Mirupafshim te gjitheve (Lamtumire)

acid

Forumium praecox
Re: Kalofsh Mire THUG-LIVE

Thugz Te uroj shendet e pare , Qendro siç je shkemb dhe bota eshte e jotja. Mos harro te miret ikin te paret. /pf/images/graemlins/wink.gif Une kam frike se do vdes ketu jam shume i keq /pf/images/graemlins/tonguee.gif Sinqerisht te uroj cdo te mire. Dhe mir u takofshim noj here ne ndonje pub apo pijetore sic i ka hije chatistit /pf/images/graemlins/tonguee.gif Tung Bro
03.Thug_Life-front.jpg

KUBANITO

Primus registratum

Ec aty e le ne ti me ne fund chatin!Suksese ne jeten reale.
Acido ku je mre se je hum fare..

cufi_bardhit

Primus registratum

Thug me vjen hume keq qe ike.
SEpse sa ike ti fillova te behesha 1 aop shume i keq, ndersa kur ishe ti ishte me ndryshe sepse shikoj gjithmon problemet e aopve.
kalofsh mire

Timi

Valoris scriptorum

Thug te kam 2 dreka borxh. Te dyja nuk do ti jap vetem njeren. Premtimet i mbaj. Pranvera erdhi. Ndonje dit merr bicikleten e te pres ne Udine. O Thug te therras o Pantani njelloj eshte. Gjeja e fundit dreken e jap pa kaluar pranvera. Hajd shnet e pare...

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

thug kalofsh mire lale ne jet e me tej
e mos harro kur te bosh cunin msoi si me hy ke albnetwork qe ti them cunit tim ti msoj komandat e ircopit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

kush tha qe do bij mer
vetem po u permbyt anglia nga noi termet e te fundoset ne uj dmth te prishet mbreteria athere bi albnetwork lol

hells_kitchen

Forumium praecox

Gjer sa te rroj mreteresha thu ti ! Asaj po ja numrojne me dit se ka harru me vdek gjer tashi!

Gjithsesi pershendesim Thug_Life dhe urime kudo ...

Mea

Primus registratum

THUG-LIVE te pershendes edhe une.Kalofsh sa me mire ne Jete /pf/images/graemlins/smile.gif

Mea

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mea vdeksh siper meje ishalla

[/ QUOTE ]
Toni rri urte ti se te griva /pf/images/graemlins/tonguee.gif

A

Adami

Guest

Thug i perjetshem qofte kujtimi yt.Ke qene njeri me tradita patriotike.Te bej ftese ty e gjithe patriotave shqiptare qe kur te filloje lufta per clirimin e Camerise te shkojme ne balle te betejave.
.........................................................
E duam cdo centimeter katror te trojeve shqiptare te marra me force.

http://web.syr.edu/~ebezhani/albania/index.html

THUG-LIFE

Primus registratum

ADAMO pse ma bastardon temen mer qen.
Po kur te filloje lufta per clirimin e camerise do te morr dhe ty si burr i mire qe je /pf/images/graemlins/wink.gifte meresh me administrimin e fondeve te luftes do te bej administrator /pf/images/graemlins/wink.gif
hajt kur te vish ne tirone na tako per nr e cel ta jap ne pm po e deshe bye man

A

Adami

Guest

ehh tirana tirana.I bie kur te vij une ne tirane mos te shkoj ne Shkoder per nja 6 muaj.Te pakten beni lajmerime qe pubet, clubet, diskot etj etj te blejne pije me shumice se do e kene keq punen kur te vij une andej /pf/images/graemlins/smile.gif

A

Adami

Guest

prape se mora vesht ishte teme akillesh kjo apo cfare se ju te beni lemsh /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Ka qene teme njoftimesh besoj...

acid

Forumium praecox

O thug o qen. Paske qene i gjate shume mer, Ke nja 1 muaj qe ke dale nga chati por vagonat e fundit akoma aty jane. Eshte bo tema me interesante e jotja tek i jep lamtumiren chatisteve. Terhiqi mer vagonet e fundit dhe futi ne forum. poshte chati /pf/images/graemlins/wink.gif
picture_19820.jpg

S

Scorpion

Guest

Sa paska marr me vete THugu mer /pf/images/graemlins/laugh.gif
e62145.jpg

S

Scorpion

Guest

Qenka dhe Tonce aty ne fillim /pf/images/graemlins/grin.gif