Mos kerkoni acc

ssssssss

Primus registratum
Re: Mos kerkoni acc

tallni riken o cuna tallni sa te keni gjojna ne dore.ishalla ju bin kto gjona vetem ne jeten virtuale se tjeni ne ate real ahaaaaaa,kena me vdek ne...pfffffff

S

Scorpion

Guest

Shyqyr qe e paske kuptuar dhe ti ndryshimin mes jetes reale e virtuale /pf/images/graemlins/laugh.gif

acid

Forumium praecox

Njoftim: Menyra me e mire per te marre acc nga une direkt pa patur nevoje per tu rrapatur me harapin. Ju garantoj transparence, thjeshtesi dhe shpejtesi. :
este_14132127_21450.jpg

S

Scorpion

Guest

Ose ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
carta_bancomat.jpg

Sorrin

Forumium praecox

Une them qe pervec ketyre te fusni dhe menyren e pageses ne natyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

/me qesh me lot /pf/images/graemlins/smile.gif
tonce si ka pa mire temat se kerkesa nga femrat per acces ka por ato qe i kane plotesuar kushtet i kane mare pa bere kerkese te albforumi me kupton besoj /pf/images/graemlins/wink.gif
psh nje teme eshte e adamit qe thote kam shtuar klean op kush ka ndonje problem te me kontaktoje ne chat ose te me dergoje nje pm /pf/images/graemlins/smile.gif
atehere mos perhap panik kot tonce /pf/images/graemlins/tonguee.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

* i ve TeDdy I paruke ... * lool

Shaka kjo mos ma merrni per ters ju lutem /pf/images/graemlins/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pershendetje te gjitheve, si i behet qe dua acc, si thua HARAP? KISS!!

[/ QUOTE ]
Un jam prooooooooooooooooooooooooooooo /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Sa na ke munguar moj na i ke tha syt /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Dil pak me shpesh. Mirupafshim /pf/images/graemlins/wave.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
DeSeRt, behet fjale per meshkuj qe kerkon acc...

Ore meqe ra fjala, si nuk ka asnje kerkese per aop nga femrat ne gjithe Albforumin ??? ...

[/ QUOTE ]

Ti nuk thu shyqyr qe dine te hyne ne chat po dashke ene te vine e te bejne kerkese per acc /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ssssssss

Primus registratum

o HaRaP ishalla ta kan lon o plako se harram e patshin ate acc ato femrat qe sta kan lon.ene iu thafte () po sta kan lon,se i thon gjith ai mundim me dhon acc e pa fitu naj gjo.?????

S

Scorpion

Guest

*the password used by cufi_bardhit was incorrect *

/pf/images/graemlins/grin.gif

Foti

Primus registratum

mbylleni ket teme mer se mori kot /pf/images/graemlins/tonguee.gif
pupupupupuppuu

S

Scorpion

Guest

Bobit i paskan vjedh passin /pf/images/graemlins/grin.gif

bebushe86

Primus registratum

/me kerkon acc /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

kur te vij duke ju mashtru ne pv dijeni se jom una /pf/images/graemlins/laugh.gif me emer te cuditshem hahahahahhaha ja ku e keni dhe kerkesen nga femrat sa per sy te keq /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bebushe86

Primus registratum

ja kam vjedh /pf/images/graemlins/laugh.gif jam una sop tashi ta shof se kush e gju /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

-ChanServ- bebushe aggiunto alla lista VOP di #hale. /pf/images/graemlins/grin.gif

Kush do access tjeter te me kontakoje ne PM /pf/images/graemlins/laugh.gif