mendoni se te huajt, si pershembull italjanet jane razzist?

Belina1986

Primus registratum
mendoni se te huajt, si pershembull italjanet jane razzist?

mendoni se italjanet ose ndonjne race tjeter jane razzist drejt nesh te huaj apo jo? Cilat jane experiencat te juaja?Ciao! :confused:

Florus

Forumium maestatis
Re: mendoni se te huajt, si pershembull italjanet jane razzist?

Per mendimin tim nuk ka popull qe te mos jete njecik racist...perfshi ketu ne shqiptaret...racizmi ne popuj te ndryshem ndryshon vetem nga menyra e te shprehurit te racizmit dhe sasia e tij :shrug:

durrsaku

Forumium maestatis

Posi posi shajm italjanet se jane rracista.Harrojme qe ne jemi me keq kur shofim noi shqiptar a marokin rruges...

Belina1986

Primus registratum

me fal se po te pergjigjem kejq, por nuk eshte gjithmon ashtu, une te pakten edhe familja time nuk sillemi ne kete menyre, kemi edukate edhe kulture edhe nuk bejme ndryshim midis racave!Ciao!

Florus

Forumium maestatis

Belina, komplimente per familjen dhe edukaten qe te kane dhene (vertet) :thumbsup: vetem nje pyetje: duke pare marokinet, tunizinet etj si puna ktyre, me ca merren...a nuk ndjen edhe ti njefare perbuzje per ta :confused: :rolleyes:

Belina1986

Primus registratum

Oh Flobo sinqerisht nuk ndjej gje kundra ata kur bejne gjera te keqja se mendoj qe ka shqiptare qe akoma bejne gjera te atilla... keshtu qe... mos judiko njeri neqoftese nuk je ne posite te atill per ta judikuar!...Ciao

Florus

Forumium maestatis

Sipas teje meqe bejne edhe shqiptaret kshu punesh une nuk mund te gjykoj per te tjeret :confused: kur vjen puna te gjaku jot ndryshon puna :book: nuk ka kuptim te flitet per racizem por thjesht per mosaprovim :shrug:

bolonjezja

Primus registratum

cdo njeri eshte racist,sepse te gjithe kemi pak ate ndjenjen e pergjithesimit te dickaje(nje dukurie)me ate qe i kryen...Me racizem une kuptoj diskriminimin e nje race,dallimin qe ben njeriu ne jeten e tij.Mbase te tere neve nuk na intereson nje marokin(po marr shembull)derisa ai eshte ne rrugen e tij,domethene,jeta e tij nuk kryqezohet me tonen.....po si do ta mendonit ju nese dikush nga familja juaj do te martohej me nje marokin...(me falni per shembullin banal....)Une nuk kam asgje kunder askujt,po kjo eshte ajo fryma me te cilen jemi rritur dhe nuk mund te ndryshojme sa hap e mbyll syte,ose me mire sa kalojme detin......

Florus

Forumium maestatis

Kte qe tha Rein desha te them edhe una por s'po i gjeja dot fjalet /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

bolonjezja

Primus registratum

heme ti boll m'vodhe llafet!!!!do te te denoncoj per vjedhje te se drejtes se autorit.... :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

:eek: ca s'pret nga kjo :smash: veji nji (c) poshte shkrimit mi e jemi mrregull ne...oj kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

beshbossi

Primus registratum

ialianet?????????blleah!!!mos me cofte zoti ne italy!!!!!!!!!

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] ialianet?????????blleah!!!mos me cofte zoti ne italy!!!!!!!!! [/qb]
Te qiste zoti matane detit ishalla :devil:

ilirjan

Primus registratum

Shpesh here RACIZMI keqkuptohet.
E ngaterrojme me URREJTJEN , tjeter te urresh tjeter te jesh RACIST , ja nje shembull ZEZAKET e Afrikes se jugut urrejne te bardhet qe i sundojne por kjo sdo te thote qe jane raciste.
Italianet ose Greket vdesin per tu martuar me vajza shqiptare atehere si mund ti quajme RACISTE ,
Po jap edhe nje shembull te kundert (historik) ne luften e SULIT u vrane te gjithe burrat shqiptare dhe turqit donin te merrnin grate shqiptare me gjithe femijet e tyre (natyrisht do ti trajtonin mire) por ato u hodhen ne gremine (u vetvrane) bashke me femijet e tyre, KU ESHTE NJE VEPRIM RACIST.
RACIZEM eshte mosdeshira per bashkejetese duke u bazuar tek RRACA.

leonora

Primus registratum

Offffff nji copet... dhe me te zit ne bote me qa kam degjuar! Une po e vuaj per dite kte.
E perseris tegjithe jemi por Italianet marin vend te pare.

belma

Primus registratum

une jam vete ne itali dhe varet me cfare personash kesh te besh!po te themi ate qe eshte!neper europe italianet nuk i duan dhe keshtu italiane me ke te meren, me popullin qe ka nevoje.shqiptaret ,ti duet ta kuptosh dhe vete qe ne te gjithe boten ka rracizem.psh ne tirane kane ardhur shume "katunar"dhe ne jemi racista drejt tyre sepse na kane zaptua vendin.ti e do qytetin tend dhe kur sheh dicka qe nuk shkon te vjen inat, pse ta bene keshtu.vertete qe nuk jane te gjithe isoj.por italianet ne pergjithesi nje mentalitet sepse ato ne tv kane pare vetem te keqen e shqiperise dhe jo te miren,por kur te njohin nuk jane dhe aq rracista dhe nuk kane faj.psh ne milano ka me shume te huaj se vete italian.zemer duat kohe qe italiane te ndryshojne ide kundrejt nesh dhe me thene ate qe eshtedo te jete pak e veshtire.ciao..........

ilirjan

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Offffff nji copet... dhe me te zit ne bote me qa kam degjuar! Une po e vuaj per dite kte.
E perseris tegjithe jemi por Italianet marin vend te pare. [/qb]
Or ti goc, mos je jevgjice Permeti ti, ku je ti ku je n,itali,,,,e ke pa at futbollistin qe lu me Breshen, Tare quhet , e krahaso dot me italianet, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LIR111:
[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Offffff nji copet... dhe me te zit ne bote me qa kam degjuar! Une po e vuaj per dite kte.
E perseris tegjithe jemi por Italianet marin vend te pare. [/qb]
Or ti goc, mos je jevgjice Permeti ti, ku je ti ku je n,itali,,,,e ke pa at futbollistin qe lu me Breshen, Tare quhet , e krahaso dot me italianet, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/qb]
Nje e para jam nga Shkodra dhe jetoj ne MILANO. Ti dhe te tjeret mund ta mendoni si te doni! Une respektoj mendimin tuaj. Do te thoshja vetem kaqe:
Une ka nje vite qe kam para portes time dy te vjeter Italin, nuk ka here qe nuke i pershendes qe nje vite... Dhe ata nuk ma kthejne kurre. Me njohin shum mire pra se c'fare njeriu jame... Por ky eshte puro rracizem. Se i shikojne dhe rracat e tjera keshtu jo vetem mua!

Nuk eshte vetem ky raste, ka plote te tjere por nejse. Si thane dhe me siper kjo varet dhe nja njerzit qe njehe. Por ne pergjithesi une i mendoj te tidhe ITALIANET

Joy

Primus registratum

Non fate di tutta l'erba un fascio....