mir mir ta ka ber se koken e keFillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ajo me ka da prej dashnores time. [/qb]
me vjen shume keq . por tani ka ikur me te paktet . :cry:Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ajo me ka da prej dashnores time. [/qb]
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh , nejse , te pakten ajo nuk ishte mendjemadhe si disa ketu , qe jane per ....Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] gjynaf /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuFillimisht postuar nga loren^:
[qb] Vetvrasja e motrave Lisbon! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qit listen se kshu ste beso njeri /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga li:
[qb]ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh , nejse , te pakten ajo nuk ishte mendjemadhe si disa ketu , qe jane per ....Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
dmth per ti bere tape e te perfitosh , ti nxjerresh ne fotografi nudo , ja se si. [/qb]
ju e para , ali e dyta , hot e treta , une i katri , ai i pesti...Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Ok..qe jane keta /pf/images/graemlins/laugh.gif Po kush jane keta se
Lista eshte e madhe ..dum dike ne krye /pf/images/graemlins/laugh.gif
...........(Ne kerkim te pergjigjes se sakte)....... [/qb]
une i besojFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]qit listen se kshu ste beso njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga li:
[qb]ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh , nejse , te pakten ajo nuk ishte mendjemadhe si disa ketu , qe jane per ....Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
dmth per ti bere tape e te perfitosh , ti nxjerresh ne fotografi nudo , ja se si. [/qb]
po deshe ja po ta shkruaj une :Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Po emri im Ka dal ktu mer ... [/qb]