote "me ke do te shoqeroheshit po te emigronit"

mua te emigroj me pelqen nje vend i pazbuluar ende (me pelqen ta zbuloj vete :p)