Al Pacino do me japesh ca?Fillimisht postuar nga AL Pacino:
[qb] SHKEMBEJ MP3 MUZIKA SLLAVE E VITEVE 80
KUSH I KA MOS TI KURSEJ SE DHE UN KAM ME SHUMICE
ciao [/qb]
hap gojen dhe une te jap cfare teduash ne kto momente po degjoj pikerisht il grande DINO MERLINAl Pacino do me japesh ca?
DHE KUSH PO PLAS K*** TEK MUZIKA SERBEFillimisht postuar nga Sugar Babe:
[qb] Po flitet per muzike ne mos gaboj jo per politike [/qb]
ike o mjeshter i muzikes boterore , ike ne f*** serbia dhe degjo sa te duash,, nuk te erdhi turp kur e hape kete teme!!!! mos ke qene gje ambasadore ne jugosllavi ti !!?? ike q*** DHE TI BASHKE ME ATAFillimisht postuar nga Adami:
[qb] Pa u fut shume ne histori etj etj etj.Muzika jugosllave nuk eshte vetem muzika serbe ose malazeze, por eshte edhe boshnjake, kroate dhe e shume republikave tjera.Pse duhet ta urrejme Kemal Malovcicin ose Shaban Shaulicin vetem pse e kendojne nje kange per Bosnjen ne serbisht.Gjuha jugosllave eshte thjesht nje gjuhe e disa republikave.Ah po mundesh me urry Dragana Mirkovicin qe ne nje intervist tek Hotel Golden ne Podgorice thote publikisht : Nqs me degjojne kengen time shqiptart kudo qe jane , une sdo kendoj kurre me.Ketu kam qene vete present dhe e kam degju me vesht e mi.Mund te urrejme kanget shoviniste serbe sic eshte ajo e Arkanit, kange me lahute kjo.
Sap mos me keqkupto por ne vitet 90-95 kam jetu ne Gjakove dhe po ta tham pa rrena qe kishte serb ose si mund ti qujme jugosllav qe degjoshin Mesin Rugoven (kangen Tek Stacioni i Trenit, nqs te kujtohet) dhe thoshin qe ska kangetar shqiptar ma te mire se ky.Nigjoshin shume Muharrem dhe Ajnur Serbezovskin, magjyp keta qe besoj ja ke nigju zanin.
Une e kuptoj urrejtjen por arti/muzika ska asnje lidhje me politiken.Ke shume shqiptar te maqedonise qe degjojne Dr Iggy.
Po fal evropa nje gjermani qe vrau e preu ma shume se cdo shtet tjeter ne evrope.
Eshte vetem pasion me degju nje muzike te nje shteti tjeter dhe jo se mund te adhurohet politika e atij shtet.Le te bahet Kosova nje Nelson Mandela i dyte, sepse sado te mundohena na shqiptart me vra serb e malazez, skane me na lane ujqit evropian me pjerdh shume.Ka me kene nje fakt ky i pergjithmonshem.
I urrej serbet shume ,tej maset por skam asgje kundra artit e muzikes tyre.
Kam shume vite jashte dhe nuk degjoj muzike jugosllave por dikur me ka pelqy cdo kengetar i Juzhni Vetar,Shaban Shaulic, Shemsa Suljakovic, Kemal Malovcic,Ajnuri,Sinan Sakic, etj etj etj.
E theksoj qe i urrej serbet e malazezt ne kulm por jo artin e muziken e tyre, jo vetem te tyren por te cdo vendi sado kriminal qe eshte ne bote.
Tung [/qb]
cna the tani !!! nuk po me besohet , te gjithe njelloje qenkit ju , prandaj nuk hecen perpara SHQIPERIA se kemi shume tipa te degjeneruar si puna juaj.......po me vjen per te vjell me keto qe shkruaniFillimisht postuar nga Renea88:
[qb] Julie - danijel popovic, lepa Brena, etj kush i mban mend????? [/qb]
te jape une k*** tim o psikopat...Fillimisht postuar nga AL Pacino:
[qb]hap gojen dhe une te jap cfare teduash ne kto momente po degjoj pikerisht il grande DINO MERLINAl Pacino do me japesh ca?
kush i ka te mos i kursej leni politikat,se dhe un jam NACIONALIST,
MUZIKA KA VENIN E VET [/qb]
une nuk dua muzike serbe , ke ndonje SHQIPE ti ,, apo sdi fare SHQIP!!!!M.F.K.Fillimisht postuar nga AL Pacino:
[qb] SHKEMBEJ MP3 MUZIKA SLLAVE E VITEVE 80
KUSH I KA MOS TI KURSEJ SE DHE UN KAM ME SHUMICE
ciao [/qb]