Re: Ajde marsh @ ishalla
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une cuditem pse beni akoma kerkesa per aop, ka nje mal me aop serveri. Akoma se keni kuptu ju qe beni keto kerkesa kot, qe aop nuk ju jepet nga keto kerkesa. Biles duhen thjeshtu ca aop te serverit se kot jane. Aop se merrni vete, jua jep dikush tjeter, dhe nuk eshte me deshire, kur te doni ta merrni. Nqs dikush ju perzgjedh ate e ben ne baze te kritereve te tjera, jo se shkruani bukur kerkesen ketu e insistoni kot. Keshtu qe mjaft me se kot lodheni.
Hajd Bye!
[/ QUOTE ]
Lol mua me ty me vjen cudi mer cun nuk le vend pa i fut hundet ti je nje aop i thjeshte i cili edhe ip e ka ne akill leri njerzit rehat jane sopat qe pergjigjen per ate pune e para dhe e dyta aop-t le te behen 100 spo i mba ty ne krah sopat dhe founderi i dhomes dine te arsyetojne dhe dine pse shtohet gjithsecili ne aop prandaj meshoi vendit ate bej une tu pergjigja se shof qe ne cdo teme qe ju drejtohet sopave fut hundet! Te pergjigjem ne kte menyre se kam qene dhe une dikur sop dhe e di pse shtohet gjithsecili ne aop prandaj mendohu here tjeter kur ti pergjigjesh kerkeses qe ben nje user i thjeshte per te mare aop se ke qene dhe ti ne vendin e tij Ok? Gjithe te mirat /pf/images/graemlins/smile.gif