menyra me e mire per peshkim???!!!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: menyra me e mire per peshkim???!!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Tani e di qe te gjithe ju jeni keni shume experience ne kete fushe /pf/images/graemlins/rolleyes.gif por ajo qe doja te dija eshte menyra se si veproni per te bere per vete 1 femer/mashkull...qe ta fusni ate ne kthetrat tuaja /pf/images/graemlins/angel.gif

[/ QUOTE ]

Varet nga Vendi Ambienti dhe Studimi i Posicionit qe ndodhesh ...Ka shume Faktore Lehtesues dhe Veshtiresues ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Tani e di qe te gjithe ju jeni keni shume experience ne kete fushe /pf/images/graemlins/rolleyes.gif por ajo qe doja te dija eshte menyra se si veproni per te bere per vete 1 femer/mashkull...qe ta fusni ate ne kthetrat tuaja /pf/images/graemlins/angel.gif

[/ QUOTE ]

Varet nga Vendi Ambienti dhe Studimi i Posicionit qe ndodhesh ...Ka shume Faktore Lehtesues dhe Veshtiresues ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

po pra na jep i here ca detaje psh per nje peshkim te zakonshem ne nje café???? /pf/images/graemlins/grin.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Une NUk merrem Me Peshkime neper caffene sepse nuk kam kohe te dal andej . Plus qe une Lokaleve punoj dhe i perpunoj aty ku jam ... PO Neper caffene Une spara perzihem dhe preferoj lokalet me mondane qe mund te jene .Bar Buzi i quj un qe jan lokale lagjesh dmth dhe ne bllok ka pensioniste etc . Ku ka Lokale qe rrine pensioniste dhe qe jane te thjeshte aty jam une se dua te rri Rehat ...

TEDI

Valoris scriptorum

Masnej pysni ju Gocat qe ju t gjuni ne kur je rruges jo me ne Caffene ...

Gjeja e Pare dmth qe bej eshte veshtrim Total ne lokal dhe shikoj ku ja vle me hudh syte apo jo . Nqs ka nai gjo qe eshte teper Elegonte por E Rende per tu Mberthy shikoj Tutje .Ku e ha me Sy e shikoj mire e mire sikur po e Pjek n Zgare po qe te dale Al Sangue .Dmth e pjekme mire siper dhe me gjak brenda (ne Kllapa Al Sangue per Biftekun ) Perkthehet qe do KUjdes te vecante dhe pasi bindem qe e Pjek ahere bej sikur nuk eshte fare dhe shikoj dhe i kushtoj vemendje femres me te shemtuar qe mund te ndodhet ne ate Lokal ...Pastaj shihen reagimet ...

MLK

Primus registratum

Nuk e di a e ka thene njeri perpara apo jo po ne shqiptaret shquhemi per mungese durimi e per peshkim duhet e kunderta, durim i kalitur. Keshtu qe po te vini re grepat biles dhe rrjetat kane dale thuajse fare nga perdorimi per tu zevendesuar nga DINAMITI lol
Pra shqiptari "peshkun" nuk e do ta ruaje ne akuarium ne menyre qe te eglendiset me te duke u kujdesur per dite, po qe ta haje qe diten qe e kap! lol

ere

Primus registratum

Ashtu thua ti..? kjo ma ha mendja se do jete 1 metode e re..sepse shqiptari qe te kapte "peshkun" do ti vinte verdall me muaj te tere..po 1 gje ish e sigurte o e kapte o i vente mundimi kot... /pf/images/graemlins/tongue.gif
tani sigurisht kan ndryshuar kohrat..por arsyeja eshte c'lloj menyrash perdoren se.? ti kete dinamitin mund te na i shpjegosh pak qe te mesojne dhe te tjeret.. /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

bob

Primus registratum

kujdes se me ke kap fort

e me lesho pak edhe ti

obobobobobobobob

ere

Primus registratum

hajd te te fus ne akuarium se qenke peshk i bukur..

bob

Primus registratum

ne duart e tua jam perhere i sigurt'

kujdes se po rreshkita nuk me kap me /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ere

Primus registratum

ka peshq te tjere sa te dush... /pf/images/graemlins/devil.gifs'do lodhem me ty po rreshkite /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

pretty une kur dhash mendimin e kisha fjalen per kohen e tashme e se kisha per moshat e thuara si ty qe ruan ne kujtesen tende metodat e peshkimit me shigjeta apo me mjeta rrethanore si Robinson Kruzo lol
Per te shpjeguar metoden e dinamitit duhet me bere kujdes se nganjehere te plas ne ne dore dinamiti e jo peshk qe nuk kap po ste vete mendja per kohe te gjate te merresh me gjuhetine e peshkut lol

ere

Primus registratum

mosh e thyer ? /pf/images/graemlins/lol.gif
me duket se ti je me i madh me moshe...
po une se kam fjalen per peshkimin ne EU por per ate ne shqp me ty... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

OROSHI

Primus registratum

qellimi justifikon mjetin...rendesi ka qe te kapet peshku!
Prety...qenke nje njale bukuroshe ti qe....edhe dinamit do perdorte MLK vetem te te kapte :=)

MLK

Primus registratum

Qe thua ti pretty, kur shkoj ne Shqiperi, koha eshte shume e shkurter qe ti perkushtohem pasionit qe kam per peshkimin.
Meqe nuk jam shquar ndonjehere ne manipulimin e dinamitit per "mbijete" perdor sardele konservash lol. Si ne perendim e ke parasysh vet ti qe kur ske kohe te blesh perime te fresketa per dite te katnaret, blen te ngrira apo te konserves!

ere

Primus registratum

ky avatari yt te tremb...mos kujto se do kapesh ndonje peshk apo si i quan ti sardele me kete avatar

MLK

Primus registratum

Konservat me sardele jane te gateshme, keshtu qe ske nevoje ti kapesh! Pastaj une ta thash hapur qe nuk merrem me peshkim!

MLK

Primus registratum

Shyqyr qe doli njona me me kuptu se do kaloja ne deshperim!
Vetem se me ate metoden e indiferences bej kujdes se rreth e rrotull vertiten peshkaqene e sa kthen koken ta rrembyen peshkun qe e ke hutu duke e ndjell lol

pinkparadise

Forumium maestatis

si ka mundesi qe te gjith meshkujt bejne sikur s'kan nevoje me ju varvingos femrave nga mrapa, por sikur neve femrat ju lutemi juve ter diten....
amon ore paj zotin...pse s'doli njoni ta thot haptazi menyren e tij te peshkimit...po te gjith tuj thon jo un s'boj gjo vijne vete ato

OROSHI

Primus registratum

Ja nje menyre peshkimi e imja/pf/images/graemlins/angel.gif:
fus grepin ne uje dhe peshqit vijne e ngelin vete aty!!
Mund te linde pyetja:po si ja ben ti me Orosh?
Ja t'jau shpjegoj me qarte........