me than drejten nuk do merrja guximin te fluturoja per arsye,se do me qellonte ne ajer me cifte ndonje femer qe e kam tradhetu...
hahaha e te bie si laraske maje mullarit me pleh organik ...hahahaahahahahahahahahhaahahaha more tiiii![]()
hahaha e te bie si laraske maje mullarit me pleh organik ...
po kadal une do luaja rrolin gjoja rashe ......por une prap dhe me nje krah te thyer do pres ca dite e shtegetoj dikund qe sme njohin femra tjera hahahhahahaha OSA MIRE TA BANA...Do thoshte vajza pastaj...![]()
po kadal une do luaja rrolin gjoja rashe ......por une prap dhe me nje krah te thyer do pres ca dite e shtegetoj dikund qe sme njohin femra tjera hahah
sezoni e ka fajin shtegetim......ndryshe turist !Hahahahahaha ... prape se prape nfole tynen kthehen prape zojgjte , kado qe tbredhin![]()
sezoni e ka fajin shtegetim......ndryshe turist !
deri kur te me bien puplat krejt ......hahaaha ...edhe ti kur do e lesh shtegtimin najher.??
hhaahhahah cte bej largesia ka fajin ...jooooooooooooo![]()
hhaahhahah cte bej largesia ka fajin ...
ndoshta....nqs ti deshiron i afron gjanat , mas gjej justifikime...![]()
![]()
sa ide e bukur .....Ooo rrofsh tashi qe me pyeti ti me ra ndermend vetja..haha menimi i momentit mbase ne majen ma te larte te botes dhe te shikoja perendimin e diellit per disa caste...duhet te jete perfekte
jo jo te siguroj sepse pastaj pretoj te kthehem,ben nate erresire.....e per cfar vetem per te pa diellin kur i fiket qiriri...hahahaha se mas shifena rrugs...![]()