Mentalitet per t'u hedhur ne plehra.

OROSHI

Primus registratum
Re: Mentalitet per t'u hedhur ne plehra.

Fillimisht postuar nga regele:
[qb] Ju nuk merrni vesh fare: Oroshi e ka thene me te tallur ate muhabetin /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk besoj se e ka patur seriozisht! [/qb]
Falemners per mbeshtetjen /pf/images/graemlins/wink.gif .

Ne rradh te pare,kjo Yllka shembullore duhet te dije qe:nje citat i marre nga nje teme tjeter ,qe nuk ka asnji gja me asnji nga shkrimet e ketushme,devijon ne parregullsi te njepasnjeshme(si ketu),citimi im i cituar nga vogelushja ne fjale,e ka humb vleren e saj dhe po ta shikoni/lexoni me vemendje(duke pas parasysh edhe titullin/mesazhin e temes ku ky citim eshte shkru)do shikoni dy gjana komplet te kunderta,une po pertoj qe te gjej se tek cila teme asht shkru citimi im,me sa duket ka te baje me :akuzat per perdhunime.
E cili asht ai mashkull qe me thote mu:mbasi fillova te baj sex kunder deshires se saj,ajo megjithate ishte akoma kunder??Mu pervedi nuk me ka rastis,mbasi asht fillu sexi pak si pa deshire,ka vazhdu me psheretima sexuale duke mbaru me te bertitunat e orgazmes,dhe ne fund dashnija ishte edhe ma e madhe!!!
E them edhe nji here,citimi im asht manipulu prej Yllkes ndoshta nga ndonje pervoje e hidhur personale e saj,megjithate nuk i ve faj sepse ajo nuk ka arrit te kuptoje mesazhin qe doja te dergoja une nepermjet atij citimi!!!

Dolores

Primus registratum

Po dhe ti si e ke formuar ate citatin me lart e paske trembur yllken shembullore fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ....qenka betuar ne beqarllek te perjeshtshem...humbje e madhe per gjinine mashkullore....shembulloret jane teper te rralla :devil:

Yllka mos harro qe gjithcka eshte reciproke...kur humbet reciprokiteti athere ndeshesh me probleme. Nejse konkluzionet arrihen kur je ne lidhje me nji partner te pakten me shume se 6-8 muaj

OROSHI

Primus registratum

Pikerisht,kjo "mungese deshire per te ba sex" mund te vije vetem nga nje lidhje e gjate,nuk esht e thene qe sexi asht gjithmon terheqes.
Ne fund te fundit debatet per sexin jane te pafundeshme!!

E cili eshte ai qe ja ka gjet fundin???

mengjesi

Primus registratum

Ky kulti i seksit me ka ardhur ne maje te hundes. Ne seks, si ne cdo gje tjeter, i qellon njeriut te bej edhe ate qe nuk ka shume qejf ta beje. Ne e bejme trupin te shenjte dhe cdo perdorim i tij pa deshire 100% quhet nga disa perdhunim. Mire do ishte qe njerezit t'i benin gjerat sepse duan vete, qe nga e shkuara ne kinema, tek ngrenia e ushqimit qe preferojne, tek seksi, po kjo nuk ndodh gjithmone(psh kur gatun e dashura, nuk duhet cunat ta hane edhe kur nuk u pelqen?). Sigurisht perdhunime ndodhin kur tjetri e kerkon seksin me force- per fat te keq ndodhin nga meshkujt mbi femrat sepse mashkulli eshte ne rolin e te fortit (kjo mund te jete e vertete ose jo biologjikisht, po psikologjikisht eshte), po pergjithesisht partneret duhet te perpiqen pak te akomodojne njeri-tjetrin. Thone edhe qe oreksi vjen duke ngrene /pf/images/graemlins/smile.gif . Pastaj nese nuk te ngjit me, oburra ndahu.

mengjesi

Primus registratum

ah, se harrova, ka menyra per ta bere burrin apo gruan, partnerin apo partneren, t'i vije qejfi. duhet eksploruar kjo rruge perpara se te thuash 'aman' /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Anana

Primus registratum

Sa per sqarim, fatmiresisht me ka bere mami qe te kem mundesi te zgjedh, dhe meqe pergjithesisht, meshkujt jane qenie te manipulueshme, edhe ta perpunoj per njefare kohe. Beqari apo martese akoma s'kam betuar sepse shyqyr kam kohe.

Por me vjen keq kur shof qe ka kaq shume injorance verdalle. Jo vetem nga shqiptaret po edhe nga te tjere njerez, sidomos nga vendet e varfra. Shpesh sjelljet dhe zakonet e shqiptareve jane shume te ngjashme me ato afrikane. Une nuk jam raciste, por shume shqiptare mendjengushte jane dhe se kuptojne se kur shajne zezaket, kane share veten.

