Mosha ideale per tu martuar

pupi

Primus registratum
Re: Mosha ideale per tu martuar

<span style="font-style: italic">Jashte teme.</span>

Hermesss

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Jashte teme.Pa batuta ju lutem.</span>

Jashte teme.
<span style="font-style: italic">Ju lutem behuni serioze dhe mos komentoni te tjeret.Permbajuni temes.</span>

Guest

40 vjec me qejf!
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Guest

21
rolleyes.gif

Petroninsja

Primus registratum

Proto hajt te trashegohesh lol
Me jete te lumtur goce e nje kope me kalamoja.... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Guest

thnx po me shuem se 3 nuk bej sikur kaq ta beje dhembin &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

EsSsTeLa

Primus registratum

Hehehe cruel,25 qenka per ty mi? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Cruel pse mij,26 apo 27 se shkund dot e?lolEdhe une per ate moshen 25/26 jam dakort,mire eshte,ske cthua!Kiss

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EsSsTeLa:
[qb] Hehehe cruel,25 qenka per ty mi? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Cruel pse mij,26 apo 27 se shkund dot e?lolEdhe une per ate moshen 25/26 jam dakort,mire eshte,ske cthua!Kiss [/qb]
Dmth pas sa vitesh i bie te martohesh ti?

Hermesss

Primus registratum

Po ta kisha vete ne dore, do te preferoja te martohesha pas moshes 30 vjec.
Dhe kjo sepse mendoj se per te bere ate hap jashtezakonisht te rendesishem ne jete qe ka emrin &quot;martese&quot;, duhet te kesh perfunduar nje formim te caktuar arsimor (qe zakonisht presupozon mbarimin e nje shkolle te larte, edhe pse ky nuk eshte nje kusht absolutisht i domosdoshem, por gjithsesi i preferueshem) apo profesional (te kesh pra nje zanat, nje profesion), te kesh siguruar nje burim sa me te qendrueshem, afatgjate dhe te pavarur te ardhurash (zakonisht nepermjet sigurimit te nje vendi pune) dhe te kesh fituar ne kete menyre, si rrjedhoje e permbushjes se dy kritereve te mesiperme, nje eksperience te mjaftueshme jete qe ti mendon se te ka pergatitur mjaftueshem per perballimin e kerkesave dhe sfidave jo te pakta qe kerkon krijimi i nje familjeje dhe kerkimi i lumturise brenda dhe me ane te saj. Eshte shume e vertete qe keto gjera mund ti permbushesh edhe pa mbushur 30 vjec, ose, e kunderta, ta kesh arritur kete moshe dhe te jesh nje dështak i pjesshem apo i plote... si per cdo rast tjeter, nuk ka ndojne gje te fiksuar pazgjidhshmerisht me moshen. Thjesht mendoj se une personalisht do t'a shihja veten me te pergatitur ne te gjitha keto drejtime qe permenda me lart dhe me te gatshem per te bere nje hap te tille (plotesisht i bindur ne ate qe po bej) pas kesaj moshe.
Gjithsesi, planet shpeshhere nuk perputhen me kokfortesine e fakteve qe na ofron realiteti. Jo me kot e nisa postimin tim me fjalet: &quot;Po ta kisha vete ne dore...&quot; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Nei

Primus registratum

Sa i matur je Hermes, se ndan metrin dhe kandarin nga trajsja &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Tamam djale per tu martuar pas ...sa? Sa te mungon ty? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Une te them te drejten e te drejtes time, nuk ja kam hic ngene per tu martuar, keshtu qe mosha ideale per momentin i lihet kohes dhe deshires se munguar.

Tupac

Primus registratum

ATA QE MARTOHEN 30 VJEC DUHET TA DINE SE VETEM BAS DY DEKADAVE DO TE JENE 50 VJEC DHE ME NJE BARRE HALLESH TE CILAT DUHET QE TI TERHEQIN ZVARRE.

MBI 30 AKOMA ME KEQ.

Nje fjale e urte amerikane thote:

I WISH YOU WERY MUCH
I WISH YOU PLENTY
I WISH YOU A HUSBAND
BEFORE YOU ARE TWENTY

AnaBlue

Forumium maestatis

Plotesisht dakord me Hermes. Ben cfare ke per te bere pa mbushur moshen 30 vjec, pregatitesh me karieren, mundesite financiare, qejfet etj. etj. dhe kur je gati, martohesh. Ka ikur koha e gjenerates se prinderve dhe gjysherve tone qe femrat martoheshin 20 e meshkujt kur ti tekej &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ca ja fusni kot me kot. Ku ka noi moshe me u martu? Kur te vje fati shtrengoje fort e mos e lesho ma. Nuk gjindet kollaj e nuk gjindet dy here.
Kur ta ndjesh veten se je gati me kalu jeten me dike, me formu familje atehere eshte mosha e koha e duhur. Por sa vjec mund te jesh e re fare, sic edhe 40 vjec mos ma shume.

Rrofte dashnia!

inah

Primus registratum

nuk ka moshe per martese kur gjen njeriun e jetes tende,kur pa te nuk rri dot as nje min perse jo.po a ndodhin ndonjehere keto gjera apo jane vetm enderr?

eM

Paper Moon

shume dakort me dy parafoleset. nuk ka moshe per caktuar per tu martuar. fati mund te te vije ne castet kur ti e pret me pak, dhe nuk duhet ta lesh te te iki.

eM