Music Televison

X-GoodBoy

Primus registratum
Music Televison

Pershendetje!

Sa kanale televizive mendoni se ka, qe paraqesin vetem muzik?

Here they are mine favorite ones.

TMF (The Music Factory)

MTV (Music Television)

The Box

VIVA

CMT (Country Music Television)

VH1

etc...

Boby

Primus registratum
Re: Music Televison

Mua sme pelqen asnjeri.kane shume muzike komerciale.Nje kenge e degjon 4 here ne dite dhe kshu edhe ato kenge qe jane te bukura te merziten.MTV me ka pas pelqyer dikur,po kjo MTV gjermane qe shihet ktu ne zvicer eshte cop cop.

SkinArt

Primus registratum

Good boy vallai ato channel qe permende ti jan kool fare un i shof pervete dhe jan shume klass mtv jan ndare ne shume versione me satelit i shikon si ti duash MTV anyway gjith ato kanale qe permende jan klas fare

X-GoodBoy

Primus registratum

tAtUdude. Sot (19/04/'03 - 18:00-22:30) eshte TMF Music Awards . Cool fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte edhe online me duket.

SkinArt

Primus registratum

Si i shikon keto ti fta? = free to air apo je abonuar dua te them me satelit ? apo aty ku je ti i shkon pa anten satelitore

X-GoodBoy

Primus registratum

Ketu kam "cable" dhe jane pa pagim (si i pagun shkolla) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

SkinArt

Primus registratum

Un me Sat shikoj Viva Viva+ Mtv Mtv classic Countdown TV Magic Tv Viva Polska Mtv2 keto jane free DVB Digital Video Bordcasting do me pelqente te shikoja shume ato qe ke ti me cable se jan tv shum klas per muzike shpresoj te abonohem diku ne sat te marr nje karte dhe te ket packed me ato kanale

ca shteti je ti :?

X-GoodBoy

Primus registratum

Polska MTV eshte polake apo jo? nice. Un jan ne NL (Netherlands)

Robota to gobota, pice to jetsz ziche (dicka e till) /pf/images/graemlins/laugh.gif
N.q.s di polonisht.

SkinArt

Primus registratum

Jo Mtv polska po Viva esht polska /pf/images/graemlins/smile.gif umm ato qe the polonisht sorry se sjan te sakta si fjale ne fakt nuk di mire por u mundova ti translate dhe shiko se rezultoi

Translation:

It robot (job) gobota, it pice jetsz ziche

meqe je ne NL e shikon tv FabChannel ti aty kam marre nje koncert te nje grupi nga ai tv gjynaf qe koncerti ishte shkeputur ne mes me erdhi keq ishte nje koncert i nje grupi tim te preferuar

un jam ne tirane anyway ciao have fun

X-GoodBoy

Primus registratum

Jo ate kanalin nuk e kam. Se jane edhe ketu te limituara. Ate shprehjen me te degjuar e kisha. Me duket se ashtu eshte. Perkthimin e ka. " Pune eshte e kot, pirja eshte jete". Mire e kan polaket.

Cheers...