Kaq.

arun

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Sa per sqarim, fatmiresisht me ka bere mami qe te kem mundesi te zgjedh, dhe meqe pergjithesisht, meshkujt jane qenie te manipulueshme, edhe ta perpunoj per njefare kohe. Beqari apo martese akoma s'kam betuar sepse shyqyr kam kohe.

Por me vjen keq kur shof qe ka kaq shume injorance verdalle. Jo vetem nga shqiptaret po edhe nga te tjere njerez, sidomos nga vendet e varfra. Shpesh sjelljet dhe zakonet e shqiptareve jane shume te ngjashme me ato afrikane. Une nuk jam raciste, por shume shqiptare mendjengushte jane dhe se kuptojne se kur shajne zezaket, kane share veten.

Kaq. [/qb]
ndoshta ke te drejte ti yllka (sa te shkoka ky pseudonim)per mendjen tende e kam fjalen

por ti ke harruar se je vete shqiptare, d.m.th produkt i atij mentaliteti qe po shan , dhe duke share kete mentalitet ti ke share vetveten

nuk thone kot ne shqiperi ai qe te shan, ka share vetveten......................

epremte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] jeta ne nje çift i ndan detyrat...
...femra duhet perpiqet per mashkullin por dhe ky duhet ta kenaqe femren...
[/qb]
detyrat..., te perpiqet..., duhet...

o zot, duket si pune!!!

epremte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mengjesi:
[qb] ah, se harrova, ka menyra per ta bere burrin apo gruan, partnerin apo partneren, t'i vije qejfi. duhet eksploruar kjo rruge perpara se te thuash 'aman' /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
:thumbsup:

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga arun:
[qb]
ndoshta ke te drejte ti yllka (sa te shkoka ky pseudonim)per mendjen tende e kam fjalen

por ti ke harruar se je vete shqiptare, d.m.th produkt i atij mentaliteti qe po shan , dhe duke share kete mentalitet ti ke share vetveten

nuk thone kot ne shqiperi ai qe te shan, ka share vetveten...................... [/QB]
HI Arun

S'kam thene ndonjehere qe jam perfekte. I pranoj te tera te metat qe kam, qe me siguri jane me shume se te mirat. Mesazhi me siper s'qe per cuna te kendshem si puna jote. Me ty flas ndryshe. /pf/images/graemlins/wink.gif

arun

Primus registratum

[/QB]
HI Arun

S'kam thene ndonjehere qe jam perfekte. Me ty flas ndryshe. /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB][/QUOTE]

KUR TE KERKOSH PERFEKSIONIN TEK SHOQERIA ,DUHET NE RRADHE TE PARE TE JESH E PLOTE PERE VETEN TENDE, PASTAJ KTHEHU NE KRITIKA KUNDER SHOQERISE

DO FLASESH NDRYSHE ME MUA??(mund te flasesh si te duash ti , por me MP)

pikerisht nje gabim tjeter qe po ben eshte se si shqipare qe je dole perseri tek geni yt ADN si shqiptare ......tek mentaliteti yt

Anana

Primus registratum

I dashur Arun,

Nuk u ktheva ne akuza kunder shoqerise. Une e ti ne kete teme flasim nga kende komplet te ndryshme dhe s'jemi kuptuar hic fare. Varja, s'ka rendesi. Kalofsh nje wikend te mbare. Jo si une qe duhet te punoj e rri loz neper forum.

arun

Primus registratum

[qb] I dashur Arun,

Nuk u ktheva ne akuza kunder shoqerise. Une e ti ne kete teme flasim nga kende komplet te ndryshme dhe s'jemi kuptuar hic fare. Varja, s'ka rendesi. Kalofsh nje wikend te mbare. Jo si une qe duhet te punoj e rri loz neper forum. [/qb]
ok

po ja var

kalofsh edhe ti nje fundjave te bukur dhe te mire , sepse kur je mire ti jam mire edhe une .......

te pakten e ketu me pelqeve kur thua se do shkosh te punosh sepse kjo eshte shenja e pare qe po i largohesh mentalitetit shqiptar , qe eshte nje mentalitet parazit.......

Anana

Primus registratum

Don't patronize me. Une s'identifikohem me mentalitet shqiptar apo te huaj.

-Zana-

e...Thjeshte
Jo , do te thote Jo. Duron apo nuk duron dot ti , eshte prb I jot - mund te shkosh diku tjeter qe te thote , po .

Mystique

Larg
Mentalitet per t'u hedhur ne plehra.

citim nga Oroshi

...nqs e dashura ime nuk do,sot p.sh,te beje sex me mua,kurse une kembengul dhe bej sex kunder deshires se saj,atehere nuk kemi te bejme me nje perdhunues,por me nje te paduruar.
???
Cfare ishte kjo kshu?!
Kunder deshires gjithmone perdhunim eshte ,nga doli kjo padurim

SNAP

Papirus rex
Po kemi nje mentalitet qe avash avash po venitet prap ekziston dhe fuqishem ne disa zona te Shqiperise qe eshte ?
Virgjeria e nje femre.