Morrat (dhe morracaket :-))

Guest
Re: Morrat (dhe morracaket :))

ME kujtute i histori me keto morrat.
Shko i goce tek ca kushurijte e vete me dajen.Ishin fillimi i viteve '90.Shqf kjo gjithe cunat e fshatit me floke te gjate.ene pyt dajen" o daje o daj ...po keta cunat si i mbajne floket e gjata kshu? sa mire qe nuk zejne morra!"
-daja:" e tu bofte daja ty...leni kta se e kane morrin me dyn parmenen"

Guest

Fillimisht postuar nga LR:
Ps. Ho mi mo u nxef kshu ne ti se as ka per ta honger e as ka per ta ashtu morrin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Jam dakort, po do me dite athu jane njoft noj here...se mos po dalin te njoft ene i ngel hatri se nuk e pershendeti masnej

@d@

Primus registratum

O putrak o moracak /pf/images/graemlins/laugh.gif
po ta krruash te del gjak
Trimi mire me shoke shume
Ja dhe Lr yne dudum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cuna mos u nxehni shume
ju kam xhan sa me s'ka
Syte mos jua pafash ma /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS.Perseri ne macuku te matit aksident automobilistik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ti moj D me ashu onash
t'lash gojen kur t'na shash
se nuk ti ham morrat e m'the e t'thash
se ne dum vetem qumesh t'bo sultjash

/pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

O LR o matador
Kujton se vec ti di me ba humor
ka humor e ka lezet
po ka dhe humor qe te vret

As ju shava, as du me u zi
per mu ketu ska vlere asnji
po do te thoja te bosh kujdes
se edhe une di me ta ngec /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per qumesht e syltjash
ka lopa gjith andej
shumicat i njeh ti, dhe une
skam qejf me ´ti than nvecanti ... /pf/images/graemlins/wink.gif

Une ketu i jap fund
sdu me u katranos me shume
prandaj jepi fund dhe ti
keshtu me tregon qe ke nje fije fisnikeri....

:thumbsup:

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb] O rrugac t´a mlodhi tjetra
t´a boni turinin pershesh
vazhdo e lal metodat e vjetra
se per icik po shko per lesh

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa qejf i kam ata si puna jote salo :goofy: se di pse me kujtojne fuksat ne kohen e xhaxhit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ngjo ketu nashti ti D me dy sy apo me dy vesh onash, nuk e di sesi me duken ato @,

ty as nuk te shau, as nuk te vlersoj e as nuk te nenvlersoj njeri.

Mendoj se kur hyet ne nje forum mund te presesh e te percjellesh edhe ndonje llaf qe te thone anataret e tjere te forumit lart e poshte, pa i mar gjerat per ters.

Eshte e drejta jote ti maresh per ters shakat e te tjereve, gje qe normalisht u ngjall atyre deshiren per te mos bere me shaka me ty.

Ps. dhe sa per informacjon atyre qe njoh une ti nuk i vjen as ke gishti kembes, nga te gjitha anet biles.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb] Ik ere ti zgjeps se me shajn gocat prej turinit tat.

Nuk e ke ngju ate llafin e urt popllor ti kush te sha te do? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masnej, ty t'ka dal nomi per zhuls, kshuqe me te thone ne morracak nuk ka pse t'njeli hatri /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

hahahhahahahahhahh LR-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

LR- nese ti e quan shaka ate cfare ke shkruar ke ai postim,atehere mua sme ngelet gje tjeter vec se te them : te dhjefsha shakan pra /pf/images/graemlins/laugh.gif lol
Pastaj te kerkova gje shoqeri une ty ose shaka?

Salo hehheheh,sinqerisht me keto e more vesht, ta mblodhi s'ta mblodhi ,po tregohesh shume pa nivel ,kupton ti ku ta kam llafin una? /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps. LR- experti i gishtave te kembes nga te gjitha anet biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per sa i perket temes morri: Kur nje familje/pjestar i saj ka morra thone : Asaj famije i ka hy morri:
kesaj temes ketu i ka hy morri edhe i ka hy me batalione /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tschüss ,es war nett mit euch :cool:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb]
[qb] Nuk e ke ngju ate llafin e urt popllor ti kush te sha te do? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masnej, ty t'ka dal nomi per zhuls, kshuqe me te thone ne morracak nuk ka pse t'njeli hatri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Boll tani se e ka rradhen @d@.

Hik re zhuls dreqi se bone gocen e huj me dal nga forumi! Do te propozoj per parajlajmrim per Ban ke zona adminave! /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

propozoje, propozoje :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Nigjo mos bo si garip se ta kan pas bo ben qe ke disku vjeter i forumit me te bo Ban! Pranej mlidh menien ne dil ka tema morrave ne hy ke ajo zhulsave!

Le_Routard

Forumium maestatis

Mu e? Ik ere legen se ke inot qe mu me thot fuks ajo ne ty vec te dhjefsha shakan!

Morpo mu s'me vje inot hic se ajo ska sesi t'ma ashu shakan se une dh* e kom pas qy ne fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kurse ty ta ka ngec, nga zhuls te boni fuks /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ej, ne meqe ra llafi, pa dal ka tema morrave, a di gjo ti qe do japi naji emisjon ZDF per Shqiprin/greqin? Se kshu sikur po thoshte Zogu ke tema tifozave po s'jom tu gjet gjo una ke zdf.de.....

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb]
[qb]

Kurse ty ta ka ngec, nga zhuls te boni fuks /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse re kur me ka thon noiher zhuls mu ajo?

Ncuq , Zhuls /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Salo, spasko gjo me duket, e kon rrejt Zogun dhe po na rre dhe ai ne. Me la pa pune me la, sesi m'vje kur e mor rrogen kshu kot, te kisha gjet orarin e reportazhit te pakten.

Ho re zhuls! Shkruj naji llaf!

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[QB]
]bah. c´pret nga tipa pa nivel si puna ime aman. une u gezova se thash te me ngrije cik nivelin po ti direkt e ke e shamja. Jo per gje po bo xheloz ne LR.

Per nivelime as me jepet fare ti salo... edhe ato pak njohuri qe kam ne fushen e nivelim rilevimeve.. jane nen shenjen -

Tani ,une u nxeva pak qepare me then te drejten, po fajin e kishte ay ( gishti i drejtuar nga LR-ja ) /pf/images/graemlins/laugh.gif