Movsari ne dashuri me te dashuren e shokut!

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Movsari ne dashuri me te dashuren e shokut!

Mosovar, me ngjo mu hiq dore nga ajo goca se ke per t'hum ate shokun dhe nuk do kesh me cin te lush me kompjutera masnej!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Altaf

Primus registratum

Artemiz pavarsisht që nuk kuptova shumë nga ato që më the :idea: të them se ke pjesërisht të drejtë dhe e kupton situatën deri diku. Kjo situatë për mua nuk më sjell asnjë kënaqsi sado të thellë. Dua të sqarohen gjërat sa më shpejtë se psikollogjikisht më ka kushtuar shumë. Artemiz kur nuk e kam afër njej i lodhur, i vdekur, rri i ulur dhe njej të më bien supet. Kur e kam afër ndiej i gjallë!

Neo nuk tall asnjërin lal, po të kesh qën ndonjëherë kaq i dashuruar, atëhere do të më kuptoje.

Lara na fal në qoftë se nuk e kam shkruar në mënyrë më të kuptueshme.

Kordelja

Valoris scriptorum

Me fal ti mosvari, se ky titulli me konfuzoi pak :confused:

A ka mundesi te japesh nje alternative te nderrojme titullin se me duket si mongolisht halli yt...

Si u gdhite ju te tjeret :rolleyes:

olti

Neo

Shume mire! Po ti?!

OK lal nuk po tallesh.

Une them mos e ngjosh ate LR se sa per t'lujt mund te lujme dhe bashke on line /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani nqs e do vertet ashtu si thua dhe ajo qenka kaq yll (qe keto dite po me duket cdo goce yll) vari hejbet shokut dhe bane per vete ate yllin. Pastaj ti paske perparesi; ajo te pelqen dhe ai tjetri e keqtrajton. Nje femer dhe nje shpulle apo nje fjale te thene ashper nuk e harron, e jo me keqtrajtim te vazhdueshem /pf/images/graemlins/wink.gif

Artemis

Primus registratum

Te kuptoj pse me kupton pjeserisht pasi ashtu desha te kuptohem qe mos te te bej merak :cool: !
desha te te them se Te Kuptoj pasi kam qene edhe une ne situaten e njejte por ne anen e femres! Desha te them kujdes mos Ndjenjat e tua ndillen vetem per shkak se e ke te ndaluar vajzen, desha te them mendohu si do ta keshe me te pasi te mbaroje teatri!!!
Desha te them nese eshte vetem Passion atehere Ndiqe :wub: !!!
E ti s'the gje... duheshe ta takosh, apo?!
I am soooo curious ??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

:kiss:

221178

Primus registratum

Plako, asgje nuk eshte e perjetshme, as miqesia dhe as dashuria. E kuptoj sa e veshtire duket qe te zgjedhesh mes miqesise e dashurise, por mendoj se zgjedhja ne te vertete eshte mes pasionit tend per dicka, dhe ndergjegjes tende. Puna eshte si do ndihesh ti ne ndergjegjen tate pas nje veprimi te tille, dhe nuk me duket se duhet pare ne anen e "c`fare fitoj e c`fare humbas", nje shok a nje te dashur. Me duket se thelle-thelle, ne loje mund te jete respekti qe ke per veten. Sa do mund te mos ndikohesh nga fakti qe ke "tradhtuar" nje shok?
Ne fund, mendoj se duke qene ajo goca e lidhur me dike, i takon asaj qe t`i jape rruge kesaj situate. Besoj se koha mund te zgjidhe shume gjera.

Pac fat lal.

Altaf

Primus registratum

gjishteza zbu është një fjalë me kuptim fjala e plotë është zbuaerg. është një fjalë paspartu, nuk domethënë asgjë mund ta përdorësh si të duash është një shpikje e stefanit, një pijanec lab, por shumë shok i mirë dhe tepër inteligjent, kështu, meqë nuk dija ça titull të vëja, vura një diçka që sdmthn asgjë dhe çdogjë. po të duash të ndrrosh titullin, pyet Artemizin. dhe po artemis, më duket si passion i pastër mua. /pf/images/graemlins/wink.gif

Altaf

Primus registratum

si përfundim nuk do vijë sot në shtëpinë teme. tha se mund "të takohemi në darkë". ai duhet të ket nuhatur që diçka si shkon këtu.

Artemis

Primus registratum

Uuhhh! Une po prisja dicka me spektakulare!
Dmth asgje nga takimi?!! /pf/images/graemlins/frown.gif
E tani ne darke do te takoheni vetem apo me shoqerine?!

