Muzika

East^Side^Girl

Primus registratum
Muzika

Hi
A do te kishte ndryshime ne jeten tone neqoftese muzika nuk do ekzistonete?

Ceshte muzika per ju?
Per mua eshte frymezimi i jetes!!!! :rockband: :rockband: :rockband:

Besnik Bleta

Forumium praecox
Re: Muzika

Fati yt më i madh: being in England!!! Vendi më i mirë i mundshëm për "music lovers". (Sado të përpiqen Italianët, opera s'është gjë tjetër vetëm se një përpjekje e dështuar për të shfrytëzuar hiret e tingullit për ti dhënë jetë ngurtësisë së arteve pamore.)(Piktura, skulptura janë kopje pa jetë të objekteve të tjera. Tingulli, muzika është vetvetja, "kopje" e asgjëje)
Kujtoj vjetët që punoja në arsim, në klasë, pa muzikë dhe e kuptoj tani pse nuk isha në qejf në pjesën më të madhe të kohës.

Pladomen

Primus registratum

Per MUA muzika ehte pjesa me e bukur e jetes.
Nuk ka rendesi se cila eshte atmosphera ose si ndihem, kur ndigjoj muzike gjithqa ne shpirt merr ngjyr tjeter shum unikat. Por padyshim neqoftese ne nuk do ti njifshim muziken, nuk do te nifshim as qefin e muzikes me te. Tani qe njofim muziken edhe qe mund ta vlersoim, jeta nuk do te kishte kuptim pa te.

P.S : Tema shum e me vend.

Pladomen

Primus registratum

Besnik Bleta :

Kur vlersoim artin ne pergjithesi(Vizatim,Muzike,Skulpture etj)
Nuk mund te bejme dallim te tille.
Neqoftese jeni muzikant keni te drejt te jepni mendimin tuaj per muziken dhe nuk ka kuptim te nenvlersosh artin te cilin ndoshta nuk e keni me aq pasion. Pikturat, vizatimet kan vlera te medha ne bote dhe jan klasifikuar si art bashke me muziken. Une personalisht nuk jam i mir ne vizatim hiq edhe muziken e kam me shum me qef ne shkolle por vlersim te tille nuk do te kisha bere.
(E njejta vlen edhe per muziken.)

P.S : Londra ka orkester te madhe.

Besnik Bleta

Forumium praecox

Po të isha muzikant do merresha me muzikë dhe jo me llogje nëpër forume...
Nuk je gabim në ato që thua.
besnik

gangsterja

Primus registratum
Muzika eshte nje frymezim per jeten dhe eshte nje antistres,pra dicka ku un mund te qartesoj mendimet e mia dhe ndihem me qete.

Sweety el

Locus omnem
muzika...ndjesia nga e cila marr maksimumin e jetes....nektari qe nevoitet per te embelsuar realitetin...shembja e ngurtesis shpirterore...hapsira qe nuk krijon limite...aty ku gjej veten dhe e marr per dore ti tregoj rrugen..ti them se ka dhe nji bote te bukur pervec perballimit te sfidave...