"MISS"-et Shqiptare ne vite....

bimba81

Primus registratum
Re: "MISS"-et Shqiptare ne vite....

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Une po filloj me te paren e miseve....

Valbona Selimllari

latvia.htm_txt_Albania_Mrs_Globe_1999.gif

Miss Albania 1991
Mrs Globe 1999

Hajde hudhuni me te tjerat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kjo eshte me ylli nga te gjitha per mendimin tim

hot

Hotgirl

a ma pate miss shqiperia 2003 e??!! amon ere amon ata sikur jan bo keq per goca te bukra!! shqipria ka plot!!
mu mush menja!! mas nja 2 vitesh me kismet,ishalla ina icik te paraqitshem,do mas pjese si miss diaspora :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif
ho se "miss televota" e mar..uhuuhaaaa sa ka na diaspora qe do i perfaqsoj una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

se di pse po kjo me ngjall mua ca ndjenja fshatareske /pf/images/graemlins/laugh.gif
x_73.jpg

militanti1980

Primus registratum

Po ti more HOT GIRL vetem di te thuash qe jane goca fshatarake. E ke te drejte nje çike, por nuk ka nevoj ta thuash per secilen nga keto goca.
Perdredhi nje çike me shume bythet dhe tregona se sa sexy qe je.

hot

Hotgirl

un fshatare vetem kte qe kam qit ne foto qujta!!
te tjerat sme duken naj gje..dmth ato per te cilat eshte folur deri tani..
pervec valbones qe eshte yll e shkuar yllit..
ca biles jane shume "te abuzuara"..
pastaj ato femrat si akuzoi njeri per jo-sexy..
secila eshte nje fytyre me vete pse jo edhe nje bukuri me vete perderisa kane dale miss..
mua sme pelqejn!! epo me zor sdo them qe jan te mira!!
ene sa per te te korrigjuar ty parafolsin: bythet i lu nje avatariste,thjesht nje personazh i gjetur ne nje faqe interneti dhe sdo te thote se jam une aty..

Guest

Te gjitha femrat te mira jane secila ka ate shijen e vete mos u zini kot per gjera te tilla dhe juuuuuu :smash:

bona

Primus registratum

une si kam ndjek dhe aq shume miset por nga keto qe po tregoni ju pervec valbones qe e kam pa ne salle dhe Anises mua te tjerat me tremin.
dhe tremem me shume kur marr vesh se keto duhet me na perfaqesu jasht , ruajna o Zot.
lene te besh gabim me i krahasu me ato femrat e miss universe 2003 dalin jashte defterit.

dhe nuk e di ku i kane syte ato te jurise....

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] une si kam ndjek dhe aq shume miset por nga keto qe po tregoni ju pervec valbones qe e kam pa ne salle dhe Anises mua te tjerat me tremin.
dhe tremem me shume kur marr vesh se keto duhet me na perfaqesu jasht , ruajna o Zot.
lene te besh gabim me i krahasu me ato femrat e miss universe 2003 dalin jashte defterit.

dhe nuk e di ku i kane syte ato te jurise.... [/qb]
:thumbsup:

ruud

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Ja dhe Miss Shqiperia 2003.

Erjona Ibro

faqepare4.jpg
[/qb]
sa e shemtuar. po pse ore skemi vajza me te bukura ne???

personazh

Valoris scriptorum

e preferumja ime eshte Hygerta Sako. vetem se dreqi e mori foto ne internet vetem nji ka, qe s'ja vle me u von se e kan spostu skiç.

po qe nanji qe ka dal ne foto me Hygertken, te skanoje fet e fet foton te kullosim syte.

Never Alone

Primus registratum

VALBONA SELIMLLARI edhe MONIKA ZGURO jane dy te Miss-et Shqiptare qe ja vjen me i permend.

Ndersa per miss-et e viteve te fundit, gjithnje njera me kot se tjetra per te marre titullin MISS ALBANIA....por megjithate simpatike /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif