Mentalitet per t'u hedhur ne plehra.

Anana

Primus registratum
Mentalitet per t'u hedhur ne plehra.

citim nga Oroshi

...nqs e dashura ime nuk do,sot p.sh,te beje sex me mua,kurse une kembengul dhe bej sex kunder deshires se saj,atehere nuk kemi te bejme me nje perdhunues,por me nje te paduruar.Ketej nga Evropa ka dale ne mode akuzimi kunder ndonjerit si perdhunues,vajza te reja,(te cilat u ha bitha)akuzojne pa frike cdonjerin qe ato dojne,nje rast i tille ishte edhe ne Angli,kunder nje shqiptarit,i cili doli i pafajshem mbas dy vjeteve!!!

Jam kureshtare te di se sa meshkuj jane dakort me kete. Dhe nqs. pjesa me e madhe eshte dakort me Oroshin, atehere kemi nje problem shume te madh dhe do t'u keshilloja tere femrave qe me mire murgeshe sesa e martuar.

P.S. Tek Shqiptaret, Arabet dhe Afrikanet vihet re ky mentalitet.

Citimi eshte marre pa lejen e Oroshit. Nqs. Oroshi kundershton, e mbyllim temen.

zog

Primus registratum
Re: Mentalitet per t'u hedhur ne plehra.

une them ate nate durohet si ushtar, pastaj te nesermen dilet per gjah, ose tek prostitutat ose tek shoqet e gruse. hehe!

problemi eshte si do reagoje gruja ne ket rast.

nje grua e mire dhe qe s'eshte shume qeflie, i ndan burrit leke-xhepi qe te pakten çdo jave ose dyjavsh te kaloje nga bordelli.

ket duhet ta beje dhe nje burre qe s'ja ploteson gruas tekat.

Kenti

Primus registratum

Me vjen per te qeshur kur lexova kete teme..
Ne nje raport ka momente qe ndodhin keto gjera.
Por jo gjithmone ndodh qe cuni ka nevoje te beje sex dhe goca nuk do..Shume here ndodh edhe e kunderta,biles une mbase e egzagjeroj por eshte gati 50& mundesia.Gocat jane shume me rrezikshme se cunat hehe.Duhet me i bo nga nje denunce per perdhunim dite per dite /pf/images/graemlins/smile.gif

Kenti

Primus registratum

ps.Une jam cun se mos ndonje mendon qe jam sexi F /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

yllka i vetmi gabim yti eshte qe kerkon te fajesosh gjithnje mashkullin dhe asnjehere femren, kur jeta ne nje çift i ndan detyrat. qe çifti te ece larg duhet nga te dy palet mirekuptim RECIPROK, pra femra duhet perpiqet per mashkullin por dhe ky duhet ta kenaqe femren.

pastaj ne nje çift, marredheniet jane shume here me te komplikuara se vetem ato te seksit, ka shume raporta te tjera qe hyjne ne fuqi. zakonisht nje burri me prezence femra i shtiret edhe kur s'ka qejf.
ndersa nje burre pa prezence femra e braktis.

Anana

Primus registratum

Jo jo, nuk kerkoj te fajesoj mashkullin per te tera dhe teorite e marredhenies ne cift i kam parasysh, megjithate kur vjen puna te seksi, nqs njeri thote jo, s'ke car ti diskutosh me, aq me teper kur eshte femer, seksi me i dobet fizikisht.

S'e di une cfare femrash ke takuar ti po per mua burri s'e tregon burrerine vetem me prezence seksuale. S'ngeli humbarak pa e bere ate muhabet. S'eshte ndonje trimeri.

zog

Primus registratum

une se kisha fjalen per prezence seksuale, per me teper mendoj se kur flitet per seks fjala prezence duhet zevendesuar me fjalen POTENCE (ose energji). me prezence kisha ne mendje PERSONALITET.

dmth nje burri qe ushtron personalitet (kjo s'do te thote dhune morale e as fizike) mbi nje femer, femra i jipet edhe kur s'ka qejf, ne fakt kur eshte e lodhur fizikisht, pasi nje burre me personalitet femra mundohet ta mbaje me çdo menyre, nga frika mos e lere, ajo thellesisht e dashuron, lidh jeten me te.

vetem kurr burri eshte kot, femra fillon e ben furça, ajo lodhet psikollogjikisht por dhe fizikisht, kjo lodhje çfaqet edhe ne relacionet seksuale. bile nje burre te dobet kjo e shtyn ta perdhunoje, xhelozia se ne thelb ajo se do.

Kenti

Primus registratum

O trino me cte drejte ti ndryshon mesazhin tim???Lerini o vlla njerezit te shprehen lirisht.
Atehere duhet te ndryshosh te pakten 50%te mesazheve ne cdo teme te hapur sepse jane te gjitha jashte teme.

