Miredita!

DoIcI

Primus registratum
Miredita!

Miredita!
Une jam nje djale nga tirana qe futem ne chat rregullisht,dhe kisha deshire te beja pjese ne stafin e Albnetworkut.
Ne chat futem me nick DoIcI dhe do te kisha shume deshire te kisha acc ne dhomat #shqiperia dhe #ndihme.

Shpresoj qe kerkesa ime te lexohet dhe te me ktheni nje pergjigje.

Me Rrespekt DoIcI

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: Miredita!

Staf i Albnetwork? Po kerkon AOP? Nqs po, edhe po ta marresh vazhdon te mos jesh pjese e stafit te albnetwork /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Xhaxhi Eli ai ka dashur te thote qe deshiron te jete pjese e stafit te @ operatoreve te dhomave #shqiperia dhe #ndihme. /pf/images/graemlins/smile.gif Me fal per injorancen, po desha te dija kush eshte pjese e stafit te Albnetwork. /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Nqs injoranca jote limitohet tek "njohurite" provo te lexosh motd gjate lidhjes ne server :p
Nuk me ngelet tjeter vecse te uroj nje konvaleshence sa me te shkurter per daljen nga injoranca

Guest

She she...Vete arrite ne qe e shkrove ne kete pergjigje apo ta tha ndonje.

Guest
Mirembrema!!!

Kingo o gjo e shemtut stafi jane Ircop ne Admin pra mo akoma se ke mor vesh ne ti?Xhaxhi_Eli mirmjes plako /pf/images/graemlins/smile.gif Si te kam me shnet mire /pf/images/graemlins/smile.gif DoIcI ishalla gjen na i sop te Dehur te te jap acc ty /pf/images/graemlins/smile.gif :p

DoIcI

Primus registratum
Re: Mirembrema!!!

lale gjith kto biseda po boni po nuk ka lidhje fare me kerkesen time. po me gjith ate faleminderit! qe me paskeni mar para sysh. /pf/images/graemlins/smile.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Per te shtuar duke pare se cfare ndodh ne chat.Menyren se si komunikoni dhe shume te tjera.Per ty DOICI acc nuk do te jepet dhe kerkesa nuk do merret parasysh.E njejta gje do ndodhe me ata qe ecin ne rrugen e ketij te fundit.
Kalofshi gezueshem.

DoIcI

Primus registratum

PLAKU_prej_TIRONE lale ta dish sa do te kom ngulesh do vi dita qe do ta mar ate qe kerkoj edhe nuk ke pse te flasesh ashtu
ne rrall te par nuk e kam un fain qe altini humbi passin ose me dha mua "hop" nejse ate edini vet ju un dua qe kerkesa ime
te respektohet edhe te meret parasysh po ti je nje robi keq edhe sdi me respektu user fare kalamoni keq.........

besiii

Forumium praecox
Ajde marsh @ ishalla

lale ishalla marsh sa me shpjte ok re leni ca thojne keta /pf/images/graemlins/tonguee.gif vetm xhaxhit elit ketije vije veshin se kata tjeret mos ja var fare

pershndtje xhahxi /pf/images/graemlins/smile.gif))

MafiaNetwork

Primus registratum
Re: Ajde marsh @ ishalla

Pershendejte zr:elian /pf/images/graemlins/laugh.gif si je kshu mire re /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Doici sbesoj se do kesh mundesi te marresh acc me floodin qe ke bere ne date 20/10/2005 te #shqiperia.Mos pretendoni te kini acces kur jeni te paret qe shkelni rregullat,e per me teper nje nga rregullat me kryesore.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Du aop ne une ... s'kam ba asihere flood /pf/images/graemlins/tonguee.gif jam chatist i vjeter /pf/images/graemlins/tonguee.gif komandat do i mesoj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MafiaNetwork

Primus registratum

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD churchill kur do ma besh nje avetar si tendin se nuk di xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

S

Scorpion

Guest

Une cuditem pse beni akoma kerkesa per aop, ka nje mal me aop serveri. Akoma se keni kuptu ju qe beni keto kerkesa kot, qe aop nuk ju jepet nga keto kerkesa. Biles duhen thjeshtu ca aop te serverit se kot jane. Aop se merrni vete, jua jep dikush tjeter, dhe nuk eshte me deshire, kur te doni ta merrni. Nqs dikush ju perzgjedh ate e ben ne baze te kritereve te tjera, jo se shkruani bukur kerkesen ketu e insistoni kot. Keshtu qe mjaft me se kot lodheni.

Hajd Bye!

mjaftueshem

Primus registratum

Une cuditem pse beni akoma kerkesa per aop, ka nje mal me aop serveri. Akoma se keni kuptu ju qe beni keto kerkesa kot, qe aop nuk ju jepet nga keto kerkesa. Biles duhen thjeshtu ca aop te serverit se kot jane. Aop se merrni vete, jua jep dikush tjeter, dhe nuk eshte me deshire, kur te doni ta merrni. Nqs dikush ju perzgjedh ate e ben ne baze te kritereve te tjera, jo se shkruani bukur kerkesen ketu e insistoni kot. Keshtu qe mjaft me se kot lodheni.

Hajd Bye!

fjalen e kishte sekretarja e albnetwork
hahahahahahahahhahaahhahahahah