Re: Misset Shqiptare pozojne gjysem nude?
Puna eshte qe ne Shqiperi eshte krijuar nje mentalitet idiot sidomos te te rinjte ku pamja e jashtme, marredheniet jashteshkollore dhe jashtefamiljare, dmth jeta neper bare e klube, leximi i gazetave, revistave dhe televizioni jane te shume "te rendesishme". Shkolla, puna dhe familja jane vetem ca "aksesore" qe na duhen per te plotesuar ato te parat. Une nuk kam asgje kunder nudove, madje me pelqejne
, po mendoni qe, kur shohin keto, te rinjte neper qytetet e vogla dhe ata neper fshatra, por edhe shumica e tiranasve kujtojne se jeta eshte bar, TV, gazete e reviste dhe, per tu bere ashtu, gje per te cilen duhen para, zgjedhin shpesh metodat e shpejta per te bere para, te cilat e dime se cilat jane. Ne Tirane njoh te rinj qe punojne sa per te perballuar stilin e jetes "Tiranase" dhe nuk mendojne fare per te ardhmen, nuk kane kurrfare vizioni dhe vetem i merr "vala". Fatkeqesia me e madhe eshte qe prinderit e ketyre te rinjve hane presionin me te madh, si ekonomik, financiar, ashtu edhe psikologjik. Une jam edhe per lirine e "nudove", por sikur te mendohej pak me shume per edukimin dhe arsimimin s'do qe keq, pak me shume ekuiliber me nje fjale se Shqiperia ka dhe nevoje ... ve bast ajo Ciljeta ne shkolle as dyshat nuk i meriton, ssa vajze e zgjuar
. Ne fakt une nuk e kam me Ciljeten se Ciljeta eshte viktime Tiranase, une e kam me shume me drejtoret dhe pronaret me "shume etikë profesionale" te mediave.