Muskujt-stervitja dhe bodybuildingu

blabla

Primus registratum
Re: muskujt-stervitja dhe bodybuildingu

kam heq 3 lbs--thx every1 per kurajon!!! Po me gjith men qe ka qene nje up-hill battle. S'ka pjes trupi te mos me dhembi.
Edhe, evidently, dieta ndihmoka me processin e uljes se peshes--kush do kishte menduar???!!!

jak

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kam heq 3 lbs--thx every1 per kurajon!!! Po me gjith men qe ka qene nje up-hill battle. S'ka pjes trupi te mos me dhembi.
Edhe, evidently, dieta ndihmoka me processin e uljes se peshes--kush do kishte menduar???!!!

[/ QUOTE ]

Do te biesh me shpejt dhe me shum me me shum kualitet?Futja nje xhiro nga wall-marti me 50$ dhe kthehu ne shpi me kembe ,perpiqu ta besh me vrap.beje nja dy here dhe do shohesh rezultate.Jane ca reklame qe thone "Loose waight for free" ca te tjera thone "1 lb $1 " i ke provuar?
sa peshon by the way?

KoDoShi

Primus registratum

kam probleme me tricepsin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

blabla

Primus registratum

sorry, jako, po skom wal-mart ktu after. Osht nja 60 kilometra larg, edhe sma mban t'shkoj aq larg.

Un isha 117, jam 114, du t'shkoj ke 111-12 (lbs, jo kile)

blabla

Primus registratum

Shqip i bje qe un jam 52 kile tani. Por normalisht jam ke 50-shi...prandaj dhe shqetesimi.

bob

Primus registratum

hidhu icik pupthi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blendi

Primus registratum

Ka te beje gjatesia. Megjithate une kam njohur femra qe kane qen (52 kilshe) apo 114Lb sa je ti, eshte peshe e shendetshme per mendimin tim.

Une jam nga ata persona qe kane shkuar ne palester vazhdimisht, megjithate ne nje perudhe 1 vjecare nuk beja asgje, vetem haja si derr. Arrita 193Lb, arrita te zbres rreth 36Lb ne dy muaj, por kjo edhe pse ka dicka qe quhet "muscle memory" qe dmth qe njerzit qe i kthehen stervitjes e kane me kollaj te vijne ne forme se njerzit qe nuk jane stervitur kurre.

sidoqofte, kjo ishte per inkurajim.
Stay aweay from junk food. u know how it is.

PS. si i rregullt ne pal. une jam ne gjendje te ha ghjitcka, pa mase, dhe nuk shtoj. Stervitja e rregullt ta regullon fare mire metabolizmin.

blabla

Primus registratum

"peshe e shendetshme"
Thnx per komplimentin Blendi!!! Edhe kjo mu donte, another guy me mendimin se pesha ime eshte "healthy"!
Nejse, ti ke lind lucky thuj qe ke y-chromosome se ha ca t'duash edhe rri po ne forme (me gym kuptohet).

Roza jo se po ankohem, po vetem dua te ndjehem si isha 6 muaj mepare.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Shendetshem s'do te thot e shnosh/bullic ... do t'thot qe je mire ! /pf/images/graemlins/angel.gif T'pakten une mendoj se je dhe çik e dobet nese peshon aq (varet dhe nga gjatsia, obvjuz!).

Rezultatet e tuja do t'shihen nese vazhdon nen nje ekuiliber...por kto vijn nen nje kohe te metejshem , jo brenda orve/dites. Max mbas 3 javesh duhet te shohesh nje diferenc te vogel , nga aty gjithnje e me shum nese ecen rregullisht me dieten qe ben. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Mire e the...lucky kto ypsilonat...ne X'set , gjynof! /pf/images/graemlins/mad.gif

Princesha

Primus registratum

Edhe une moj ha ca te du, puna eshte edhe tek struktura e trupit, psh mund te peshojne edhe kockat.

ismaili

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hmmm</div><div class="ubbcode-body">un du t'heq 5 pounds. Si i bohet hallit???
Kam 3 jav qe boj vrap per dite, luj tennis 2 her n'jav, edhe light weights. Skam loose as edhe i grom??? </div></div>

3500 calories eshte 1 pound. Duhet te djegesh reth 400 calories cdo stervitje. Edhe mos ha buk para gjumit. Kjo menyre ka be pune per mu.

ismaili

Primus registratum

Une shkoj ne gym 4 here ne jave ene mundohem me e shty veten deri kur me vjen si per te vjelle. Aty eshte pika ku dhjami fillon e tretet,ene stomaku svoglohet. Kam rene 10 lbs per 1 jave. Jam very sexy now

M

Mortal

Guest

Ajo nuk eshte e shendetshme. One works out not to make himself sick, but to make himself feel good... and yes, maybe to even look good (but this should be the least of the worries, unless you strip or model).

mozaiku

Primus registratum

Ore, per ti shtu nja dy kile , si i bohet...
Une s'boj sport hic by the way, vetem se ngjis e zbres maloret ne kembe cdo dite... Edhe noj here not kur me teket dhe kam takat. Me thane: Futu ne palester se te shtohet masa muskuloze dhe shendoshesh. A thoni funksionon?! Mos me thoni per embelsira se s'i ha me qef, vetem dy tre here ne vit ose noj dite para menstruacioneve .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Me jepni noj keshille se vdiqa, osht bo problem familjar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Rri shtriq kockat gjithe diten e dites...mos u mundo t'bosh asnji pune shtepiake...kuptohet merr leje 15 ditore ne pune, ka per t'bo efekt te menjehershem...

-1 Sepse tu nejt kot n'shpi, s'do kesh ne ca t'bosh...vetem do hash ca t'kesh perpara prej budallallikut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

-Do shtohesh nga pesha...vithet(byca /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ) do te trashen duke ndenjur ul per me shume se 18/24 ore n'dit...

Por e gjith kjo terapi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif e ka nji t'keqe...druhu se mos t'kapi s'munja hicit masnej...ene hajt ti gjesh kuren asaj
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Seriozisht;
Sa me shum mish ...dhe ushqim me yndyr(patatet'skuqme/tave...omlet, makarona(tortellini alla pasta)
Mundsisht patatet e skuqme haji me gjith buk...kjo esht nji kure e vjeter.

mozaiku

Primus registratum

O Kodi, dukesh alamet cuni ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif S'boj keq me ta nigju llafin.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif