Mr Right or Mr Right Now!!???

ARTAN GJELI

Primus registratum
Re: Mr Right or Mr Right Now!!???

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Me fal te them qe nuk ke kuptuar fare ate qe dua te them une. Kur thashe skeptike, e thashe behesh ashu ndoshta nga ndonje eksperience e keqe ne jete, ndaj perpiqesh te jesh me i/e kujdeshem/e ne te ardhmen. Sa per ato te tjerat qe ke permendur aty une nuk kam shprehur mendimin tim, se do duhej te hapej nje teme tjeter. [/qb]
Mos ma mer me te keqe, thjesht shpreha opinionin tim

ONIRO

<span style="font-style: italic">~te lutem shkruaj ne shqip! nuk kam kohe te perkthej postimet tuaja!~</span>

ARTAN GJELI

Primus registratum

[qb] Per sqarim Oniro, Mr Right per mua eshte ai personi me te cilin me puqet, dhe qe po te isha me fat dhe per te do isha Miss Right, cdo gje eshte relative dhe eshte mire te jete dhe reciproke, persa i perket pjeses se pyetjes tende &quot;kur&quot; ah ketu nuk te pergjigjem dot, sepse ne radhe te pare varet a do te presesh per kete kur, po ne rast se kur nuk vjen kurre? Dhe ne rast se vjen, athere asaj nuk i dihet se kur, ndoshta athere kur te ndjehesh gati, ndoshta kjo do ishte ne varesi te percepsioneve. [/qb]
I cuditshem fakti qe per te njejten ceshtje kethen dy pergjigje qe gjithesesi nuk permbajne te njejten teme.
A do te dish mendimin tim?
Unte thash se ketu thone; what you give you will get, qe eshte nje mesazh i paster,per mua.
Eshte realitet qe nuk mund ti ofrosh gjithcka gjithkujt por,thone se fati nje here vin ne jete.
Nese lidhjen apo shoqerine me dike te vazhdon qe ta shohesh me syze djelli nuk ma merr mendja se ke per te pare the right view of the life.
Une do te isha i gatshem qe ti ofroja gjithcka nje vajze nese shikoj qe edhe ajo eshte ne gjendje qe te afroje dicka ne ne kohen e duhur ne vendin e duhur dhe nese ajo mendon se une jam the right one.

ONIRO

ARTAN GJELI

Primus registratum

[qb] Per sqarim Oniro, Mr Right per mua eshte ai personi me te cilin me puqet, dhe qe po te isha me fat dhe per te do isha Miss Right, cdo gje eshte relative dhe eshte mire te jete dhe reciproke, persa i perket pjeses se pyetjes tende &quot;kur&quot; ah ketu nuk te pergjigjem dot, sepse ne radhe te pare varet a do te presesh per kete kur, po ne rast se kur nuk vjen kurre? Dhe ne rast se vjen, athere asaj nuk i dihet se kur, ndoshta athere kur te ndjehesh gati, ndoshta kjo do ishte ne varesi te percepsioneve. [/qb]
Do te kisha deshire te degjoja komentet e tua rreth pergjigjes time.
Megjithate,nuk do te thoja shume gjera pervec do opsioneve;
1-ti e di mire se per cfare eshe eshte e prirur femra ne pergjithesi,por nuk do qe ta pohosh.
2-ose ti nuk e di dhe deshiron qe ta degjosh nga te tjerat.

Konkluzionin ti mund ta gjesh vete.

Oniro

bona

Primus registratum

e mi dhe ju goca sic jeni vete ashtu do ta keni dhe misterin.
por eshte qejf me enderru i cik pa pas pasqyren me vete. dhe e kam fjalen per cdo gje.
psh mister right mund te jete Prince Williams per ju. Por nuk jeni ju per ate.

mr. right now dhe pike.

genti

Primus registratum

<span style="font-style: italic">~jo chit-chat ketu!~</span>

helibak mucogllava

Primus registratum

[QB] Proto, vdeksha une
amin ela_001
smash.gif

po pse re nuk ekziston ekziston them uen po kur nuk je vet perfekt ske se si ta gjesh perfektin :idea:
smash.gif

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zeqo_pilafi:
po pse re nuk ekziston ekziston them uen po kur nuk je vet perfekt ske se si ta gjesh perfektin :idea:
smash.gif
[/QB]
thumbsup.gif

ne nje moment te jetes tende kur ti mendon ne nje menyre te caktuar dashuron nje person me te cilin ndan mendimet, eksperiencat etj kjo do te thote qe per ate moment te caktuar eshte MR RIGHT per ty. Mund te vazhdoje te jete per 5 muaj per 5 vjet por asnjehere pergjithmone per vete faktin se ti je akoma ne formim e siper, ato qe kerkon sot te duken idiotesira neser. Personalisht mendoj se princi i kalter i cili ben qe historia te mbyllet me happy end mund te takohet vetem ne moshen 40 - 50 vjeçare, pasi i ke bere te gjitha eksperiencat ne jete dhe je gati te krijosh familje.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edda:
[qb]
Fillimisht postuar nga zeqo_pilafi:
smash.gif
[/qb]
thumbsup.gif

ne nje moment te jetes tende kur ti mendon ne nje menyre te caktuar dashuron nje person me te cilin ndan mendimet, eksperiencat etj kjo do te thote qe per ate moment te caktuar eshte MR RIGHT per ty. Mund te vazhdoje te jete per 5 muaj per 5 vjet por asnjehere pergjithmone per vete faktin se ti je akoma ne formim e siper, ato qe kerkon sot te duken idiotesira neser. Personalisht mendoj se princi i kalter i cili ben qe historia te mbyllet me happy end mund te takohet vetem ne moshen 40 - 50 vjeçare, pasi i ke bere te gjitha eksperiencat ne jete dhe je gati te krijosh familje. [/QB]
Po pse, gati te krijosh familje je kur arrin moshen 40-50? :idea: