Në cilin kat banoni?

sweet eda

Primus registratum
Re: Në cilin kat banoni?

shi shi shi, paska shkrujt cuni letra dashurrrrie per ty??!!
me ca ti ka hesh me noi gur mrena se gjall n'bote s'njitet letra deri ne kat te 4-rt.
:lol:

Guest

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] shi shi shi, paska shkrujt cuni letra dashurrrrie per ty??!!
me ca ti ka hesh me noi gur mrena se gjall n'bote s'njitet letra deri ne kat te 4-rt.
:lol: [/qb]
jo mi conte me korrenspondenc /pf/images/graemlins/laugh.gif ja japte kalamojve te vegjel ne un e lexoja e grisja dhe ja hidhja poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

robo nuk osh pjellje ajo re esh realitet po deshe besoje po deshe mos e beso kam qen ne klas te 8 athere /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :shrug: :shrug: une di qe zakonisht njerezit dobesohen ne vere e shendoshen ne dimer. :shrug: :shrug: [/qb]
ps emi ti trnedy kur ben ha pi ri fli e .... dobesohesh keto pika pika te dobesoin ty mi :smash:
u dobesonka beharit kjo,,pethkataro boll ja mbeshtete kesaj ti reeeeee,,se mesohet keq kjo :smash:

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angelica:
[qb] robo nuk osh pjellje ajo re esh realitet po deshe besoje po deshe mos e beso kam qen ne klas te 8 athere /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk te thashe qe eshte pjelle e mendjes tate po qe ça nuk shpikni ju vajzat jeni kategori me vete

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]
[qb] :shrug: :shrug: une di qe zakonisht njerezit dobesohen ne vere e shendoshen ne dimer. :shrug: :shrug: [/qb]
ps emi ti trnedy kur ben ha pi ri fli e .... dobesohesh keto pika pika te dobesoin ty mi :smash:
u dobesonka beharit kjo,,pethkataro boll ja mbeshtete kesaj ti reeeeee,,se mesohet keq kjo :smash: [/qb]
une per vete ne vere dobesohem se ha shume pak.pse me vapen ke oreks ti e?kurse ne dimer te hapet oreksi se ben ftofet. :smash: edhe leje peshkatarin rehat

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Une flej me mocen. [/qb]
po moca ku fle??????? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ri mi ri ti se ste tha ty mace ai :smash:
se ti fle me komshin qe ne kete rast jam une :kiss:
ps:trendy :smash: :smash: e mos qaj se ia qe te re te do :wub:

bimba81

Primus registratum

dmth po te te rraf une ty tani te dua e????? :confused: :confused: qeka bo muhabeti keq.pastaj une e pyta per mocen. :eek: :eek: :eek: :mad:

helibak mucogllava

Primus registratum

po mi pse se dije ti prandja me rije aq shum gjoja kjooooooo he moj he mos bej gjoja se sbehet kshu tani :smash: :kiss:

gangsterja

Primus registratum
Ne kat te dyte,por do te doja te isha ne kat te 5 qe kush te me bente numra ti hidhja nga ballkoni ne toke.