Mos u dashuroni kurre marrezisht

eTiLeN

Primus registratum
Re: Mos u dashuroni kurre marrezisht

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] <span style="font-weight: bold">Me shume se e dashuruar marrezisht kjo eshte nje dashuri pa pergjigje</span>.Nje e tille behet &quot;e marre&quot;.Si thote dikush ketu ne AF;Dashuria kenaqesia e te qenit dy...frika e te mbeturit vetem...etj....Ti s'ke marre pergjigje per ndjenjen tende, ti ke dashuruar por ai/ajo JO (fatkeqesisht).Meqe nuk te eshte pergjigjur nuk ke mundur ta vertetosh nese e kishe marri apo thjesht fiksimin e rradhes.

Mendimi im ky.
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
NDOSHTA QENKA NJE NGA MENDIMET ME TE GJETURA KY YTI O ZONJUSHE.
EDHE UNE TASHME ASHTU BESOJ

Kordelja

Valoris scriptorum

Me vjen mire per ty. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

eTiLeN

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Me vjen mire per ty. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
edhe ca pastaj se tu be qejfi me per mua??????????/

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Mos u dashuro kurre marrezisht....
Hmmmmm edhe ne qiell ta shkruanin e te me thonin se fitoja Jackpot prape sdo ta zevendesoja ate ndjenje. Fundja nese nuk dashuron marrezisht sdo tja kuptosh kurre vleren dashurise se vertet. Sjane te ralla rastet qe te jemi djegur nga te dashurit shume por pas pak kohe frika shnderrohet ne deshire per ta provuar ate ndjenje te zjarrte dhe per ta kthyer ne dicka te perjetshme. Njeriu nje jete i dhurohet dhe po sdashuroi marrezisht do kete humbur shume.....

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1... [/qb]
Bravo! Ke thene nje gje sh. te bukur! Ashtu e mendoj dhe une &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; . ça kuptimi do kishte te mos dashuroje marrezisht? ne rast te kundert une sdo ta konsideroja as dashuri (dashuri gjysmake..) dmth per mendimin tim o e dashuron o se dashuron nje person. Une fatkeqesisht s'jam dashuruar asnjehere marrezisht, dhe mendoj se eshte shume me e keqe sesa te dashurosh marrezisht. Nese dashuron dhe nuk je corriposto? Pazienza, heres tjeter do kesh me fat! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

GaP

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dajaku:
[qb] Se morem as vesh si e humbe.
Ta moren apo e hudhe vet? :tipsy: &lt;img border=&quot;0&quot; alt=&quot;[help]&quot; title=&quot;&quot; src=&quot;graemlins/help.gif&quot; /&gt; [/qb]
pyetje me vend Dajaku. si e humbe???? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

gjermanja

Primus registratum

Aha,goxha teme kjo qe eshte hapur:)Vetem per tju pergjigjur kesaj teme jam regjistruar ne kete forum se as qe kisha ndermend,por mu duk dicka treheqese:)E qe thoni ju po jam dhe une mendimin tim.Dhe une jam shume e dashuruar dhe nuk di qe deri tani te kem bere ndonje gabim qe kam provuar kete ndjenje,mgjs ndjenjat nuk komandohen.Po mire e kishin ata qe kishin thene dhe melarte,ajo eshte vetem nje ndjenje qe o eshte o nuk eshte fare.Dmth ose do te dashurohesh marrezisht,ose po nuk u dashurove ajo nuk eshte dashuri pastaj,thjesht ke simpati per dike.Keshtu e shpjegoj une te pakten,mgjs une kam pasur rast vetem te nje dashurie te cmendur:)Tani kuptohet qe ke dhe castet kur pendohesh dhe per ndjenjat qe ke,nuk kupton veten tende pse te ndodh ashtu,po...ju them nga pervoja ime qe nuk eshte keq te dashurosh cmendurisht,dhe kjo duke patur parasysh gjithmone ate qe te ta shperbleje dhe partneri ne te njejten menyre ne menyre qe mos te vuaj asnjeri.Nuk mund te gjesh lumturine pa u dashuruar!Une per vete jam aq e dashuruar,saqe me mblidhen te tera(pasi jam dhe larg nga ai)dhe ja shkrep te qares kur degjoj ndonje kenge romantike shqiptare apo italjane qe e kam fiksim.Nejse.Kaq ishte mendimi im se po me duket vetja dhe si psikologe tani me keto predikime:)

