Re: Mosha ideale per tu martuar
Besoj se keni shume te drejte se ka nje moshe ma te miren per tu martuar. Por kush mundet me i perputhe te gjitha kushtet e sidomos DASHURINE QE ESHETE LENDA E PARE E MARTESES; Eshte lehte me fole por une do te thosha se mosha me e mire per dy vete per tu martuar eshte kur dy vete e duan veretete njeritjetrin. Ne ate moment nuk duhet me ba lojne Ajo eshte mosha ma e mire. Nese kesaj i shmngemi manej bajme nje martese verete matematike 25:28. Por une jam kundra kesaj;
Pra edhe nje here mosha ma e bukur per tu martuar eshte kur dy vete duhen edhe ju keshilloj te mos prisni shume se dashuria vjene e shkon eshet si puna e gripit, nuk te harron por nuk zgjate.
Po te ishte e moralshme çdo Dashuri meriton nje martese. Pra Sa here qe te ....eni meritoni nje ceremani, vel, shampanje e te tjera, por ja qe po u martove nje here e hangre e hehehehehhehe, kjo eshte nje veshtirsi "natyrore" e trashiguar.
Emagjinoni nje vajze 17 vjeçe nuse a ka gja ma te bukur dhe ma te amel. Dikush tha ma larte djali 20, po ku ka ma bukur, por rkeqja eshte se sikur edhe nje here te behesha e re !!! Ahh edhe nje here mor zot veç edhe nje here....
Me ba bani si te doni... mbi 24 sdo te mersha nuse kurre dhe mbi 29 sdo te mersha burre kurre;
Me falni ju qe jeni ma te medhenje edhe ju ju bahet halli por ne kushte te veçanata, kur ju jeni verete çapkena ska problem ja shtojme pak uje e pak miell....
kaloni mire une jam beqare 90 vjeçe dhe ala se kam vu ujet ne zerm...