Merrni Masa per Ish AOP Lord

Ali_DemsI

Primus registratum
Merrni Masa per Ish AOP Lord

Kjo Ndodhi te #ndihme

<N|Tr0-Gl|c3r|N> Lord mire se erdhe ca ndihme kerkon??
<Lord> asgje.
<N|Tr0-Gl|c3r|N> ok telutem /part
<N|Tr0-Gl|c3r|N> ok te lutem /part
<Lord> jo
<N|Tr0-Gl|c3r|N> ok te lutem /part
<N|Tr0-Gl|c3r|N> !kb Lord flm per viziten #Shqiperia per parkim nick dhe per chat
* [AlbNetwork] sets mode: +b *!*@38340D7F.E9E9B639.12926B04.IP
* Lord was kicked by [AlbNetwork] (flm per viziten #Shqiperia per parkim nick dhe per chat)

2 Minuta me vone te #shqiperia

* shqipo2285 has joined #Shqiperia
* shqipo8926 has joined #Shqiperia
* shqipo834 has joined #Shqiperia
* shqipo2118 has joined #Shqiperia
* shqipo8506 has joined #Shqiperia
<shqipo2285> N|Tr0-Gl|c3r|N mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n Mor
<shqipo8926> N|Tr0-Gl|c3r|N mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n Mor
<i_dashuruari> Your my soul, CoYoTe, and my highest inspiration. Without you, CoYoTe, what good am I?
* shqipo7425 has joined #Shqiperia
<shqipo834> N|Tr0-Gl|c3r|N mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More
* shqipo5394 has joined #Shqiperia
* irc.Albnetwork.net sets mode: +R
<shqipo2118> N|Tr0-Gl|c3r|N mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n Mor
* Shqiperia sets mode: +b *!*shqipo@Albnetwork-2153FEF6.eastlink.ca
* shqipo2285 was kicked by Shqiperia (Don't use reverses on this channel!)
* shqipo8926 was kicked by Shqiperia (Don't use reverses on this channel!)
* Shqiptari sets mode: +b *!*@Albnetwork-2153FEF6.eastlink.ca
* shqipo834 was kicked by Shqiptari (join flood detected from *!*@Al???t??rk?21??F?F?.???tli??.ca)
<shqipo8506> N|Tr0-Gl|c3r|N mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More vesh ? mos na caj shume K/R|n More
* shqipo2118 was kicked by Shqiperia (Don't use reverses on this channel!)
* Shqiperia sets mode: +b *!*shqipo@E877681C.ADA67708.BFF2721B.IP
* shqipo8506 was kicked by Shqiperia (Don't use reverses on this channel!)
* Shqiptari sets mode: +b *!*@E877681C.ADA67708.BFF2721B.IP
* shqipo5394 was kicked by Shqiptari (join flood detected from *!*@E87??81?.ADA6??08.BF?2????.?P)
* shqipo7425 has quit IRC (Excess Flood)

Tani shikoni ish Aop tuaj sa te mire jane kur nuk kane me acc qe kane pas dikur

angel_boy

Primus registratum
Re: Merrni Masa per Ish AOP Lord

Per aop si puna e Lord, qe rrine 17 ore online, dhe e gjen perhere aktiv e ndihmues sbesoj te kete qene nje problem prezenca e tij ne kanalin ndihme...

ervis1

Primus registratum

Ali_Demsi: Cfare masash mund te merren per nje ish-aop Lord kur ato jane marre per nje arsye shume banale?

Ju kujtoj qe lord ka dhene kontributin e vet. Persa i perket ne te tjereve qe kemi me pak se 4 muaj aop dhe te kerkojme marrje masash per nje aop qe ka dhene me shume sa une e sa ti vene bashke me duket e pavendt. Shpresoj qe ta kuptosh. Ndersa per logset ne te cilen te shanin me flood nuk arrij te shoh personin qe te shan. Ndoshta armiqesi vetem me Lord sbesoj te kesh!

Ali_DemsI

Primus registratum

Si ca masash??Une e pyes do ndihme ai me thote jo une i them te lutem /part ai me thote sdua.Ku eshte pare kjo arrogance mer??Dikur ka pass acc ok ne rregull ska acc te dale nga dhoma me te mira po ashtu une i jap ban.

Nuk shef ofendimet??? po ca eshte ajo N|Tr0-Gl|c3r|N mos na caj shume K/R|n More vesh ?

N|Tr0-Gl|c3r|N = Ali_DemsI pra me sakte jam ne i njejti person dhe ajo carja e K*** me eshte drejtuar mua ok??

ervis1

Primus registratum

Se pari po te them qe nuk shoh nickun e atij qe te shan e jo nickun tend, se dyti:

<N|Tr0-Gl|c3r|N> !kb Lord flm per viziten #Shqiperia per parkim nick dhe per chat
* [AlbNetwork] sets mode: +b *!*@38340D7F.E9E9B639.12926B04.IP
* Lord was kicked by [AlbNetwork] (flm per viziten #Shqiperia per parkim nick dhe per chat)

edhe nje kick i thjesht mund te qendronte po ti i re rendshem se ndonje gje personale duhet te kete shtyre, nqse flasim brenda rregullores.

Ali_DemsI

Primus registratum

Me fal po e paskam harruar ate logs ku i dhashe kick me sa po shof.ke te drejte se se kam mare ate logs ku i dhashe kick

bakent bega

Primus registratum

o cuna na cate ate qe themi ngahera.
vetem nje gje me ben pershtypje tek ne se me sa shoh qenkemi te gjithe koke e kembe si ai qe kemi poshte,sa na iken aop (acc) ,ne rradhe te pare i hedhim poshte shoket (stafin) sikur nuk i njohim, e dyta sa here qe hiqet acc kemi synimin qe te prishim harmonine ne chat duke bere flood apo gjera te tjera vetem nga inati qe hiqet acc kjo eshte per (Lord),nejse besoj se mjaftojne nuk kam ca them, po te doni hani k... me dhembe, se asnjerit nuk i prishni pune. se na merzitet me keto teme dhe me ato qe behen ne chat.
kalofshi mire te gjithe (asgje personale) se keshtu i merni ju te gjithe

angel_boy

Primus registratum

djale_elegant se pari, sta dha njeri aq konfidence te flasesh ashtu, se dyti, nese ste pelqejne te tilla tema je i lire mos te japesh mendimin tend ipokrit, pasi ti vete ke hapur nje teme vetem se ke humbur nje acc, se treti une boj ca tme thote palla im e spo me rruhet se tu ca ty apo jo... Kalofsh mire (asgje personale) se ashtu i merrni ju...

bakent bega

Primus registratum

O djali ate qe kam shkruar qe me shume si autokritike per te gjithe ne brenda jam dhe une , po ti ske pse i fryn zjarrit akoma , po meqe paske kete mendje vazhdo se mire e ke.

Timi

Valoris scriptorum

Kete gje nuk mund ta zgjedhim ne por vetem ircopet ose Adminet sepse nuk ka nick te qarte. Ju lutem Aopeve te mos i hedhin benzin zjarrit. Tema mbyllet ketu....