Kenti

Primus registratum

Me duket se dola jashte teme dhe ksaj rradhe :book:

chocolate

Primus registratum

une doja te thoja dicka per oroshin: PSE DUHET TE BEJE SEKS PA DESHIREN E PARTNERES?????
CFARE KENAQESIE NDJEVE??? mbase ti mund te kesh bere me dhjetra here dashuri me te por kjo ste jep te drejten dhe as lirine qe te kryesh nje raport me dhune. DETYRIMISHT AI QUHET PERDHUNIM............ DHE SE LUAN AS TOPI....
te isha une gjykatese ne nje ceshtje te tille do te te DENOJA ME VDEKJE... ( me vjen keq, pasi ne nje cift gjeja e pare qe duhet te jete eshte respekti dhe besimi) TI NA TREGOVE SE SDI AS TE RESPEKTOSH NJE FEMER AS TE KENE BESIM TE TY

ATE LLOJ VEPRIMI UN E QUAJ NJE TURP PER TY

abs

nuk e di...

Mendoj se ne nje raport cifti, nese tjetri(e)n e do shume fort si njeri, tema e seksit nuk kthehet ne akuze.

Por ka raste te ndryshme, prandaj duhet sensibilizu si teme...

PS: Dje pashe nje gjygj live ne tv gjermane. Nje vajze 22 vjece sapo ishte martu (turke kjo dhe e rritur tradicionalisht).
I shoqi i saj e kishte perdhunu dy jave para martese. Ajo me gjithe ate tmerr e kishte martu ate [per hire te families te ciles s mund t ja tregonte hallin].
Naten e marteses ky TRIMI e kishte perdhunu prep dhe e kishte akuzu/poshtru/fyer qe s ishte e VIRGJER, kshtu e kishte dergu tek familia e saj.

I jati ne syte tij i kishte ra shpute, dhe e kishte flak per jashta n rruge.
Fati i saj qe jetonte ne gjermani kishte shku ne shtepine qe strehojne/ndihmojne/perkrahin grate e nje Pervoje te tille.
Atje e kishin kjartesu qe te hapte gojen, e te luftonte per te drejten e saj.

Ai Trimi ishte MANJAK per te cvirgjeru femrat, sepse, ne gjygj erdhi dhe ish e fejuara qe kishte pesu po te njejtat emocione.

Ky u denu me gjygj natyrisht.
Manjake te tille mshefen mbas mentalitetit.
Mendoj se kto gjejne rruge per t ja arrit qellimit te tyne nepermjet familieve te dobta ose ma mire sic i them une ato ME LAKNA N KRY.

Po ne kulturen tone?

PS: Pervehte se kuptoj se cfare kenaqesie ndiejn kto Maniake? sigurisht qe jane te semure psychisht.

PSS: Vajzat te mos e lejojne vehten te emrohen ne grupin e [gjinise se dobet] sepse athere automatikisht do bine preh e te me te "FORTEVE" si balancim "force"per tu mbrojt (mbase kjo ne pavetdije).

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] une them ate nate durohet si ushtar, pastaj te nesermen dilet per gjah, ose tek prostitutat ose tek shoqet e gruse. hehe!

problemi eshte si do reagoje gruja ne ket rast.

nje grua e mire dhe qe s'eshte shume qeflie, i ndan burrit leke-xhepi qe te pakten çdo jave ose dyjavsh te kaloje nga bordelli.

ket duhet ta beje dhe nje burre qe s'ja ploteson gruas tekat. [/qb]
merrni shembull tek zogu ka mase te drejte

do ju them nje eksperience te timen qe me ndodhi ne shqiperi
nje goce nga qyteti im i lindjes ne shkolle ne tir duke pase deshire te lidhej me mu (ne tae kohe iksha shpesh i here ne dy muj)i thosht gjithmone shoqerise time si tja bej se une e dua 0.edhe une si trap i them mire do te takohemi ika vjet ne mars dhe e takova koke me koke sepse e njihja qe me perpara dhe refreni dihet dashuri tel kafesh e puthjesh nje dite isha i lodhur dhe po flinja ne shtepi ajo me merr ne tel me thote takohemi dhe une i them hajde te shpija se sdu me dale ajo vjen sherbes sherbes dhe fillum ditet e javes e hene(bluza) e marte sytjenat e kshu me rradhe po surprize e dine çme thote kur i erdhi rradha stringut ( i tu nuk hyp pa u feju)pike edhe presje me iku truni
ne nje kohe te kaluar çunat qe e kane provuar dhe gocat qe e kane pesuar e dine çe hera e pare ishte e mbushur me mashtrime dhe e bere me hater apo pa hater (i poshter i poshter i poshter
oh i amel i amel i amel) por une kam ik nga ajo kohe dhe tjeshte i thashe te mblidhte rreckat dhe te zhdukej nga kishte ardhur sepse ne 4 milione shqiptare mua me gjeti te me bej kollare sikur isha i vdek per ate dy gisht vend dhe pritsha qe ajo te ma jepte per me dale ne drite

fatkeqsisht kjo ndodh dhe ktu kan faj si çuna ashtu dhe goca sepse çunat jane mesu me i çu gocat ne shtrat me mashtrime e pa hater dhe gocat(ne sh) kujtojne se e kane ari ate dy gisht vend
kshu qe sa te kete kte mentalitet qe me te vertete eshte per tu hedhur ne plehra do te ndodhin histori te tilla ndoshta do te me shajne pse sja bera ate pune se nje goce ke shpia e nje çuni siken kot por nuk dua te behem i keq pa qene sa per historine ju betova vetes qe ne shqiperi nuk iki me pa te dashuren sepse do te merzisin (a do fejohesh)dhe gocat atje seksin pa interes nuk e njohin
kshu qe ..................

