Re: Momente...
* * *
cingarja asht kuq prej flaket e ajo e kuqja 19 vjecare po m'ban shoqni.
qe edhe nji moment tjeter.
dola perjashta. kishte fillu nji shi i imet, por q* m'prit'te n'gjoks. ecsha me hapa te kadalte, e shiun e pranosha ne fytyre e trup si sheje ndeshkimit. nuk e di as un pse e ndisha ket nevoje kontaktit me shiun, as pse mu dukte her ndeshkim e her deshire... afrova pulsin e dores te hunda tuj mbyll syt. kam perdor parfumin tand, kshtu baj prej mallit... ky parfum m'ban me mendu lirisht per lkuren tande, i cliron tana vetegjykimet...Fillimisht postuar nga the doors:
[qb] bar 1832 kishte mbet memec at nate. te nji qoshe, nji shpinde e re e krrusun prej mendimeve e gishtat q'i rrethoshin brryla t'lodhun prej pritjes mbi drrasat e pa lmuta t'kohs, pershkrushin nji vajze. e pashe prej lerg, e njofta fill. u afrova, e me perkdheli i kalova gishtin te maja e hundes, edhe si rezultat pata nji buzqeshje q'i u fik n'sekonda.
nderkohe bar 1832 vazhdote me kene memec e ka ana tjeter nji kabare kishte marr vemendjen e tan t'pranishemve. nji djal me pantallona t'shkurta, bate akrobacina primitive, po kjo gja si duket e zbavit'te shtresen idjoteske. te bar-i nji vajze tjeter flit'te me nji klient,rrotullote nji shkrepse neper dur, e buzqeshte me zori.
ky ishte shikimi e pershkrimi banal q'i mundem me i ba atij moment t'bar 1832. per at vajzen deshta me fol n'fakt, per at.
asht e vshtir me i ndejt perballe. kam ardh me i than se... se e kam t'vshtir me ja lehtsu barren e kohs. kam ardh me i than se te kafeneja e parisit te rrugica gjys n'terr kan fillu me u shtu kalimtart, e me ket kalimi te pjesa e erret ka me kene ma pak i frikshem.
i thashe....
shum!
/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
* * *
cingarja asht kuq prej flaket e ajo e kuqja 19 vjecare po m'ban shoqni.
qe edhe nji moment tjeter.