Mercedes-benz

soni2

Primus registratum
Re: Mercedes-benz

ke te drejto xhepist

!!!!!

me more per biznesemen makinash shqiperie o azylbewerber

une kam deri ne 40% ulje ke benzat e ri zero km mvaret nga tipi dhe ta garantoj se nuk ka nevoje ti nxjerresh ke mobile e te ascouti qe te shiten o xhepisto senuk jom rrefugjat france po ne france rri !!!

soni2

Primus registratum

ça t bosh hartino ne vend qe te pyesin si mund ti ndihmosh apo a ke nevoje per gjo?? te thone mos na bo si bisnesmen makinash !!! ju falet se e kan kap gjurmunine persmrapshti!!!

Njoftime

Primus registratum

Nje nga perlat me te fundit te Mercedezit-CLS Class

merc_cclass_430.jpg

Leshatani

Primus registratum

qka ju duhet benzi kur nuk keni - rruge te asfalltuara
- patentat i keni blere me euro per ate i drejtoni autot si te qmendur apo te verber
- se pari ju duhet te keni kulture ne trafik e pastaj auto

jimmy84

Primus registratum

C`kemi Z.I Pakenaqur? Ka ndonje teme ku te mos na besh rolin e "pordhes se madhe"? Apo je entuziast se ke marre doktorature per ngarje karroce?

Mercedesi nuk eshte makine te themi te drejten. Mercedesi eshte kategori me vete. Jane makinat, pastaj vjen Mercedesi dhe pastaj vijne... avionet personale. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Psh te kesh nje Mercedes si ai me siper apo nje McLaren Mercedes eshte njesoj sikur ke zene dashnore Jenifer Lopez dhe Anzhelina Zholi ne te njejten kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Reggina esht difektoze si makine, sidomos tek pjeset elektronike t'saj.(paketa elektrike, e kam me t'thone ket)

T'boj i pytje difekti fundit ..apo s'ke shume qe e ke ble si makine .?

Nejse tipi si i Reggina-s ka shume sy, e sidomos per femrat "business" ose per ato femra "sportive" i shkon tej mase dhe them se kjo i pelqen shume syrit te nje mashkulli.(flas k'tu si mashkull qe jam, m'pilqjn /pf/images/graemlins/shrug.gif )

Sorrin

Forumium praecox

Une bleva nje Class C, jam shume i kenaqur se e fus ven e pa ven dhe nuk e gjen gje /pf/images/graemlins/laugh.gif, me pare kisha nje reno qe ju cpote goma sa here abuzoja me alkolin /pf/images/graemlins/laugh.gif

MALINA

Primus registratum

JO mire ka ec , e 2002 eshte po nuk ka pas probleme.

Pastaj CLass C 200 , mire jane , kane dale shume te mire deri tani.

Me ca e ke me benzine apo nafte?

MALINA

Primus registratum

Regginat kane nje gje , qe cdo difekt qe kane ta japin ne ekran dhe je i detyruar ta rregullosh.

Ndersa ne shqiptaret jemi mesuar , me e shty me makinen deri sa te na bohet copa dhe kur te na leje ne rruge, ath shkojme e rregullojme.