Meshkujt - Pyesin : Femrat - Pergjigjen

S

Scorpion

Guest
Re: Meshkujt - Pyesin : Femrat - Pergjigjen

Cilat jane karakteristikat e nje mashkulli qe kur ta shohesh heren e pare ti thuash vetes: "Ja ky eshte burri im!?"

Sirena

Primus registratum

Shikim magnetik e i embel, buzeqeshje e sapo celur ne buze, ze i qete, sens humori i holle, e te mos me beje asnje kompliment! /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

Ca keni me shume qef ju femrat kur jeni me nje mashkull ca duhet te bej ai qe te jeni te kenaqura ?

Vals

Primus registratum

Scorpe, kur shikon mashkullin me te cilin lidh jeten nuk thua: Ky eshte burri im por thua: ky eshte babai i femijeve te mi.
Per mua kjo ka kuptim me te thelle sepse zgjedh me ke do te bashkoj genet e mia qe te krijoj nje jete te re dhe zgjedh ate qe me jep ngrohtesi, perkrahje, siguri, enderra, romance, shoqeri, seks te etur....te gjitha bashke.

cacol

Forumium maestatis

Sa genjen dhe ti Vals, ti tere kohes ne gjume rri moj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

shikimiqevret

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
:) Ok...

pytje: pse 80% e femrave kur u vjen ai momenti final ne mardhenie seksuale u del nga goja fjala Mama

p.sh oooohhh mam q'qef, oooohhhh nana jeme, oooohhh mama mia

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smund ti pergjgjem ksaj pytjes tate sepsr boj pjes te ajo 20pegjineshi qe se kane thon kur here keto fjale.....nejse spo shkoj me larg sepse dal nga tema /pf/images/graemlins/kiss.gif

shikimiqevret

Primus registratum

o kodo /pf/images/graemlins/smile.gifune personalisht nuk harrova tapen me ja myll shejtonit ja lashe vet hap me e perkedhel sa here me merr molli /pf/images/graemlins/idea.gif

shikimiqevret

Primus registratum

Cilat jane karakteristikat e nje mashkulli qe kur ta shohesh heren e pare ti thuash vetes: "Ja ky eshte burri im!?"

[/ QUOTE ]nese fillojna me tregu eshte e veshtire nuk ka me ngel mo faqe bosh ketu ne forum /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

shikimiqevret

Primus registratum

Ca keni me shume qef ju femrat kur jeni me nje mashkull ca duhet te bej ai qe te jeni te kenaqura ?

[/ QUOTE ]besnikeria

ODISEA

Primus registratum

[/ QUOTE ]nese fillojna me tregu eshte e veshtire nuk ka me ngel mo faqe bosh ketu ne forum /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
qeke nazelije ti...
kaq shume virtyte u dashkan /pf/images/graemlins/eek.gif

ODISEA

Primus registratum

...gjeja e pare qe ju ben te buzeqeshni kur zgjoheni?

ladouce2005

Primus registratum

kur shkruan me stilolapes, nuk te duhen shume gishta...
nese e ke fjalen per tastieren e kompjuterit, kam bindjen qe te tera perdorim te dyja duart /pf/images/graemlins/winkwink.gif

antip

Primus registratum

A ju pelqen llapa ne vesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

E pra.
Mesa kam von re une mrena ne vesh nuk e keni qejf llapen. ndersa rreth e qark veshit e keni shume qejf. e vertet eshte?

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif keni rreshkit
llapen e kepuces apo gjuhen? /pf/images/graemlins/tonguee.gif