Muzikë e zgjedhur

Artin

Papirus rex
Tema është për muzikë të zgjedhur, të huaj dhe shqiptare, për atë që mendojmë se ka vërtet vlera artistike, e na pëlqen edhe shumë kohë pasi e kemi dëgjuar për herë të parë.
Nuk është për muzikë që na pëlqen për momentin, pëlqime të cilat mund të jenë edhe kalimtare...
 

Airbourne

Papirus rex
Neuvorstellungen für den Monat Februar:

Friisk - Ægir
Mavorim - Das Fleisch Der Engel
Samsas Traum - Die Taufe
Gatekeeper - Blade Of Cimmeria
Kissin' Dynamite - Ecstasy
Sulphur Aeon - Yuggothian Spell
Panopticon - The Crescendo Of Dusk
A Pale Horse Named Death - Fell In My Hole
Swallow The Sun - Never Left
Dødsferd - An Existence Without Purpose

Hmmm...numri NENTE ka NOTEN DHJETE,ose renditjen duhet ta kthesh me krye poshte -1...pra ... apo FIRST.


DANKE.....FUCK...ist das MEGA????
Ju me ato skiponjat e DARIT!!!!
 

Airbourne

Papirus rex
Naten e mire nga....


PS....KALBESIRAT edhe ne nje DITE te VECANTE merren me....VDEKSINA.

Beni.
 

Airbourne

Papirus rex
VACE ZELA....keto te dyja (SEBASHKU) i HANTE te GJALLA,pavaresisht se ka nderruar jete.


pra.....RIP MADHESHTORE.

PS....njoni po del,APET PUSHIM,bie shi,por.....SNA e NIN=HIQ.

TUNGI.
 

Airbourne

Papirus rex
Quditersiht...REGJIZORI ka kene............RUS.


PS...dhe ata(O) injorantet,adea e company qe japin like...nuk i kqyr DOT.
 
Top