Milioneret Shqiptare! Kush jane , si u bene?

Milioneret Shqiptare! Kush jane , si u bene?

Te jem i sinqerte, ideja per te konsumuar dhe ndare mendimet mbi kete teme me erdhi tek bisedoja me nje shokun tim per nje politikan dhe me pas per nje gazetar investimet e te cileve i kalonin 10 milion euro, fotoja e e Koço Kokedhimes me slloganin "Si te behemi Milioner" ne nje emision radiofonik.
Milioneret e fshehur te cilet kryejne transaksione milona eurosh dhe nxjerrin disa ish sigurimsa apo njerez te thjeshte ku edukimi i tyre nuk e kalon ate 8-vjecarin.
Mund te ndjame ketu mendimet per keta pseudo-milionere, si dhe per milioneret e vertete.

Vals

Primus registratum
Re: Milioneret Shqiptare! Kush jane , si u bene?

Te pasurit qe i kane vene leket me djersen e ballit duken sepse shumcia jane te kujdesshem ne biznes. Ata qe i kane vene leket me mashtrime droge, armesh, nafte, pastrim paresh etj., duken po ashtu sepse i hedhin paret ne ere me ide biznesi te paperfunduara, pa commitment, se nuk jane lodhur ti qisin ato leke nje nga nji. Ose ja fusin nje loka luksoz qe s'i nxjerr paret e veta vetem e vetem qe te duken e te thone qe kam filan lokal. Ndoshta po pergjitehsoj po keto jane rastet qe kam pare ne Shqiperi.

AJo ideja e Balzakut me pelqen dhe eshte shume e gjetur. GJenite jane shume te pakte si numer dhe gjenite e perkushtuar me energji dhe ide praktike jane akoma me te pakte. Keshtu qe i bie qe shumica e milionereve ti kene bere paret me rruge te tjera.

karamel

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
une per vete kam respect per the gjithe milioneret shqiptare si ate mafioze apo engjej. vetem facti qe jetojne ne ATE shqiperi i ben te vecante per mua. jo po shkelyhu ne pune per i cope rroge si une e te gjithe jo milioneret sa me pagu i cati te vogel per tocin e buke per te honger. e prape s'ke leke me shku ne shqiperi sa here te doje qejfi ne vere e ne dimer e jo me tia fusesh nja tre muaj ne evrope me cdo cep.

[/ QUOTE ]

Mafia shqiptare kontrollon me shume se 70% te tregut te heroines ne Austri, Zvicer dhe Gjermani dhe me aktivitetet paralele si trakif armesh (kallashnikov, bazooka dhe vitet e fundit me raket-hedhesit RPG7 (me 10 municione duke shkelur ketu edhe ne territorin e mafies russe ), prostitucionit (duke perfshire shqiptaret e shqiperise, kosovaret, moldavet, rumunet, ukrahinaset : vetem ne france ka afersisht midis 15000 - 18000 goca ne qarkull nen kontrollin e tyre), racket-it dhe trafikuk ilegal te emigranteve fitimet e tij estimohen aferisht rreth 45 miliard dollare ne vit nga interpoli.
Habitem me ty, aq me teper si femer qe je, cfare simpatie apo respekti mund te kesh per keto njerez.

Hellena

Primus registratum

If the Mafia doesnt @@@@ u up , the SYSTEM (government ).. will .. it's gotta be one or the other ...

nejse

Primus registratum

Cilet jane milioneret se 5 cope lexova deri tani dhe te gjithe ata i kane krijuar duke shrytezuar pozitat shteterore.Ka te tjere apo ........

ados

Primus registratum

bimbum bimbum..
Welcome to Albania...
ignorance, laudry money, drogs,doktorr rrumpalle and marihuana....
yeah,yeah,yeah..
bimbum, bimbum..

aurel_m

Primus registratum

Si behen milionere???
Shume thjesht...
Fillohet me biznese te pista por frutdhenese si p.sh.
Droga, Prostitucioni, Kontrabanda e deri tek te ardhurat nga aktivitet politike pra Korrupsioni, pastaj investohet ne aktivete normale keshtu krimineli i dikurshem kthehet ne nje Biznesmen te respektuar.
Raste te tilla ka plote duke filluar nga Koçoja qe beri para me Sejdine pra parate e fajdeve e deri tek Dritan Hoxha qe nga droga tek Mediat.
Ja disa skema te thjeshta.

Monopoli.JPG

Merimanga
digitalb.JPG

Hellena

Primus registratum

Ku i ke marrur keto te dhena ti ? .. duhet quotations te behet info e besueshem

ados

Primus registratum

mos punon per CIA ky zoteria..

genti

Primus registratum

C'jane keto britma te deshperuarish...me kujtoni ata filmat me partizane qe u merrnin pasurine sipermarresave dhe bujqeve te asaj kohe duke i akuzuar si te padrejte!!!

A s'ishte kjo qe ne enderruam per kaq vjet me rradhe?
A s'eshte ky kapitalizem i mirefillte?
Qe kur "morali qenka ne perpjestim te zhdrejte me pasurine"!?
Me pak fjale nese dikush prej jush edhe pse adult i ndergjegjesuar fiton nje llotari, kjo do ta beje ata milioner dhe te pamoralshem njekohesisht???

Une nuk e mohoj se ka edhe nga ata te cilet kane bere pune te pista si thoni ju por njekohesisht kam qene deshmimtar i disave te cilet kane nisur te shesin si tregetare ambulant dhe sote jane nga furnizuesit kryesore te tregut tone dhe te tille ke me qindra ne Shqiperi se asnjerit nuk i la babai pasuri...

Per mendimin tim sot e bejne ndryshimin ata qe prodhojne ide! Keta jane ai qe quhet truri i kombit sepse zhvillojne vendin dhe hapin vende pune dhe nese do ti quani edhe keta te pamoralshem atehere dijeni se do te jem edhe une njeri prej tyre se afermi :)

Hellena

Primus registratum

xhino can i be your partner in crime ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

aurel_m

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Te dhenat jane marre nga Julien Roche dhe mund ti lexosh ne letren qe ka derguar ne Sitin
www.qeveria.eu

pzn

Forumium praecox

[/ QUOTE ]

eshte nga vlora shoku.... /pf/images/graemlins/wink.gif