Mirupafshim te gjitheve (Lamtumire)

THUG-LIFE

Primus registratum
Mirupafshim te gjitheve (Lamtumire)

Sot data 11/03/06 sa kohe ka kaluar qe kur kam hyre ne chat per here te pare /pf/images/graemlins/wink.gif rreth 5 vjet (pa nje muaj)shume kohe besoj shume.Ndoshta eshte koha per mua tju them mirupafshim tani sepse me duket vetja si veteran ne kete server nje nga te paret ne shqiperi por dhe nje me shume probleme si staffi ashtu dhe serverash megjithate sjam bere pishman per asnje minut qe kam kaluar ketu midis jush biles ka qene nje kenaqesi e madhe per mua te chatoj me shqiptaret ne cdo ane te botes dhe te jem nje nga userat sic do thoshte adami 'me i urti'.Se di por kam qene nje user problematik per shume operatore sopa dhe admin ndoshta se kam ngritur problemet me zerin e te vertetes dhe dikujt kjo e vertete nuk i pelqente megjithate fjalet e mija i ka vertetuar koha dhe per kete jam mese i kenaqur .tani po ju pershendes te gjitheve duke filluar nga ata operatora te rinj qe jane me te vertete acarues dhe pa pike takti duke perfunduar tek adminet sopat dhe ircopet qe njihemi tashme dhe te gjithe userat qe kane nje pike respekti per mua dhe kemi ndruar disa llafe .i them lamtumire te gjitheve pa perjashtim por ne vecanti miqve te mi /pf/images/graemlins/smile.gif Bobi Timi dielliN Bruno THE_KING SPEED MIRIN SAKUN ADAMIN TDF BAB_LYMIN DHE YJET E CHATIT FEMRAT CUCCIOLA SEA EJONA DHE SHUME TE TJERE QE SI MBAJ MEND tani per tani ne vecanti pershendes motren time edhe pse pa dashje me ka ofenduar por ne mendjen time do ngelet perhere si capkene qe dikur ishte sad ose happy ose akulloore ose cokollate qe me xhurmen qe bente mbante gjalle chatin dhe qante ato hallet e vogla dhe te medha me nje person ne prv /pf/images/graemlins/wink.gif por per mua do ngelet gjithmone ajo qe njoh une edhe pse koha dhe njerezit ndryshojne une gjithmone i them qe do te mbaj mend keshtu sepse ke qene yll .tani po e mbyll po shkoj te rri me toncen dhe te shofim si pencioniiste cfare ndodh ne forum /pf/images/graemlins/tonguee.gif te gjithe qe duan te me kontaktojne e dine ku jam ne qofte se se dine mjafton nje pm ne forum dhe ju jap adresen e msn keshtu flasim atehere dhe nje here lamtumire miqte e mi dhe kalofshi dhe ju ashtu si ja kam kaluar une /pf/images/graemlins/smile.gif
Ps: kelti eshte hera e fundit qe po te kerkoj nje nder sdua ta mbyllesh kete teme please man sdo tju shqetesoj me .byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

S

Scorpion

Guest
Re: Mirupafshim te gjitheve (Lamtumire)

Thug Life /pf/images/graemlins/wave.gif te uroj gjithe te mirat ne jete plako! /pf/images/graemlins/wave.gif

Vdeksh

Primus registratum

Ku do shkosh ti mer?Rri ketu se je mire ene mos bej shume llafe /pf/images/graemlins/tonguee.gif...Sme ke thene akoma kush ta kishte ven ate banin 1 ditore lool,pres pergjigje neser /pf/images/graemlins/tonguee.gif,ciao ciao
BrUnO...

a1

Primus registratum

Me ne fund qenke zgjuar dhe ti , sa lat nam duke vrar kohen neper chate /pf/images/graemlins/lol.gif . Dil e shiko pak driten e djellit se eshte e bukur po mos harro qe te vesh syze djelli se 5 vjet pa e pare eshte shume /pf/images/graemlins/lol.gif

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

/me dy pika loti i dalin nga syri

H

harap

Guest

Ça merreni me chate akoma.

