Misioni i fjales

ana karenina

Primus registratum
Re: Misioni i fjales

Do kafe ai po he /pf/images/graemlins/laugh.gif Me dil icik ke shpiza virtuale... HELP NEEDED!

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo ai po tall lesht me nje vogelime kalimtare. Nje xhentellmen s'merret me vogelima more /pf/images/graemlins/laugh.gif Faji im!

ana karenina

Primus registratum

Ai ka bere gabimin fatal qe i eshte kundervene Kondres xhan, ne padituri te plote qe Kondrja ka mbeshtetjen e gjithe femrave te AF'se /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kulisa te tjera /pf/images/graemlins/eek.gif Poster i dashur, une s'jam klanizuar ende (lexo mire jo klonizuar po klAnizuar) dhe s'di se kujt, pse dhe si i je kundervene ti, thjeshte s'gjej dot paragon me te shamen e robve te shpise dhe te qenurit 'open-minded' per te mos zene ne goje seksualitetin shqipetar /pf/images/graemlins/lol.gif (ketu na ke sha me breza te lutme /pf/images/graemlins/lol.gif).

P.s. Femiu, ajo qe ke thene ti per dashurine ndaj Kondres, qendron ama /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Vallaj vetem Kondrja i ka bo balle si burrat popullaritetit AF'st! Uroj Posteri te ndjeke gjurmet e tij, ndryshe do perfundoje si Zyloja /pf/images/graemlins/laugh.gif