Miss Albania

I love new york

Primus registratum
Re: Miss Albania

Denisa Kola ishte shume me simpatike dhe kinge sesa dukej ne fotografi te pakten. kete ja u them me siguri sepse ishte pardje ne shpine time per darke se ka ardhur ne NY qe me pas te shkoje ne Panama sepse aty behet Miss Universi 2003.
ishte goxha e gjate dhe e holle dhe here pas here ngjante me Cindy Crowford nga veshtrimi i syve.

Lenkaaa ku i ke fotot e misit e dreq, se kur te vjen misi ne shtepi duhet te shkrepe si rrufe blici i aparatit /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

ne fakt e kam mare me kamera sepse ishte aq e papritur ardhja se ashtu ndodhi sa nuk kisha filma ne shtepi per back up. /pf/images/graemlins/laugh.gif
po deshe ti ma jep emialin ne pm dhe te postoj nja 2.
p.s kerkesat e tjera nuk pranohen se nuk i postoj fotot e saj pa leje.

ruud

Primus registratum

me te vertete shume kot jane...ore po skemi vajza e djem me te bukur ne???

Seriozi

Primus registratum

Kemi si s'kemi, po ata(ato)rrine tere diten ne chat dhe forum. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ne fakt e kam mare me kamera sepse ishte aq e papritur ardhja se ashtu ndodhi sa nuk kisha filma ne shtepi per back up. /pf/images/graemlins/laugh.gif
po deshe ti ma jep emialin ne pm dhe te postoj nja 2.
p.s kerkesat e tjera nuk pranohen se nuk i postoj fotot e saj pa leje. [/qb]
po koleges mi tiii?????!!!!!!!

gangsterja

Primus registratum
Ja kane bo mire pasi na kane krenuar,me thone edhe mua qe te marre pjese se kam tipare te bukura,por nuk deshiroj se me vjen turp.