Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me vete, c'me ngjalli nje kujtim.

Ema

Goddes
Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me vete, c'me ngjalli nje kujtim.

...And I give up forever to touch you...

E kam ne koke...dhe paskam shume pak fjale per te tjeret sot...

Diddy19

Su@mi
Re: Motivi qe me kalon ne mendje dhe e murmuris me vete, c'me ngjalli nje kujtim.

Un articolo molto speciale
la calma del serfista
con lei aspetti l'onda
e parti alla conquista
Di una strada sempre diversa
di una vita che sembra persa
che si riprende in un colpo di reni
in una caduta senza problemi

Servona venti bottiglie di vino
chi dice di più chi dice di meno
ci vuole la calma ,serena,orgogliosa
di chi crede di chi osa

P.S O zot sa te dehur kemi qene ate nate!!

alinos

Forumium maestatis

Turn the lights down low
take it off let me show
my love for you insatiable

Ende e ndjej se dua te te prek, zgjas doren ne erresiren e krijuar ne dhomen e vogel, ku llampa me llave te kuqe ka shperthyer si nje vullkan i papermbajtshem.

turn me on, never stop
wanna taste every drop

tashme je i gjithi brenda qenies time shpirterore, nuk ka rendesi qe nuk je aty, per mua je, i gjithi aty! ne dhome ndjehet nje arome e mire lulesh fushe, nje arome e larget qe te kujton nje vend qe nuk ekziston, nje vend perrallash ku qenia eshte e shkrire ne univers duke ndjere jeten ta pershkoje te gjithen, duke ndjere emocionet te shkrihen, te perzihen, te shperthejne ne puthje e kafshime vullkanike te papermbajtshme.

the moonlight plays upon your skin
a kiss that lingers takes me in
i fall asleep inside of you
there are no words there is only truth
breathe in breathe out
there is no sound
...
And nobody knows you like I do
the world doesn't understand
but i grow stronger in your hands

te qenit i forte eshte shume e bukur. kur flisnim te dy, cdo gje eshte e bukur, e kendshme, per te qeshur. Nuk ka te keqe, qe ta prishe, nuk ka ligesi, nuk ka asgje te erret, vec pasterti. E cuditshme, e di! Por pafajesia i ka keto. Kur i dorezohesh nje gjeje pa duar (shprehje e Hirkos me sa me kane thene), ajo te perfshin te teren dhe ti nuk ben gje tjeter vec leshohesh ne ate qe eshte aq e papercaktueshme, sa edhe magjike, e embel, mahnitese.

Turn the lights down low
take it off let me show
turn me on never stop
wanna taste every drop
my love for you
INSATIABLE

Keshtu ju dhashe gjendjes shpirterore, asaj eterikes magjike, nen driten e kuqe te llampes me llave, nen tingujt e nje kenge, qe nuk ben gje tjeter vec me kujton menyren se si ndjehem per ty, nen enderrimet e nje mendje kthjellesisht te turbullt, nen tingujt e nje kenge, qe vazhdoj ta luaj pambarim me shprese se edhe ndjenja do jete edhe ajo pambarim.
Se fundmi, u ngopa, dhe kenga mbeti e harruar ne nje qosh. Ngjall po aq emocione si atehere, por tashme s'jane gje tjeter vec ekoja e nje ndjesie, dicka qe duket e huaj, gati-gati si sekuence e nje filmi qe dikur te bente te qaje nga mallengjimi dhe bukuria dhe sot e mban mend me copa.

my love for you insatiable?

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

me kujtoni qe t'ju them nje histori per grupin Marigona dhe kengen e Aishes...
tani vetem po e degjoj :rockband:

Diddy19

Su@mi

Le bionde trecce gli occhi azzurri e poi
le tue calzette rosse
e l'innocenza sulle gote tue
due arance ancor più rosse
e la cantina buia dove noi, respiravamo piano
e le tue corse l'eco dei tuoi no, oh no
mi stai facendo paura

Kam 2 jave qe degjoj "La canzone del sole" me dhjetra here ne dite per te mesuar ritmin qe pastaj ta luaj me kitarre ..gati gati po me shpifet edhe kenga e Battistit...

