Miss globe ne Durres???

genti

Primus registratum
Re: Miss globe ne Durres???

Pershendetje o kollovari im i vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Po eshte e vertete dhe ka 3 muaj qe kane filluar punimet per ta sistemuar anfiteatrin, jane 15 ton dhe per tu hequr si dhe do behet nje rikonstruksion i shkalleve, pastaj kemi nje arsenal njerezish te spektakelit qe ashtu si transformuan kalane e Sarandes ne Mis shqiperia 2002 dhe ate te Beratit te Shtunen qe kaloi ne Mis Shqiperia 2004 ashtu kane per te transformuar edhe ate te Durresit ne nje arene ku per here te pare ne vend te gladiatoreve do te paraklojne Mis-et e gjithe botes.
Zoti e bekofte Shqiperine!!!

Florus

Forumium maestatis

ca lajmi :rockband:
greket organizojne lojrat olimpike kurse ne Miss globin :thumbsup:
kush del me i fituar :rolleyes:

Rambla

Primus registratum

ça dileme ee flobo /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur zhvillohet?...ku i dihet te marr pjese dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

p.s. lagja ime :wub:

Prodigychild01

Primus registratum

Me 5 milion dollare, e bej une amfieatrin sic ka qene kur ishte i ri. Cdo gje do investim, e mirembajtje....

Florus

Forumium maestatis

rambla, ti duhet te kishe fituar me pare miss durrsin, pastaj miss albania (nel mondo) /pf/images/graemlins/laugh.gif pa te kishe marre pjese ne miss globe /pf/images/graemlins/tongue.gif

nuk eshte dileme shume e madhe jo :idea: sigurisht qe ne dalim te fituar :thumbsup: miss europen e kena bo iher, vetem kjo na kishte nel pa bo. ca ka bo gerqia mi :confused:

Le_Routard

Forumium maestatis

Cja paskemi fut grekut. Shif kur te nrrojn menie spektatoret dhe ne vend te shofin lojrat olimpike te vin te shofin Miss boten! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ec aty Durrsi!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

fjorent

Primus registratum

Kujdes mos ju hedhin ndonje kove me uje nga ndonje 12 katesh qe eshte ndertuar 1 meter larg amfiteatrit. Mbase ky 12 katesh eshte ndertuar duke i hedhur gjetjet arkeologjike te germimeve ne autostraden Durres-Tirane.
Cfare populli jemi ne: kujtohemi te rregullojme amfiteatrin per miss globin dhe jo per vete faktin se pasuria qe na kane lene te paret vlen mijera here me shume. Ne lejojme pallatet 20 katesh prane rrenojave antike dhe shkaterrojme vete te kaluaren tone.
E pastaj gezohemi me ndonje miss pavlere qe dikush organizon tek ne.

Dolores

Primus registratum

Thua do ta pastrojne Durrsin nga plehrat ne kohe per konkursin???.....po faktit qe pas ores 9 e gjysem ne Durres mbyllet xhirua nga Vollga si i behet?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

jo jo se e kane shty, ne oren 10.30 mbaron xhiro nga vollga keto vitet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif sqeke axhornu mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa kam qesh sot.
"eshte e vertet qe do behet miss globi ne durres"
"po me, do vejne ca globe aty" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Ishalla jane ndonje gje ato te shteteve te tjera se kjo e jona ishte shume e gjate dhe pak si fycke. Jo missi i Arditit po ajo tjetra, se kemi dy misse ne.
ps: gjate ketij postimi u nxi edhe koha. mos thashe ndonje gje qe s'duhet?? :rolleyes:

balforum

Primus registratum

The.... /pf/images/graemlins/wink.gif Ishalla thone turqit kurse ne shpipetaret themi do zoti :thumbsup: :wave:

Alanis

Primus registratum

shpipetaret? /pf/images/graemlins/laugh.gif Zoti shkruhet me shkronje te madhe. Thashe edhe une pse u nxi koha, paskam thene ishalla! E nqs une nuk do isha besimtar si ti thoja pastaj?!!
ps: po kondicionerit si ti themi ne shqip?? Kushtezues apo kushtetute?? :book: /pf/images/graemlins/smile.gif

OROSHI

Primus registratum

Ishalla,do Zoti qe Patriot te pastroje pak gjuhen shqipe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,si nuk u mesuam ndonje fjale shqip atyre Turqve mo plako,mendo,500 vjet u kemi dhene buke dhe dituri!!

balforum

Primus registratum

Per kondicionerin ne nuk kemi ndonje fjale te vecante por thjesht ftohes.Ndersa Zot mund ta perdorin si mysliman dhe te krishter.Ceshte kjo ishallah e muhumahadah /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

He mo se le nam, po kondicioneri nuk ka vetem funksion ftohes mo. Je dhe ne USA pale. /pf/images/graemlins/laugh.gif Me leje: amund ta quaj frigoriferin ventilator
Thashe nqs une jam laik pra nuk e pranoj Zotin si do e zevendesoj "ishalla"?
ps: pas 1/2 ore do jemi te edituar per dalje jashte teme

Jam dakort qe miss globe te behet ne durres /pf/images/graemlins/tongue.gif ( ia futa kot sa per te qene brenda /pf/images/graemlins/blush.gif )

mostro

Putraku

Sa bukur..kengetaret pershendetes si Altin Shira dhe Dashi Diko kan per te pat fatin me te madh me u njoft neper bote mar,me pjesemarrjen e tyre ne mis bota...
Ne cfare date behet ky miting i femrave me te bukura mar?

balforum

Primus registratum

Edhe une jam dakort qe mis globe te behet ne Durres (he se ja fute dhe une kot sa per te qene ne teme /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Qe mos te largohemi nga tema ne te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif ishalla do methene do Allahu ,dhe jo te gjithe ata shqipetare qe e perdorin kete fjale jane myslymane apo jo.Keshtu qe fjala Zot eshte zgjidhja me e mire per te gjithe besimtaret dhe Zotit tend veja emrin si te duash pastaj sipas fese tende.

Por une me te vertete dua qe te zhvillohet missi ne Durres (E bej qe tja hedhe moderatores se ata vetem fillim dhe fund lexojne) /pf/images/graemlins/laugh.gif