Msn?

Timi

Valoris scriptorum
Msn?

Desha me dit per kuriozitet sa vet ju kan fut ne block ne msn? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Per kuriozitet mua 6 vet e te gjitha femra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Linku per ta pare eshte ky:
http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker
Ju lutem mos u merzisni e mos u zhgenjeni kur te shikoni shok e shoqe qe ju kan vu ne block /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum
Re: Msn?

E kam provu... m'kishte bo block njona qe s'do e mendojsha kuuuuurrre... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif po nejse un jam cun i mire dhe ja fal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

e kush eshte kjo Lubo...amon me trego dhe mu... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Princesha

Primus registratum

Lubardhi, mos u merzit njerzit hyjne edhe sa per te pa emailin dhe pritojn me te shkru, dhe detyrohen me te ba block, mos e merr per te madhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Mos besoni kaq shume, apo s'keni me ca merreni.

true confidental

Forumium maestatis

As une se besoj ..se sme doli asnji :D.....lol, qenkan te gjithe te mire me mua ..kurse une jam e keqe me 90% te listes, lol

Timi

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif besoni se eshte shum e sigurt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

SkErDi

Primus registratum

o Tim, te te jap nja 2-3 accounts ne MSN a mi thua pak Passwordet se du me i kontrollu icik :p

Qerratai

Primus registratum

Aty nuk shikohet kush te ka bere block por kush te ka bere DELETE!

E thote dhe linku... delete checker.

SkErDi

Primus registratum

E drejte .. sheh vetem kush te ben Delete.
Mua te shkretit s'me ben njeri delete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif
:p

Hellena

Primus registratum

Mua me ka bere delete gjyshja ... mbase qe ate dite qe i nxorra ate ikonen me gjuhe perjashta ke dritarja e msn:)

Timi

Valoris scriptorum

Mos sa historira mallengjyese /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ma keputet shpirtin

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: personazh</div><div class="ubbcode-body">po mu qe m'ka bo delete ime moter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

hahhahahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahhaha

oo sa kam qesh tashi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

o Skerd pse se kam une msn tate /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

SkErDi

Primus registratum

Almush cfare dmth kjo D E L E T E?

Edhe tek signature ka nje gje qe nuk shkon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

SkErDi

Primus registratum

...s'ka problem, pergjigju kur te kesh kohe. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif