"Moda e meshkujve"

Airbourne

Papirus rex
Mirembrema.
Me sollen nje qek me vleren 5 euro,dhe 20% ulje cmimi per produktin qe do me pelqeje MUA,si dhe do me bejne nje surprize per singles day, kur te shkoj te Douglas dyqan apo tek <tregu i katnareve>.
Jam kurioz apo kam kersheri, se si apo se qfar do me ...surprised.

IMG_20191016_201112[1].jpg IMG_20191016_201410[1].jpg IMG_20191016_201128[1].jpg IMG_20191016_201648[1].jpg
 
Top