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ne vecanti pershendes motren time edhe pse pa dashje me ka ofenduar por ne mendjen time do ngelet perhere si capkene qe dikur ishte sad ose happy ose akulloore ose cokollate qe me xhurmen qe bente mbante gjalle chatin dhe qante ato hallet e vogla dhe te medha me nje person ne prv /pf/images/graemlins/wink.gif por per mua do ngelet gjithmone ajo qe njoh une edhe pse koha dhe njerezit ndryshojne une gjithmone i them qe do te mbaj mend keshtu sepse ke qene yll .

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Nek

Primus registratum

Thugo te uroj gjith te mirat lale me i nuse ishalla.eh chati chati gjo pa vler mire e bone qe i dhe fund ka gjera me te rendesishme se chati gjith te mirat

S

Scorpion

Guest

Hajd Mirupafshim dhe nga une /pf/images/graemlins/wave.gif

remion

Primus registratum

O Thug Ik Mer Lal Ik Se S Ke Ca Me Bo Ktu Me Ke Do Bosh Muhabet Me TDF Apo Me Mu /pf/images/graemlins/tonguee.gif Jet Te Lumtur ene Me i Nuse /pf/images/graemlins/laugh.gif

Foti

Primus registratum

Ciao THUG /pf/images/graemlins/smile.gif shifna ne tirone kur te vish ... aty tek Aftisamera lool /pf/images/graemlins/laugh.gif

Speed_11

Primus registratum

"Never say goodbay" Thug-Life flm qe me permende emrin e respektoj shume, vetem ne virtualitet nuk thuhet lamtumire se eshte e vetmja rruge per tu clodhur nga realiteti dhe per te harruar realitetin, kur te futesh prap na pershendet se mua me ke aty deri ne fund, hajd se do shifemi prap se i ke llafet kot.

olololol

Primus registratum
Re: Kalofsh Mire THUNG-LIVE

hehhehehe ca fjalimi prekes vej bast Altino qe e ke lexu 5 here rresht dhe je prekur.
Do me mungojne ca kick-e e ca batuta ke ndihmesi psh :
Kur me the si mund ta fus botin ----------- Nga Qafthana plako eshte me lirshem hahahhahahahhaa

MGJTH un se besoj si thote populli: Ujku xhupin e nderron
por Kanatieren se heq. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Per mua ke fillu naj pune e ske kohe me pjerdh jo me bo chat ehu ha si ha xhaja ato bishtaja .

ciao te pres per nje Akill se do jem sop kto dite

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

ciao te pres per nje Akill se do jem sop kto dite

[/ QUOTE ]

Akick, ban, kick, Sop s've dot akill mer qeros /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bobo mjere ata qe do jene ne doren tend /pf/images/graemlins/tonguee.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

po shoh qe po me jipni opinionet e juaja rreth largimit tim nga chati dhe me vjen mire lymo mos u bej merak se nuk vi me me nejt shume ne chat sepse nuk shoh asnje interesante per te kaluar andej /pf/images/graemlins/wink.gif e dyta pune skam filluar kam ate pune qe kam pasur gjithmone dhe kohe kam por thjesht nje vendim i imi dhe kaq .Mund te hy ndonje dite por thjesht jo me shume se nje cerk ore thjesht te shoh cbehet dhe te shoh ndryshimet megjithese ketu nuk priten ndryshime se shpejti mesa kam degjuar /pf/images/graemlins/smile.gifti u bofsh admin o bab_lymi por nje keshille nga une mundohu te jesh dicka ne jete se ne chat sja vle per shume arsye qe sdua ti perseris /pf/images/graemlins/wink.gifmund te vesh kille dhe shune sa te duash bab_lymi por dije se shume i kane provu keto masa por sja kane arrit asiher me me heq te drejten e hyrjes ne chat /pf/images/graemlins/smile.gif
PS: STA KOM HARRU POROSIN BAB_LYMI DO PIQEMI NE TIRONE DHE TE SHPJEGOJ ARSYET PSE HOQA DORE /pf/images/graemlins/smile.gif BYE MAN

olololol

Primus registratum

hahahhahahahahahahaha a di si po me dukesh apo jo
sikur te kane perjashtu nga Partia

S

Scorpion

Guest
Re: Kalofsh Mire THUG-LIVE

Mos ia bastardoni temem shkruesit e shkruajini mire nick THUG-LIFE, jo THUNG-LIFE

Ciao Thug!