Me pak fjale:Kush dashuron eshte mbret:)!!

Krislen

Primus registratum

Eeeeeeeee nqs eshte teme si tip keshille ska nevoje deri ketu kisha arritur vete ta kuptoja ..... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

mostro

Putraku

Simon plumi del me plum plako.e ka thon vet shote galica kur dote me qit plumin,jo prej kocke nga ku i kish hy thelle,por prej shpirti.pasi mori vesh qe azemi ja kishte fut nga mprapa kraheve me nji baresh nga malcia e modhe.
pranej zej nji dahnore tjater.mos e vrit shume menjen se mase nuk e kishte vetem ajo goca ate gjone &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; dashnin pra moo!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Simon plumi del me plum plako.e ka thon vet shote galica kur dote me qit plumin,jo prej kocke nga ku i kish hy thelle,por prej shpirti.pasi mori vesh qe azemi ja kishte fut nga mprapa kraheve me nji baresh nga malcia e modhe.
pranej zej nji dahnore tjater.mos e vrit shume menjen se mase nuk e kishte vetem ajo goca ate gjone &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; dashnin pra moo!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
looooooool, se me mbarove gazit &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Kanarina

Primus registratum

Never say NEVER, you never know. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

desara

Primus registratum

Gjermanja!...ti lumturin e paske provu,deshperimin prej kesaj lumturie,ala(ishalla nuk e provon)po kurr mos thuj kurr sic e lexova edhe me pare, se gjithçka ka kohen e vete..... &lt;img border=&quot;0&quot; alt=&quot;[help]&quot; title=&quot;&quot; src=&quot;graemlins/help.gif&quot; /&gt;

desara

Primus registratum

U se harrova,pse mor veq ti me e vrovu &quot;Dhimjen qe te sjell dashuria&quot;,ndyshe si i kuptohet rendesia dashuris.....Dashuroni,po mos leni tju diegun,djegni ju tjeret... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

nike palkola

Primus registratum

Në vend të përgjigjjes.
-Duaj, por mos lejo që dashuria të bëhët makute-lakmuese. Duaj, por mos lejo që dashuria yte të lidhet për dikë apo për diçka. Duaj, por mos lejo që dashuria të shndërrohet në mvarshmëri - robëri. Atëherë... duaj pa kufi! Atëherë aty nuk do të ketë kurrfarë frike, dhe ashtu duke dashur do keshë mundësi të kalosh në anën tjetër (ana e Zotit v. ime) pa kurrfarë vështirësishë. Osho
P.s. As mos u bë rob/inë as mos robëro kënd - me dashurinë tënde!

sweet_eyes

Primus registratum

keshtu me llafe si flisni ju i bie shume kollaj, gjithmone me dal i fitum ene jo i zhgenjyer..., por realiteti te pakten per mua eshte me i veshtire ne shumicen e rasteve kam dal e zhgenjuer... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

gangsterja

Primus registratum
Dashuria te vjen njehere ne jete,por varet nga ndergjegja jone sesi mund te dashurojme.Te dashurosh marrezisht,te shkakton vuajtje,zhgenjim,trishtim madje te con dhe ne krijimin e iluzioneve te kota.Duaje aq sa te do,lendoje sa here qe te harro.Jemi ne ata qe vuajme ne fund,nga dashuria e teperm qe dhurojme,e marrim tradheti mbas shpine.