Mosha ideale per tu martuar

Urim Nerguti

Primus registratum
Re: Mosha ideale per tu martuar

Miss, me vjen keq por as njera as tjetra... sidomos me ate te qeshuren...

Edhe nuk mendoj se je ne moshen ideale per t'u martuar, keshtu qe duhet pritur edhe pak per te shkuar tek kjo "moshe"...

Guest

<span style="font-style: italic">Miss AF &amp; Maloku: gjerat personale diskutojini ne privat ju lutem.</span>

William Wallas

Forumium maestatis

Mosha per tu martuar ... ... ... ... 26!

PS: mosha per tu martuar behet kur gjen punen dhe shpine. nqs i gjen qe 10 vjec ske si ja prish goces huaj!

Guest

Mosha ideale per tu martuar eshte filluar qe nga mosha 19 dhe ne vazhdim si per femrat dhe per meshkujt.
Mund te martohen edhe me te hershem ne moshe ne se vendi ku jetojne e lejon ligji e para dhe e dyta ne se jane ne dashuri.
Pyetja duhet te shtrohej se cila eshte diferenca e lejuar ndermjet moshes se dy partnereve!

p.s. happy FloBo?
wave.gif

Albert Zylyftari

Primus registratum

Mosha me ideale per tu martuar eshte mosha qe ju keni kur keni mbaruar studimet, keni filluar pune dhe keni rezervuar milionat e para ne banke.

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga YLLIS:
[qb] Mosha me ideale per tu martuar eshte mosha qe ju keni kur keni mbaruar studimet, keni filluar pune dhe keni rezervuar milionat e para ne banke. [/qb]
Pak a shume kjo ishte dhe ideja ime !

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] jam i idese se per nje mashkull mosha ideale per tu martuar eshte 30 [/qb]
pse zen mend ma shum kur bahesh 30 apo bahesh me pare?

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]
idealja eshte kur martesen ta sjell ne prag vete zoti ose rastesia. ngaqe nga planet ose enderrat ngelim gjithnje te zhgenjyer.

[/qb]
Eh kshu dojn te gjithe, po puna asht se asgja nuk te vjen po s'u perpoqe vete.

Manej kur ti s'beson ne Zot, si pret prej tij? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

exp-s

Primus registratum

e kam thene une kur te te mbarohen stilet atehere futi nje martese &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

exp-s

Primus registratum

atyre qe s'u punon &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
lol.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Ka disa njerez qe sduhet te martohen kurre
shrug.gif
[/qb]
eek.gif

ata qe kane bere shume gjynahe? [/qb]
jo, sepse nuk munden t'ju permbahen rregullave te marteses, duhet te kesh arrit nje fare pjekurie edhe te kesh mendjen e mbledhur qe un do ta bej te funksionoj kete martese, jo te martohesh per kapricot e momentit, duhet te mendohesh miiiiiiiir &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Florus

Forumium maestatis

booki.gif
martesat nga kapricot fillojne shpesh
rolleyes.gif

sa kisha fillu te mos i mendoj gjerat kaq thelle kur vjen ti..
shrug.gif

exp, nuk jemi te erosi ktu!

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga exp-s:
[qb] e kam thene une kur te te mbarohen stilet atehere futi nje martese &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Ja psh, si ky tipi ketu mesiper qe martesen e mendon vetem per te vene ne prove eksperiencen e marre nga plakat &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
booki.gif
martesat nga kapricot fillojne shpesh
rolleyes.gif

sa kisha fillu te mos i mendoj gjerat kaq thelle kur vjen ti..
shrug.gif

[/qb]
Pse te kishte shku menja me kalu ka gjendja civile a si? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Florus

Forumium maestatis

jam heret akoma &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; e dhashe mendimin tim une: 30! si baba &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
ti Rozi s'u shprehe per temen
rolleyes.gif