Re: Mosha ben te veten
...mos asht abstracte piktura /pf/images/graemlins/laugh.gif, dhe sa here e sheh i duket ndryshe,dmth gjen te reja ne te... /pf/images/graemlins/smile.gif
Pjekjen e personit fizikisht se ndal gja, ndersa ate te personalitetit…Kjo mbetet deri ne fund te jetes teme e hapur…
Tani, personalisht kam gjete ne vetvehte qe, cdo njeri ka rracionin e vet,(bashke me te ka dhe qellimet/deshirat e tc)… E ne kete kontekst them qe, te arrish te plakesh bukur eshte privilegj i njeriut.
…cdo njeri mendoj kalon periudha (relativisht) te veshtira , qe mund ti quajme provime jete, e nese e merr ato pa `mik`, je nje hap me afer vehtes, sa ma afer asaj te vish, aq me pak te ban pershtypje ndryshimi fizik…
Jam per te qendruarin fit ne boten e mrenshme, ajo eshte si vete bota reale, qe ka gjithmone dicka te re per te zbuluar!
Tani, njeriu para nje datlindje te rrubullakosur (psh: 20, 30, …) eshte fakt i njohur ky , e kap nje panik te vogel.
Une para se me u ba 20, thash u plaka /pf/images/graemlins/eek.gif, kshtu ka ken moda ne monoparti /pf/images/graemlins/sleep.gif, me u trishtu, merzit /pf/images/graemlins/laugh.gif, biles perkraheshe ne kete rast, sepse njerezit mendojshin:- e sheh, po i therret mendjes /pf/images/graemlins/lol.gif
Skept, he more ndonje pergj(?)
e vazhdo me pyetjet Yll /pf/images/graemlins/angel.gif