RediRock

Primus registratum

live news sapo ndodhi, (nuk e di a ju intereson)

komisioneri i policise ne qytetin e baltimores, ne maryland (usa) sapo u pushua nga puna nga majori, martin o'malley. nje nder arsyet ishte dhuna domestike. gruaja e kevin clark (komisionerit) me origjine nga ishujt karibiane me anglishten e saj te calur morrin ne telefon policine dhe raportoi se i shoqi e kishte goditur disa here dhe me pas forcoi veten mbi te. kevin clark ka pranuar akuzen e te goditurit dhe te abuzimit emocional, sidoqofte ai nuk ka pranuar akuzen e "perdhunimit bashkeshortor". ceshtja do te kaloje ne gjykate dhe kevin clark ka mundesi te perfundoje ne burg nese gjendet fajtor (nuk eshte hera e pare qe akuzohe per dhune domestike)...

romeo

Forumium maestatis

Natyra i ka ndare gjerat jo rastesisht. U ka dhene te gjitha kafsheve antikorpet kunder semundjeve qe trasmetohen me ane te rrugeve seksuale. Te gjitha kafshet ne fakt,me perjashtim te kafshes menduese qe eshte njeriu, e shikojne raportin seksual thjesht si nje nevoje fiziologjike. Keshtu qe kur nje qeni per shembull i vjen deshira per ta bere, sapo i jepet mundesia e ben pa problem. Njeriu, te pakten keshtu mendohet, ne nje raport çdo gje e ben sepse do ta beje. Ejziston domethene ajo qe quhet pergjegjesi dhe ndergjegjshmeri per ate qe bejme. Ne raportin e çiftit ekziston akoma me shume kjo gje. Neqoftese quhet çift eshte normal qe gjerat duhet te behen sepse i duan te dy, dhe secili, mashkulli dhe femra duhet te trajtohen ne menyre dinjitoze. Nje sjlellje ku shikon partenerin ose partneren tende thjesht si nje vend ku te shfrysh deshirat seksuale eshte e pershtatshem per kafshet ""qe nuk mendojne" :book:

regele

Forumium maestatis

Ju nuk merrni vesh fare: Oroshi e ka thene me te tallur ate muhabetin /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk besoj se e ka patur seriozisht!

xhoni

Primus registratum

para disa ditesh gazeta La Cronaca di Torino thoshte se nje person ishte denuar nga gjykata e torinos per perdhunim te te dashures atehere ende e mitur ne nje salle kinemaje.kjo e fundit kishte bere denoncim pas dy vjetesh e shtyre nga nje shok i saj i ngushte.me pas e kishte terhequr denoncimin duke thene se ai vetem e kishte ngacmuar dhe jo perdhunuar ne kinema. :eek:
megjithe veprimin e fundit gjykata e ka denuar personin ne fjale me 4 vjet heqje lirie.
si thoni ?a mund te perdhunohet njeriu ne kinema ???? :smash:

tola77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi:
[qb] Natyra i ka ndare gjerat jo rastesisht. U ka dhene te gjitha kafsheve antikorpet kunder semundjeve qe trasmetohen me ane te rrugeve seksuale. Te gjitha kafshet ne fakt,me perjashtim te kafshes menduese qe eshte njeriu, e shikojne raportin seksual thjesht si nje nevoje fiziologjike. Keshtu qe kur nje qeni per shembull i vjen deshira per ta bere, sapo i jepet mundesia e ben pa problem. Njeriu, te pakten keshtu mendohet, ne nje raport çdo gje e ben sepse do ta beje. Ejziston domethene ajo qe quhet pergjegjesi dhe ndergjegjshmeri per ate qe bejme. Ne raportin e çiftit ekziston akoma me shume kjo gje. Neqoftese quhet çift eshte normal qe gjerat duhet te behen sepse i duan te dy, dhe secili, mashkulli dhe femra duhet te trajtohen ne menyre dinjitoze. Nje sjlellje ku shikon partenerin ose partneren tende thjesht si nje vend ku te shfrysh deshirat seksuale eshte e pershtatshem per kafshet ""qe nuk mendojne" :book: [/qb]
Meqenese prej 9 vjetesh kam qen po te jap nje pergjigje.
Nje qen mashkull ben sex me nje qen femer vetem kur kjo eshte ne gjendje per te kryer (pra ne qef)dhe ai e kupton nga era e lubrifikantit natural qe leshon,kur nuk ka eren exituese jo vetem ajo por dhe ai nuk do.
''kafshet'' qe mendojne duhet te marin shembull nga kafshet qe nuk mendojne por kane instikte natyrore.