Meshkujt - Pyesin : Femrat - Pergjigjen

MLK

Primus registratum
Re: Meshkujt - Pyesin : Femrat - Pergjigjen

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Sophia Loren ka thene nje te bukur per kete /pf/images/graemlins/laugh.gif
I'm a woman that travels a lot...but knowing how to say "no" in more than 15 languages is still not enough /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne sa gjuhe e kupton ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Sofija /pf/images/graemlins/laugh.gif ka pas fol ne italisht, mos na boj lomsh kot tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masnej ku merrte vesh Sofija ka kto pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif E mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
se s'te bej dot as pytje ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
ke ndonje pyetje ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

E kam, e kam!

Te mesme, me pak apo te emebel? /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Me kalimin e moshes paske fillu me u rujt prej diabetit a si /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo thjesht çeshtje shije? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Keni kerkuar ju ndonjehere te parat te beni seks/dashni partnerit ? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
per here te pare jo /pf/images/graemlins/laugh.gif por heren e dyte aman... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lymo, si e ke hallin zemer me gjith keto pytje rreth mardhenjeve jashtokesore ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

E kam, e kam!

Te mesme, me pak apo te emebel? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

nga momenti qe e ben me dashuri, edhe te hidhur ta besh do ta pij me shum qef /pf/images/graemlins/smile.gif

(ec aty te te /pf/images/graemlins/kiss.gif i here une pastaj vazhdo /pf/images/graemlins/laugh.gif )

^^MIA^^

Forumium maestatis

Keni kerkuar ju ndonjehere te parat te beni seks/dashni partnerit ? /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Sigurisht, me shume se nje here /pf/images/graemlins/wink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une kam lexuar qe diku afer trurit te vogel tek femrat, ndodhet nje gjëndërr qe thuhet se " permban 80% te personalitetit te vertete " te nje femre, ndaj dhe pyeta...

Pres pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif!

[/ QUOTE ]

E clidhje ka kjo me virgjerine?! Skam degjuar per nje gje te tille.Pjekuria e femres vjen nga gjithcka,dhe ajo gjendra ndoshta ka te beje me perceptuesit me te shpejte ndaj cdo situate.Tani po e kuptokam pse meshkujt u piqkan me vonese ose hic fare.

Kondrapedali

Kondrapedali

Pse femrat pretendojnë gjithmonë të jenë të pjekurat nëse një mashkull bën një veprim "fëminor" i cili nuk i pëlqen femrës? /pf/images/graemlins/shrug.gif

P.S. Du përgjigje t'sakt e jo allishverishet e juja t'zakonshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

gjella me krip e kripa me karar kondre...
ok veprime feminore bejme te gjith...por nuk duhet qe ata te kalojne ate cakun se ndryshe behet beterr fare muhabeti edhe te duket sikur ke femij jo burre /pf/images/graemlins/laugh.gif

si tu duk si pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif mir ee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pretendojne pas nje moshe te caktuar,jo gjithmone.Plus keto veprimet feminore te meshkujve shpesh shkaktojne pasoja qe mund te evitoheshin pa u bere fare.Pastaj femra e ka pak ne natyre te gjykoje..
U pergjigja mire?

MLK

Primus registratum

Ore ky kerko pergjigjen, po ta dinte nuk ju pyste juve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju ju duket vetja gjo ne provim ketu a si qe i kerkoni me mor note per cilesine e pytjes? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pu pu, mjere ne meshkujt thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

nga halli e kane se i veni n'siklet me veprimet feminore prandaj detyrohen qe te veshin kepucet e t'pjekurit...qe te mos "marrohen" /pf/images/graemlins/tongue.gif

provo dhe nje pyetje tjeter...

Kondrapedali

Kondrapedali

Veprimet fëminore të meshkujve, më shumë ju tërheqin apo ju nervozojnë /pf/images/graemlins/laugh.gif?

TranofiljA

Primus registratum

me terheqin edhe pse nganjehere bej sikur me nervozojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ore ky kerko pergjigjen, po ta dinte nuk ju pyste juve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ju ju duket vetja gjo ne provim ketu a si qe i kerkoni me mor note per cilesine e pytjes? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pu pu, mjere ne meshkujt thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Per cilesine e pergjigjes o mashkull.

pppppaa

Primus registratum

Kisha nje pyetje:
C'ka dash te thote autori me: "Te gjitha femrat kane pak kur*ve brenda... por kurvat kane shume femer brenda..."