La Mi Re Mi..dreqi ta marrte jane vetem 3 nota dhe 4 akorde..Perqendrohu dhe luaji te gjashte telat...mos harro te luash edhe mbi "cantino-n"....ta ta taratara tata!

Danae

Primus registratum

se fossi mia ti legherei
Una rosa blu...

xhoni

Primus registratum

ME NGELI DHE MU GJITHE DITEN ROSA BLU NE MENDJE

Danae

Primus registratum

une nuk e kam shume qejf po per sherr sot nuk e di pse mu kujtu qe ne mengjes.
allegriaaaa!!!

true confidental

Forumium maestatis

Zucchero - Senza una donna

Non è così che passo i giorni baby
come stai.........
Non è così che puoi comprarmi baby
tu lo sai
è un po' più giù
che devi andare lady
se ce l'hai
Io ce l'ho
vuoi da bere
guardami sono un fiore
Proprio così
ridi pure
non ho più paure
di restare
senza unadonna
come siamo lontani
senza una donna
io sto bene anche domani
senza una donna ........

fairy

Primus registratum

o lejlek sqepkallam
neser mbrema je i ftuar
se Bardhoshja ka ditelindjen
he pra fol a je i gezuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Sandro, Sandro!
E che urli, che c'e!
Ce una luce rossa vicino a te!
E dov' e'?
E mo e sparita.
...
Sandro... Sandro!
Ma che vuoi!
S'e riaccesa.
Ma sto fumando, scemo!

/pf/images/graemlins/tongue.gif

----------------------
There are 10 kinds of people. Those who can read binary and those who can't.

ladouce2005

Primus registratum

my love
there's only you in my heart
the only thing that's right
my first love
you're every breath that i take
you're every step i make...

nderrova dhe emrin ne AF vetem se kam gjithe diten qe e kendoj ket kengen sot...
kam nja ca si shume kohe pa e degjuar, as vete se di se c'e ngacmoi kujtesen time

Ema

Goddes

Battisti ne pike te mengjesit te corodit diten.

Une desha te kujtoja sot "Total eclipse of the heart".Me kujton puthjen e pare,uren,lumin(s'po jap kordinata se s'ka c'duhen) dhe emocionin kur para ca netesh e pashe ne tv me Video ne so '80.
/pf/images/graemlins/smile.gif

Pastaj kujtova Yellow,tjeter kohe,te tjera rruge,te tjera hapsira,te tjera distanca.

Asnje nga keto dhe te tjerat qe i mbaj per xhelozi me vete nuk zevendeson ato qe iken po ngjall edhe nje here deshiren per te jetuar dhe dashur...prape...

Rambla

Primus registratum

...somewhere only we know

tamam si humori im sot. s'me pelqen hiç, me duket sikur behem si femi kur jam keshtu.

p.s. ika, ne keto lloj rastesh te postosh tek diapazoni nuk e permirson fare situaten /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

e besoni qe jam zgjuar me kengen "kallma cigaren" dhe po ja kendoja cunit qe me mengjes, e me shikonte me ato syckat e bukura e qeshte...me siguri thoshte me vete qe mami ka luajtur mendsh, perderisa zgjohet me ket' kenge qe pa gdhire /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Goce!
E paske tmerru cunin /pf/images/graemlins/laugh.gif E ka ta gjeje shkrepsen ai qe me ta kall cigeren.
Ai cuni ke lagjja ime i asaj komshies qe e kom une qeif i boni 5.Dje jom zgju me kongen e ditlinjes.PO vetem shqip sme vite dreqi,kam nejt 1 ore duke u menu si ta knojsha shqip :rockband:

ae_aa

Primus registratum

****______THE DOORS______****

People are strange when you're a stranger
Faces look ugly when you're alone
Women seem wicked when you're unwanted
Streets are uneven when you're down

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
When you're strange
When you're strange
When you're strange

:thumbsup: :rockband: :thumbsup:

Danae

Primus registratum

Rruge,rruge,rruge
rruge qe te çojne diku
e te pyesin per ku...
per ku...

Danae

Primus registratum

Quanto é bello far l'amore da Trieste in giù
importante é farlo sempre con chi hai voglia tu
e se poi non va trovi un altro più bello che problemi non ha...