Jo ne fakt nuk njoh nga afer persona te tille.nuk ka qe devijojne rruges...thjesht e kuptojne dhe pranojne me vone ate qe jane... nje nga shoket e mi me te mire eshte gay, dhe nuk flas me hamendje per kete gje.
Ca po thua aman? Tani do na zhdukni e termin bisexual?George Michael ska qene asnjehere hetero, po ka qene showbiznesi qe i ka detyruar te shtiren si hetero, e njejta ndodhi dhe me Ricky Martin...vetem se e kane fshehur nga publiku sdomethene se kane qene hetero
Po nese si lexojme ,shohim apo degjojme ath nga mund te arrijme ne konkluzione?Pse dallohet zoofilia, nekrofilia dhe pedofilia? Nga qe nuk behet me pajtimin e te dy aneve, besoj se ky dallim eshte shume i qarte
Sa per Geroge Michael skemi qene aty, ka shume raste te manipuluara ne estraden boterore qe shume 'lidhje' jane bere vetem per reklame, kete e bejne edhe sot shume aktore per promovimin e filmave, jo te gjithe te jemi te qarte, po ajo qe lexojme e shohim jo perhere eshte e vertete...
...vllait ose motres??? per vllan ose motren do digjja boten e ca ka brenda...kush e rrun car gustosh ka...DO i rasja PLUMBIN
Jo ne fakt nuk njoh nga afer persona te tille.
por me sa kam degjuar,ka nga ato lloj gay-sh qe kane qene hetero edhe jane bere gay.
Psh,kengetari giorge michael,qe kishte qene krejt hetero,edhe kishte kthyer rruges.
keto lloj rastesh nuk quhen devijacion?
I humbi "kenaqesia mishit"
edhe provojn "peshkun"
keto nuk duroj dot ne fakt.
keto i "pushkatoj"
i ke prane me shume se sa kujton.... dhe sa je paragjykuese imagjino cfar paragjylimesh ka [per nje femer te lire e me eprsonalitet neshqiperi, lavire putane bagjelle bisht perdredhur etj...Ca po thua aman? Tani do na zhdukni e termin bisexual?
George michael ka patur te dashura femra yje
Gjithsesi nuk eshte ky konteksti
Ath homoseksualiteti qenka nje mutacion gjenetik gje qe se kam lexuar askund sepse kshu do kishim te benim me njerez jo normal. Homoseksualiteti nuk eshte semundje !
Orientim seksual ndryshe...hmmm ath edhe zoofilia eshte nje devijacion nga heteroseksualizmi dhe ath me lind pyetja-po keta pse i quajme pervers?
Po perversiteti cfare eshte ?
Pa u zgjatur shume e pa bere filozofira te kota une them duke njohur veten se respektoj te drejten e gjithkujt por si zgjedhje ime nuk do doja ti kisha prane!
Si zgjedhje e detyruar sigurisht do pranoja ti jepja hapsiren e tij apo saj!
degjo....un e kam hanger nje thes kryp ne ket bote...dhe kam ven re dicka...femrat nga qytetet e krahinat fanatike shqiptare, nga ata qe te vrasin per nder, jan me putanat...dhe kur them putane skam parasysh femren qeflije qe ben ci doi qefi e hallall po 0rordinere, materialiste kurva te kalbura ne shpirt qe duan lek dru kar e asgje tjeter....Un jam nga nje qytet fanatizem tek ne tingellojne keq keto gjera dhe vetem plumbi ben pune sesa njolla per familjen