Artemis

Primus registratum

Aman Movsar degjo nje keshille :angel: :
Trofeu i mashkullit eshte femra ne krevat;
Kurse Trofeu i femres eshte " te t’bej te jesh i cmendur pas saj"-
Keshtu qe Kur te vije koha ti rrefehesh, pleaseeee mos ia thuaj te gjitha, se paku jo ato qe ke shkruar ne forum se duket qe je " i cmendur pas saj :tipsy: "...
Mos iu jep si trofe se ashtu ben End of Game!!!

Une Po te Isha mashkull :cool: nuk do flisja fare- vetem do e kisha pare thelle ne Sy deri sa vullneti I saj do ti nenshtrohej Pasionit tim dhe… do I kisha dhene nje Puthje te zjarrte dhe... mandej do i kisha thene se e deshiroj ( Jo Dashuroj se eshte shume femijerore :wink: ) por deshiroj... Te deshiroj... mmm /pf/images/graemlins/wink.gif !
:kiss: fat!

u74

Primus registratum

Movsar more bir...
Ti dukesh edhe i pa bese edhe dilitant!

Artemis

Primus registratum

Pse more i pabese dhe diletant :shrug: ?!
Ti nuk ke qene kurre ne nje situate te njejte sepaku per tre sekonda :devil: :devil: :devil: ?!

inter_forever

Primus registratum

Movsar ! Po jap dhe une mendimin tim , nese te ndihmoj sadopak.
Se pari e privilegjuara ne kete histori eshte ajo goca , pasi shef qe 2 persona e duan shume .Ti thua qe ajo eshte me e madhe ne moshe ..Kjo me con ne dyshimin qe nuk eshte aq naive sa duket dhe mund te jete tipi qe i pelqen te jete ne qender te vemendjes .Po ishte keshtu hap syte se ju futi ne sherr !!!

Ti the qe ai cuni eshte shoku jot ! Kur thua shoku , ki parasysh qe nuk duhet te besh asgje pas shpine dhe duhet ta respektosh , sic te respekton ai ty.
Fol me ate gocen se c'ndjen ajo per ty dhe per ate shokun.Nese ajo te thote qe te dashuron dhe nuk ndjen me asgje per ate tjetrin , vetem atehere ke te drejten qe te dalesh hapur dhe ti tregosh te verteten atij shokut. Nese nuk te jep nje pergjigje te qarte , atehere e ke shume te veshtire ..dhe ka mundesi te humbesh si shokun edhe ate gocen...
Megjithate ki parasysh qe te jesh i hapur me shokun , vetem keshtu je i qete ne ndergjegje ..
Pac fat.

Altaf

Primus registratum

Movsari ne dashuri me te dashuren e shokut!

icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
:wub:

Altaf

Primus registratum

umf. çështë interesante është që dje i thashë të vijë në shpinë teme, nuk erdhi. sot do vinin të dy bashkë, asnjëri nuk erdhi. e marr telefon thotë se ka një projekt për të bërë. Çfarë dreq projekti! E ka mbaruar këtu e 2 javë! Në faktë pardje e teprova dhe unë pak me puthje e ngacmime që i bëja, sikur të ishte e imja, me siguri miku e ka marrë vesh se budall nuk është, ishalla të ishte. po ndjiej sikur më po ikën. NUK DO TA LËJ! nesër do sdo, do të sqaroj të gjitha. po ta kisha larg nga ama emocionale, do mundohesha ta afroja. por e kam mjaft afër. është koha për veprim! po mos ma ngacmoj ndonjë moderator mistrec temën, nesër pasnesër do tju them rezultatet. faleminderit se vërtet më ndihmuat shumë! po të mos ishit të gjithë ju, mund të mos kisha arritur të vendos!

RAUL

Primus registratum

movsar,mos harro me e marr thiken me vete se ndofta te duhet. /pf/images/graemlins/wink.gif
o mjer shqiptart e shkret shkojn e bien ne dashuri me te dashurat e njeri-tjetrit... /pf/images/graemlins/frown.gif

do vdes per ty

Primus registratum

raul nuk me duket ndonje ceshtje aq tragjike qe ti na thonke MJER!!! E PSE MJER AJO DASHNORJA E TJETRIT ESHTE NUK ESHTE NUSJAAAAAAAA. ai tjeteri nuk ka piken e respektit per ate femer ndersa ky cuni ketu nga menyra se si flete per te jam e sigurt qe do ta trajtonte shume here me mire ate vajze. jepi movsar, shko takoje se nuk po e vret shume ai tjeteri per ate......
good luck

Kordelja

Valoris scriptorum

Aktivizimi i nja dy veteve ne kete temen, qe duket sikur e njohin MoSvarin me mire se une, me ben te mendoj qe Mosvari ka nje afat dy ditor per te shtene ne dore te dashuren e shokut, ne te kundert dashuria ime si moderatore per kete temen do zvenitet dhe tema do kycet.

Deri at'here .... :wub: ....luj mekanizmat Mosvar se s'ke kohe shume....

Nuk tallem!