Morali nuk njeh EPOK !

Fatmire

Primus registratum
Morali nuk njeh EPOK !

E KAM FJALEN KETU PER FEMRAT TE CILAT MUNDOHEN ME NJE HAP TI KALOJN 4 SHKALL,KUR ATO DUHET TI KALOSH NJE NGA NJE .PREJ NJE AMBIENTI DALIN NE AMBIENT TJETER-E KURR NUK E KAN PARASYSH SE DUHET RUAJTUR MORALIN SE JANE FEMRA.SE ME LEHT NJELLOSEN SE MESHKUJT.
NESE NUK E KENI TE QART KERKONI LIRISHT JAM E GATSHME TE JU SQAROJ-SE TANI PER TANI NUK KAM KOHE.

Guest
Re: Morali nuk njeh EPOK !

Asnje ne kte bote nuk ka moral /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Edhe une jam dakort qe femrat duhet te ruajn moralin dhe mos te ndegjojn Papen qe thot 'ta bejn pa perdorur prezervativa' !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

sa keq qe spaske koh...!,tu tregoshe dhe grave(femrave) qe krah per krah me burrat qendrojn.,dhe se moralin se ka bo zoti,po robi;per t`rendu gruan,si mall pa zot,-dhe qe thashe-shemet qe fliten per gra vlejn dhe per burra.
..vazhdoje kur tkesh koh... :thumbsup:

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif

uaaaaaa bebi iimeeee :rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Okay...fatkeqesite ndodhin /pf/images/graemlins/laugh.gif por me mire eshte ti pre-eliminojm. Tani e din rutinen besoj--> pampersa per bebin e vogel,ne mos patc perdor te te atit, puder, rroba miniskule qe duhet te hekurosen patjeter pasi te lahen, disifektues per assin a bebit, lene mos te permendim kepuckat e vogla, corapinat, gushoret, supin qe e duan sa me te holle te mundur.

ejj prit te pyes kunaten... :smash: ufff sa te mire qe jane mo dreqet. OOPs kunata e ka brenda ligjit te edukates njerezore. hmmm what a mami she is :thumbsup:

Guest

sa qef i paske bebat /pf/images/graemlins/laugh.gif
un jo tashi per tashi :rolleyes:

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

eeee si nuk i kam qejf or ZOT /pf/images/graemlins/laugh.gif

YES.. me ty jam aty tek tashi--->shtuhet per--->later. Per arsye te kushteve te keqija atmosferike, eshte akoma dimer nga behari kismet, celin edhe lulet. :sleep:

Guest

po mi po te esh ba bima shum e gjat mduket /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif