Në cilin kat banoni?

Demetrio Scutari

Primus registratum
Në cilin kat banoni?

Unë banoj në katin e parë... para martesës sime, isha në katin e tretë, ku banojnë ende prindërit e mi... ndërtesa nuk ka ashensor, prandaj ndihem më mirë tani...

Guest
Re: Në cilin kat banoni?

une banoj ne kat te gjashte me dere perjashta! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] tek trekaçi ne kat te kater :smash: [/qb]
iiiii bej kujdes se e ke paleje ne kane per ta shem! /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] tek trekaçi ne kat te kater :smash: [/qb]
iiiii bej kujdes se e ke paleje ne kane per ta shem! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ku ka burr nene moj te shembi shpin timeeeeeee hhhhhhmmmmmm :smash:

bimba81

Primus registratum

une ne kat te dyte,po ne shtator do shkoj ne shtepi te re dhe do e kem ne kat te 4

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] une ne kat te dyte,po ne shtator do shkoj ne shtepi te re dhe do e kem ne kat te 4 [/qb]
ps emi apo ngaqe do shendoshesh beharit ene te bihesh nga pesha dimrit eeeeeee?iu kati kater mso te meren mend moj? /pf/images/graemlins/frown.gif

bimba81

Primus registratum

:shrug: :shrug: une di qe zakonisht njerezit dobesohen ne vere e shendoshen ne dimer. :shrug: :shrug:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :shrug: :shrug: une di qe zakonisht njerezit dobesohen ne vere e shendoshen ne dimer. :shrug: :shrug: [/qb]
Ashu eshte,por ai se ka kuptuar akoma.

bujana

Primus registratum

Une banoj ne kat te 5-te ,nuk me shqitet ky kat ,kam nderruar 4 her shtepi dhe ne te 4 rastet kam banuar ne kat te 5.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] nji kat poshte diellit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se me dul pri truni dhe nji kat siper te zzzzzziiiiiiiuuuuuttttt..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Une banoj ke peskatshi n kat gjashte . dmth te 2 katet kom shpi . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Guest

Ah papapa ne shqiperi kam pas jetuar ne kat te 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif aty rrija tere dites ndonejehre vetem ndonejehre me shoqen shihnim cunat na ballkoni tere dites dhe studjonim komshijte perballe /pf/images/graemlins/laugh.gif pale kam pasur nejrin qe me vinte poshte ballkonit me shkrrunte letrra dashrrie /pf/images/graemlins/laugh.gif apapapa ca koherash moj amani /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif