motra/vellai homosexuell

Balahk

Locus omnem
nuk ka qe devijojne rruges...thjesht e kuptojne dhe pranojne me vone ate qe jane... nje nga shoket e mi me te mire eshte gay, dhe nuk flas me hamendje per kete gje.
Jo ne fakt nuk njoh nga afer persona te tille.
por me sa kam degjuar,ka nga ato lloj gay-sh qe kane qene hetero edhe jane bere gay.
Psh,kengetari giorge michael,qe kishte qene krejt hetero,edhe kishte kthyer rruges.
keto lloj rastesh nuk quhen devijacion?
I humbi "kenaqesia mishit"
edhe provojn "peshkun"
keto nuk duroj dot ne fakt.
keto i "pushkatoj"

Aki

Paint It Black
George Michael ska qene asnjehere hetero, po ka qene showbiznesi qe i ka detyruar te shtiren si hetero, e njejta ndodhi dhe me Ricky Martin...vetem se e kane fshehur nga publiku sdomethene se kane qene hetero

Aki

Paint It Black
Po ne fakt ekziston pseudohomoseksualizmi qe mund ta perjetojne disa persona per shkak te trauma qe u kane ndodhur, eshte psikologji patologjike e perkohshme

Mirabel

Locus omnem
George Michael ska qene asnjehere hetero, po ka qene showbiznesi qe i ka detyruar te shtiren si hetero, e njejta ndodhi dhe me Ricky Martin...vetem se e kane fshehur nga publiku sdomethene se kane qene hetero
Ca po thua aman? Tani do na zhdukni e termin bisexual?
George michael ka patur te dashura femra yje
Gjithsesi nuk eshte ky konteksti
Ath homoseksualiteti qenka nje mutacion gjenetik gje qe se kam lexuar askund sepse kshu do kishim te benim me njerez jo normal. Homoseksualiteti nuk eshte semundje !
Orientim seksual ndryshe...hmmm ath edhe zoofilia eshte nje devijacion nga heteroseksualizmi dhe ath me lind pyetja-po keta pse i quajme pervers?
Po perversiteti cfare eshte ?

Pa u zgjatur shume e pa bere filozofira te kota une them duke njohur veten se respektoj te drejten e gjithkujt por si zgjedhje ime nuk do doja ti kisha prane!
Si zgjedhje e detyruar sigurisht do pranoja ti jepja hapsiren e tij apo saj!

Aki

Paint It Black
Pse dallohet zoofilia, nekrofilia dhe pedofilia? Nga qe nuk behet me pajtimin e te dy aneve, besoj se ky dallim eshte shume i qarte
Sa per Geroge Michael skemi qene aty, ka shume raste te manipuluara ne estraden boterore qe shume 'lidhje' jane bere vetem per reklame, kete e bejne edhe sot shume aktore per promovimin e filmave, jo te gjithe te jemi te qarte, po ajo qe lexojme e shohim jo perhere eshte e vertete...

Mirabel

Locus omnem
Pse dallohet zoofilia, nekrofilia dhe pedofilia? Nga qe nuk behet me pajtimin e te dy aneve, besoj se ky dallim eshte shume i qarte
Sa per Geroge Michael skemi qene aty, ka shume raste te manipuluara ne estraden boterore qe shume 'lidhje' jane bere vetem per reklame, kete e bejne edhe sot shume aktore per promovimin e filmave, jo te gjithe te jemi te qarte, po ajo qe lexojme e shohim jo perhere eshte e vertete...
Po nese si lexojme ,shohim apo degjojme ath nga mund te arrijme ne konkluzione?
Nejse ju e dini me mire

hurtlocker

Valoris scriptorum
Jo ne fakt nuk njoh nga afer persona te tille.
por me sa kam degjuar,ka nga ato lloj gay-sh qe kane qene hetero edhe jane bere gay.
Psh,kengetari giorge michael,qe kishte qene krejt hetero,edhe kishte kthyer rruges.
keto lloj rastesh nuk quhen devijacion?
I humbi "kenaqesia mishit"
edhe provojn "peshkun"
keto nuk duroj dot ne fakt.
keto i "pushkatoj"

njof shume te tille...e do doja te kisha vec 10% te cilesive te tyre njerzore....do ndihesha vertet dikushi...
ndersa ka pas hetero qe jan bere gay.... nuk behesh gay...zbulon dhe pranon nje trajte te caktuar te identittetit seksual...

hurtlocker

Valoris scriptorum
Ca po thua aman? Tani do na zhdukni e termin bisexual?
George michael ka patur te dashura femra yje
Gjithsesi nuk eshte ky konteksti
Ath homoseksualiteti qenka nje mutacion gjenetik gje qe se kam lexuar askund sepse kshu do kishim te benim me njerez jo normal. Homoseksualiteti nuk eshte semundje !
Orientim seksual ndryshe...hmmm ath edhe zoofilia eshte nje devijacion nga heteroseksualizmi dhe ath me lind pyetja-po keta pse i quajme pervers?
Po perversiteti cfare eshte ?

Pa u zgjatur shume e pa bere filozofira te kota une them duke njohur veten se respektoj te drejten e gjithkujt por si zgjedhje ime nuk do doja ti kisha prane!
Si zgjedhje e detyruar sigurisht do pranoja ti jepja hapsiren e tij apo saj!
i ke prane me shume se sa kujton.... dhe sa je paragjykuese imagjino cfar paragjylimesh ka [per nje femer te lire e me eprsonalitet neshqiperi, lavire putane bagjelle bisht perdredhur etj...

dev

Forumium maestatis
NJeriu ron per Nder per te qen faqe bardhe jo per te pasu NJolle ne familje

Aki

Paint It Black
E si llogaritet te qenurit homoseksual te jete njolle? Madje kush i cakton kriteret e ketij nderi, do te thuash rron per qefin e tjereve? Sa te duket normale kjo gje?

dev

Forumium maestatis
Un jam nga nje qytet fanatizem tek ne tingellojne keq keto gjera dhe vetem plumbi ben pune sesa njolla per familjen

Aki

Paint It Black
Dhe ti krenohesh me kete gje? Pavaresisht si jane njerezit e qytetit tend, mendon se gjithe duhet te mendojne njesoj vetem se tjeret mendojne ashtu? E perkrah ti marrjen e nje jete tjeter?

• Like
Reactions: dev

dev

Forumium maestatis
AKI me kupto si pas vendit bohet kuvendi :) edhe pse zemra qan dhemb coptohet por pergojosja eshte turp i pa fund ne popull qe qelbur qe miren me thashetheme me jeten e te tjerve eshte mentaliteti i tille qe te besh nje veprim te tille :)

Aki

Paint It Black
Jo be xhan, prandaj jane gjeneratat e reja me mendje te ndritura qe duhet t'i luftojne ata stereotipe, nuk eshte zgjedhje ajo eshte pjese e identitetit te tyre, dhe s'eshte faj, sidomos te kesh moter vella duhet me shume te ngresh zerin e t'i mbrosh, se paku keshtu mendoj une :)

• Like
Reactions: dev

hurtlocker

Valoris scriptorum
Un jam nga nje qytet fanatizem tek ne tingellojne keq keto gjera dhe vetem plumbi ben pune sesa njolla per familjen
degjo....un e kam hanger nje thes kryp ne ket bote...dhe kam ven re dicka...femrat nga qytetet e krahinat fanatike shqiptare, nga ata qe te vrasin per nder, jan me putanat...dhe kur them putane skam parasysh femren qeflije qe ben ci doi qefi e hallall po 0rordinere, materialiste kurva te kalbura ne shpirt qe duan lek dru kar e asgje tjeter....

abs

nuk e di...
Njehere pash ne tv nje vajze yll. Ishte modele. kur tregoi qe kishte lind si djale, e nga mosha 13 ju rrit gjoksi aq shume, dhe ne fetyre ishte si femer, trupin e gjithcka, pervec SENDIT...
Ishte zbuluar si modele dhe tha, momenti ma i veshtire ishte kur do dilte vec me bikini, se ndoshta s'do e pranonin me si modele, dhe se per Momenti ma i bukur i jetes ka qene kur e kan operuar ne Londer.

Pra,cfare faji ka ky njeri qe ka lind djal e eshte zhvilluar si vajze?

Tjeter, nje here ne tren. Me bjen nje burre perballe. Zotni dukej nga pamja dhe xhestet. Thash, te zbuloj dhe ma nga ai ( si rob kurioz qe jam nganjehere) e pyeta nga vinte, cfare bente, kishte familie, ku po shkonte. Me tregoi qe po shkon ne Milano tek bashkshorti i tij. Fillimisht hapa syte...pastaj thash ta pyes iher qe te shuaj kurjozitetin...Kishte qene i martuar, kishte dy femije. Ish gruan e kishte dashte shume, nje dite prej ditesh, kishte taku kete burrin tjeter dhe cak, kishte ra ne dashuri. Ai me tha, s'ka ndryshim nese gru apo burre, eshte nje ndjenj e fuqishme ashtu sic e kisha dikur per grun. Kjo ndjenj nuk njeh gjini tha ai, etc. Dhe se momenti ma i veshtire i tij ka qene kur i ka thene gruas dhe femijve.

Personalisht nuk ndjehem mire te gjykoj njeri!

Last edited: