MENYRA QE JU PELQEN

BISOU

Primus registratum
Re: MENYRA QE JU PELQEN

:lol: :lol: :devil:

RIMA E PESHKUT PO ME LUHAT
QE NE NETET E ZJARRTA MOS TE BEJ MEKAT
QE UNE BASHKE ME NGJALAT DHE MOIREN TE RRESHQAS
ASHTU SI NE ENDRREN E TIJ TE ULERASSS.............

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Tedo prandaj je kaq demokrat ti,se ke pa elektrik blu...?? :goofy: [/qb]
Ku ta gjeja . n At kohe qe jepte elektrik m qitshin perjasht ne sme lejshin se isha i vogel ... ne un Ka Dritarja shifsha komshiun elektrik t Zi me Ulerima si fantazma .... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif mos ma bej dhe mua horror tani... :devil: gjalle jane akoma komshinjte...?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] :lol: :lol: :devil:

RIMA E PESHKUT PO ME LUHAT
QE NE NETET E ZJARRTA MOS TE BEJ MEKAT
QE UNE BASHKE ME NGJALAT DHE MOIREN TE RRESHQAS
ASHTU SI NE ENDRREN E TIJ TE ULERASSS............. [/qb]
A DO TA KEM VALLE ATE FAT
ME JUVE BASHKE TE ULERAS
TE ZGJOJ FEMIJET NE PALLAT
SI NGJALE MES JU TE DYJAVE VETE UNE TE RRESHKAS

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Ku ta gjeja . n At kohe qe jepte elektrik m qitshin perjasht ne sme lejshin se isha i vogel ... ne un Ka Dritarja shifsha komshiun elektrik t Zi me Ulerima si fantazma .... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
pernjat cohesh naten tremshem ti, se ke pas disfata ne femijeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

ROzalina une per fat te keq vuaj nga pagjumesia dhe zakonisht nga ora 3 4 shtrihem perhere ...

soni2

Primus registratum

mynyra vetem misionairin nuk e kam qejf pastaj
e mire ishte te fillonte me nje 69 pastaj
jam aq i nxehur edhe i hapur sa te githa pozicionet bejne pune

me nje 69 fillim i mire gjysma e punes thone apo jo

ajo me nje kmishe nate duke ju afruar vaskes rrumbullake te suites (grand hotel de metz)
e rrethuar me qirinj afer nje shishe shampanje dhe dy gota dhe krevati per te i mbuluar me petale trendafili (vetem qe partnerja te ndihet mire i bek kto gjera se per mu jam gatitu perhere. :lol: :lol:

/pf/images/graemlins/laugh.gif edhe kur te ka zene gjumi ,ajo futet poshte carcafeve te tu dhe ben gjithcka qe ti te ndihesh mire ,se ajo eshte e gatshme.. :tipsy: :lol:

:idea: sa keq qe nuk eshte dimer... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Relax-by-the-fire.jpg

soni2

Primus registratum

pse me mire vere sepse eshte me e nxehte

sme ze gjumi kur kam dike si puna e kesajt ne krevat hik ke puna me syte e bere me keq se tomit

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga to57:
[qb] mynyra vetem misionairin nuk e kam qejf pastaj
e mire ishte te fillonte me nje 69 pastaj
jam aq i nxehur edhe i hapur sa te githa pozicionet bejne pune

me nje 69 fillim i mire gjysma e punes thone apo jo

ajo me nje kmishe nate duke ju afruar vaskes rrumbullake te suites (grand hotel de metz)
e rrethuar me qirinj afer nje shishe shampanje dhe dy gota dhe krevati per te i mbuluar me petale trendafili (vetem qe partnerja te ndihet mire i bej kto gjera se per mu jam gatitu perhere. :lol: :lol: [/qb]

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :idea: sa keq qe nuk eshte dimer... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Relax-by-the-fire.jpg
[/qb]
Sa keq qe nuk jam une aty thuj /pf/images/graemlins/frown.gif pa se eshte dimer a vere kujt i bohet vone,ja i bohet vone ksaja??..

mostro

Putraku

[qb] ajo me nje kmishe nate duke ju afruar vaskes rrumbullake te suites (grand hotel de metz)
e rrethuar me qirinj afer nje shishe shampanje dhe dy gota dhe krevati per te i mbuluar me petale trendafili (vetem qe partnerja te ndihet mire i bek kto gjera se per mu jam gatitu perhere. :lol: :lol: [/qb]
Uee!!po ne paskemi qenen ne te njejten kinema!!ca rradhe ke qon tia?
une kam qene karrigja 6 rradha 9.1/2

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
[qb] ajo me nje kmishe nate duke ju afruar vaskes rrumbullake te suites (grand hotel de metz)
e rrethuar me qirinj afer nje shishe shampanje dhe dy gota dhe krevati per te i mbuluar me petale trendafili (vetem qe partnerja te ndihet mire i bek kto gjera se per mu jam gatitu perhere. :lol: :lol: [/qb]
Uee!!po ne paskemi qenen ne te njejten kinema!!ca rradhe ke qon tia?
une kam qene karrigja 6 rradha 9.1/2 [/qb]
jo o putrak sa here kam qene tek suita e grand hotelit ktu ne metz (sepse aty jetoj )kam bere ne mynyre qe te mos iki vetem dhe qe te jete sa me bukur dhe me eksituese fundja lashe lesht duke pagu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif sjam i penduar fare

mostro

Putraku

Or ti shoç ketu behet fjale per menyrat e te berit seks,dhe jo per shpenzime ven e pa ven sic ben ti.Turp te te vij sepse bota e tret vdes per buken e gojes,dhe sida po ja u mush varrezat, kurse ti cben?prish lekek kot,dhe me e keqja eshte se ti as nuk pendohesh::
mblidh mendjen sa je ne moshe,se kur te te vijne mend nuk do ti han as qente.ik nji here ushtar dhe piqu i cik.pastaj kthehu,martohu, fejohu,hap familje,gjej nji cup korcare dhe ben dasem.
mbeti tu lujt me petka cuni /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s ta them ne konfidenc sic ja them ndonje her dhe cunit tim,se dhe ai ja kshu malukat si puna jote eshte...ehh ju rinia e sotme